Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mzoutsos είπε

Άρα θεωρητικά αν εσωτερικά βρίσκεται το μισό μέτρο, εξωτερικά θα πρέπει να μετρήσω τουλαχιστον 2,5 μέτρα για να είμαι καλυμένος. 

Η αντλία πόση ώρα θα πρέπει να δουλέψει για να θεωρηθεί σωστή η εγκατάσταση;

Σου είπα δε πάει με την ώρα, υπάρχει εργαλείο που μετράει το κενο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 31,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• liakjim

5364

• Dare-Devil

2162

• banned_acc

1683

• Rnd1978

1481

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thn είπε

Έβαλα το shorai 13 premium ή όπως το λένε τεσπά.

Μου βγήκε 650 η αγορά του και 60 η εγκατάσταση με χρήσης αντλίας κενού.

Επιμένω ότι στο μανουαλ μίνιμουμ μέτρα σωλήνωσης δεν αναγράφονται παρά μόνο Μαξ και πόσο φορέων θέλει συμπλήρωση αν τα ξεπεράσεις.

Που ακριβώς το έχετε δει αυτό;

Επίσης ψάχνω να δω που μπαίνει το wifi module που θα παραλάβω την άλλη εβδομάδα....

Το λέει στο service manual. Γκουγκλαρε το ή κάποια στιγμή θα στο δείξω. 2 μέτρα θέλει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mzoutsos είπε

Άρα θεωρητικά αν εσωτερικά βρίσκεται το μισό μέτρο, εξωτερικά θα πρέπει να μετρήσω τουλαχιστον 2,5 μέτρα για να είμαι καλυμένος. 

Η αντλία πόση ώρα θα πρέπει να δουλέψει για να θεωρηθεί σωστή η εγκατάσταση;

Η αντλία πάει με αποτέλεσμα. Άλλο χρόνο θέλουν 5μετρα σωλήνες για 24αρι που είναι χοντρές, άλλο για 9αρι. Άλλο με 2βαθμια αντλία.

Σε ένα πχ 9αρι με μια δυνατή διβαθμια αντλία δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά.

Δημοσ.

Επίσης μίλησα τώρα με Toshiba και η απάντηση από 3 ανθρώπους (μέσα και ο προϊστάμενος) είναι πως δεν χρειάζεται να δηλώσεις τίποτα. Αποδείξεις αγοράς και ετήσιου σέρβις θελουν

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, thn είπε

Και που πρέπει να κάνω δήλωση το ac. Στο site της Toshiba δεν βγάζω ακρη

Καταλαβαίνω ότι έχουν αφαίρεσει τη δυνατότητα εγγραφής και στους όρους δεν αναγράφεται ότι χρειάζεται εγγραφή για να ισχύουν τα 7 έτη εγγύησης.

Οπότε 7 χρόνια με την απόδειξη.

Δεν βρίσκω πουθενά σελίδα για εγγραφη. Καντους και ένα τηλέφωνο 

210 6796300

ή στην comfort team 801 11 19000, 210 679 6360, 08:00 έως τις 22:00 (εκτός Κυριακής)

Επεξ/σία από guzel
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, guzel είπε

Καταλαβαίνω ότι έχουν αφαίρεσει τη δυνατότητα εγγραφής και στους όρους δεν αναγράφεται ότι χρειάζεται εγγραφή για να ισχύουν τα 7 έτη εγγύησης.

Οπότε 7 χρόνια με την απόδειξη.

Δεν βρίσκω πουθενά σελίδα για εγγραφη. Καντους και ένα τηλέφωνο 

210 6796300

ή στην comfort team 801 11 19000, 210 679 6360, 08:00 έως τις 22:00 (εκτός Κυριακής)

Πήρα ήδη και μίλησα και με τον υπεύθυνο. Καμία εγγραφή δεν χρειάζεται.

Απόδειξη αγοράς και να είναι σε καλή κατάσταση το μηχάνημα και να έχει κάνει τα σερβίς του.

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, filipN είπε

Σερβίς κάνει ο Τσιτσιπάς και όχι ο ψυκτικός!

