Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά πήγα σε webkit 2.0 έβαλα την απλή ferrox 1.01 να πάω σε rebug ή κάτι καλύτερο? Και πως μπορώ να αλλάξω το boot animation και να βάλω το original? 

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, NickTheGamer95 είπε

Τελικά πήγα σε webkit 2.0 έβαλα την απλή ferrox 1.01 να πάω σε rebug ή κάτι καλύτερο? Και πως μπορώ να αλλάξω το boot animation και να βάλω το original? 

Η Ferrox 1.01 είναι cobra version και είναι πολύ καλή, δοκιμασμένη σε πολλές κονσόλες.

Κατέβασε και webman mod 1.47.05.pkg κάντο install και τρεχτο.

Μετά μπαίνεις στο setup και ρυθμίζεις manual τον ανεμιστήρα στο 40% περίπου.

Βάζεις και 4.82.00 multiman και είσαι κομπλέ.

Το boot animation άστο καλύτερα μην κλαίς καμμιά κονσόλα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, NickTheGamer95 είπε

Για αλλαγή του coldboot θα πρέπει να ενεργοποιήσεις πρώτα από multiman την εγγραφή στη flash. Το default είναι disable. Το κάνεις enable και ξεκινάς. Από εδώ και πέρα ότι κάνεις με δική σου ευθύνη. Λάθη εδώ επιφέρουν τούβλο.

Με ένα ftp client από PC αντικαθιστάς τα original αρχεία που έχεις βρει (από net ή backup από άλλη κονσόλα) στη διαδρομή dev_blind/vsh/resource, κάνεις disable την εγγραφή στη flash πάλι από multiman, επανεκκίνηση και είσαι έτοιμος.

ΥΠΟΨΙΝ

Αυτά έκανα εγώ παλιά, (τουλάχιστον μέχρι 4.50 που ακόμα γούσταρα να τα πειράζω φτιάχνοντας και δικά μου με Photoshop) υπάρχει μία περίπτωση να έχει αλλάξει το file system του PS3 και η διαδρομή να μην ισχύει. Γιαυτό η ευθύνη δική σου.

Υπάρχουν και αυτό:

https://rebug.me/coldboot-installer/

Αλλά και αυτό από ps3:

http://ps3xploit.com/coldboot/coldboot-installer.html

που δεν τα έχω δοκιμάσει και δεν ξέρω

Επεξ/σία από polog40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTheGamer95 είπε

Οπότε το αφήνω ως έχει, για να μπω online και να μην έχω θέμα για Ban τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω? 

online με CFW δυστυχως εχεις πολλες πιθανοτητες για ban....

οτι εφαρμογη και να βαλεις,δεν καλυπτεσαι 100%

κρεμασε ενα σταυρο στον λαιμο,κανε προσευχη και ειδωμεν....:lol:

Δημοσ.

Ps3 fat hack v2.2

Ένα φιλαράκι αγόρασε ένα ps3 fat με version 2.2 firmware , θέλει να του το hackaro , έχετε κανένα πιο σίγουρο τρόπο - οδηγό για να μην ταλαιπωρηθώ ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ κατέβασα με επιτυχία το Jeibreak σε Version 4.82 αλλά δεν ξέρω πως να κατεβάσω τα modds....

Ξέρει κανείς πώς να βρω τα modds για την Version που έχω;

Και εχω κατεβάσει κάτι εφαρμογές στο PS3 ( WEDMAN MILTIMAN PSNINJA κτλ. ) θα μπορώ να μπαίνω σε online παιχνίδι από το PSN?

Η υπάρχει άλλος τρόπος;

Επεξ/σία από Anonumous2018....
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Anonumous2018.... είπε

Εγώ κατέβασα με επιτυχία το Jeibreak σε Version 4.82 αλλά δεν ξέρω πως να κατεβάσω τα modds....

Και εχω κατεβάσει κάτι εφαρμογές στο PS3 ( WEDMAN MILTIMAN PSNINJA κτλ. ) θα μπορώ να μπαίνω σε online παιχνίδι από το PSN?

Η υπάρχει άλλος τρόπος;

Μπαίνεις με δικιά σου ευθύνη, λένε οτί αν διαγράφεις το ονλαίν ιστορικό σου κάθε μέρα έχεις καλύτερες πιθανότητες να μην σε μπανάρουν.\\

Απλά να ξέρεις οτί το μπαν είναι αναπόφευκτο, είτε σε μια εβδομάδα είτε σε ένα χρόνο θα μπανάρουν την κονσόλα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 26/4/2018 στις 2:37 ΠΜ, xristoskon είπε

Ps3 fat hack v2.2

Ένα φιλαράκι αγόρασε ένα ps3 fat με version 2.2 firmware , θέλει να του το hackaro , έχετε κανένα πιο σίγουρο τρόπο - οδηγό για να μην ταλαιπωρηθώ ?

βαζεις 3.55 OFW,μετα βαζεις 3.55 kmeaw κανεις ενεργα τα qa και ΜΕ USB αναβαθμιζεις σε 4.82 Ferrox η Rebug

Στις 26/4/2018 στις 8:40 ΠΜ, Anonumous2018.... είπε

Η υπάρχει άλλος τρόπος;

Τα mods δεν έχουν σχέση με το firmware, αλλά με τα παιχνίδια.

Υπάρχουν αρκετά sites που έχουν mods.

Όσο αφορά psninja, το σβήνεις άμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες περασα το exploit απο redthetrainer σε ps3 fat 4.82 

Οταν παω να περασω rebug μου βγαζει data corrupted  error 8002f957 γυρω στο 75%.

Αλλαξα δισκο,αλλαξα φλασακι,το προβλημα ιδιο.

Kαμια ιδεα;

edit Το ελυσα,τελικα το fat μου ηταν NOR και εγω περασα exploit για NAND.

Διαβασα οτι αν το ps3 σας παιρνει το δισκο ισια μεσα ειναι NOR,εαν τον παιρνει μεσα και μετα πλαγια ειναι NOR.

Δεν ξερω ποσο αληθευει,το γραφω για μελλοντικη χρηση ( ή ελεγχο ) .

Επεξ/σία από Eurwpoulo
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...