Είδες αν είσαι κολλημένος με την μπάλα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thn είπε

Μα στο installation manual δεν το λέει και εδώ είναι το περίεργο. Και έχουν πολύ καλά μανουαλ

Σου έγραψα service manual.

Εδώ από το απλό shorai αλλά δεν πιστεύω ότι έχει διαφορά το premium μιας και η εξωτερική μονάδα είναι ίδια:

IMG_20191203_152553.jpg.74f323c601ec41906555ea57efbf2204.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Σου έγραψα service manual.

Εδώ από το απλό shorai αλλά δεν πιστεύω ότι έχει διαφορά το premium μιας και η εξωτερική μονάδα είναι ίδια:

IMG_20191203_152553.jpg.74f323c601ec41906555ea57efbf2204.jpg

Αυτό για 18αρια και πάνω. Για τα αλλά δεν υπάρχει καν.

Ρώτησα και στην toshiba και μου είπαν τα ιδια. Ας βάλει λέει 1,5 με 2 μέτρα αλλά καμία διαφορά δεν θα δούμε.

Ξανά κοίτα και το σέρβις μανουαλ που ανέβασες για ποια μοντέλα είναι. Γιατί εγώ αυτό που είδα για 10, 13 και 16 γράφει μόνο Μαξ και πόσο να φρεων χρειάζεται μετά από αυτά τα Μαξ μετρα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, thn είπε

Ρώτησα και στην toshiba και μου είπαν τα ιδια. Ας βάλει λέει 1,5 με 2 μέτρα αλλά καμία διαφορά δεν θα δούμε.

Ξανά κοίτα και το σέρβις μανουαλ που ανέβασες για ποια μοντέλα είναι. Γιατί εγώ αυτό που είδα για 10, 13 και 16 γράφει μόνο Μαξ και πόσο να φρεων χρειάζεται μετά από αυτά τα Μαξ μετρα

shorai.jpg.d7468992056e3acc4c99103bcf55c8e6.jpg

Minimum 2 m

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, thn είπε

Δεν το βρήκα αλλά αφού τα 18 και άνω αρκούνται με τα δύο μέτρα, θα έλεγα ότι και στα μικρότερα γιατί να μην είναι οκ με τόσο;

14 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Minimum 2 m

Ωραίος

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, rbx1000 είπε

Minimum 2 m

Περίεργο να μην υπάρχει ούτε σε installation manual ούτε σε service. 

Συνολικά μαζί με του μέσα μηχανήματος τις σωλήνες έχω 2.4 μέτρα.

Πραγματικά το μηχάνημα δεν ακούγεται σε λειτουργία εκτός........ Από το μοτέρ των περσίδων. Κάνει ένα θόρυβο σαν γρανάζι. 

Το έξω νομίζεις ότι δεν δουλεύει και ακόμα και όταν δουλεύει στο φουλ είναι απίστευτα ήσυχο.

Έχω μια διαφορά τηλεκοντρόλ με θερμοκρασία δωματίου περίπου 1,5 με 2 βαθμους. Ζητάω 23 πχ και έχω 21.2. θα το αφήσω μέχρι το βράδυ να δω πως θα πάει.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thn είπε

Περίεργο να μην υπάρχει ούτε σε installation manual ούτε σε service. 

Συνολικά μαζί με του μέσα μηχανήματος τις σωλήνες έχω 2.4 μέτρα.

Πραγματικά το μηχάνημα δεν ακούγεται σε λειτουργία εκτός........ Από το μοτέρ των περσίδων. Κάνει ένα θόρυβο σαν γρανάζι. 

Το έξω νομίζεις ότι δεν δουλεύει και ακόμα και όταν δουλεύει στο φουλ είναι απίστευτα ήσυχο.

Έχω μια διαφορά τηλεκοντρόλ με θερμοκρασία δωματίου περίπου 1,5 με 2 βαθμους. Ζητάω 23 πχ και έχω 21.2. θα το αφήσω μέχρι το βράδυ να δω πως θα πάει.

Shorai... το μόνο που ακούγεται είναι το όνομα του!!!

έχεις μετρητή κατανάλωσης;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...