Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Εμείς οι πρόσκοποι OT: Μπα, κι εσύ πρόσκοπος;
Xorxhs! Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 τι το κακο εχει το camping? και αυτο playstyle ειναι...ο ενας λεει οχι camping ο αλλος οχι greanade launcher, ο αλλος οχι snipes....εφοσων το παιχνιδι σου παρεχει την οποια δυνατοτητα,πως μπορεις απο τον αλλον να απαιτεις να προσαρμοστει στο δικο σου/σας default playstyle... Προσωπικα για λιγο θα καμπερωθω, μετα always run,relocate...οτι μου γουσταρει
pavlos1908 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Γινεται να παιξω το game online εφοσον ειναι crackαρισμενο? Και αν ναι πως? Επειδη προς το παρον οσες φορες εχω δοκιμασει δεν μπορω ουτε καν να μπω στο MP διοτι κολλαει το παιχνιδι και αναγκαζομαι με την διαχειριση εργασιων να το κλεισω
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Ρίξε το AA και τα υπόλοιπα και δοκίμασε στην εγγενή ανάλυση της οθόνης σου. Και φαγώθηκες να τ' αλλάξεις όλα :Ρ Αυτό το ΑΑ πως στο καλό το ρίχνω ???αν και ετσι οπως εχω τα γραφικα τωρα παιζω καλα χωρις κολληματα αν τα ριξω ολα παιζω με 65+ φπς αρα καλα ειμαι τωρα....Πάντος στο παρα τσαφ ημουν να αλλαξω το συστημα......
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Νταξει, μια αναβαθμισουλα σε mobo/ram/cpu καποια στιγμη θα πρεπει να την κανεις.
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 A real sniper does.Αλλά σε τέτοιες πίστες δεν κάνει κάτι, σε ArmA 2 όμως... εμπνευσμένο απο ταινία ήταν αυτό που είπα παραπάνω, απο Enemy at the Gates... συγκεκριμένα: There was a German sniper. I walked them right into his trap. - What else can you tell me? - He didn 't relocate. A sniper who doesn't relocate isn't normal. He was very good. It wasn't just his shooting, it was his instinct. He was a step ahead of me all the time.
xlapatsas4000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Νταξει, μια αναβαθμισουλα σε mobo/ram/cpu καποια στιγμη θα πρεπει να την κανεις. Από ραμ είμαι πολύ καλά (μονο που ειναι ddr2)για 2 χρονακια ακομα θα τραβαει το συστημα μου,μετα θα το αλλαξω ολο με ενα της εποχης του......(σε αυτο δεν αξιζουν μικροαλλαγες η τα αλλαζεις ολα ακι εισαι κομπλε η ενα ενα με αποτελεσμα να μην ακουμπισεις ποτε την τελειοτητα.....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 εμπνευσμένο απο ταινία ήταν αυτό που είπα παραπάνω, απο Enemy at the Gates... Επειδή ο Ed Harris ήταν camper, δεν σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες είναι του επιπέδου του στην ταινία. (+ ότι τον έφαγε με πιστόλι στο τέλος ο Law αν θυμάμαι καλά, κρίμα που δεν έκανε με μαχαίρι.)
Deponakias Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Επειδή ο Ed Harris ήταν camper, δεν σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες είναι του επιπέδου του στην ταινία. (+ ότι τον έφαγε με πιστόλι στο τέλος ο Law αν θυμάμαι καλά, κρίμα που δεν έκανε με μαχαίρι.) Δεν θυμασαι καλα Ο law με σνιπερ τον εφαγε αλλα αφου πρωτα τον βοηθησε αυτος που ηθελε να του φαει την γκομενα...
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Επειδή ο Ed Harris ήταν camper, δεν σημαίνει ότι όλοι οι παίχτες είναι του επιπέδου του στην ταινία. (+ ότι τον έφαγε με πιστόλι στο τέλος ο Law αν θυμάμαι καλά, κρίμα που δεν έκανε με μαχαίρι.) και αν δεν με πιστεύεις πάρε και άλλον έναν camper... http://en.wikipedia.org/wiki/Simo_H%C3%A4yh%C3%A4 (εννοείται οτι κάνουμε πλάκα ε μην αρχίσει να κράζει κανείς στα σοβαρά..)
kosegdit Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να κάνω μιά απλή ερώτηση για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Βλέπω πολλούς που λέτε για τα πόσα fps πιάνετε την ώρα που παίζετε. Μπορεί να μου πει κάποιος, πως μετράτε τα fps; Με ποιό πρόγραμμα;
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 να κάνω μιά απλή ερώτηση για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα. Βλέπω πολλούς που λέτε για τα πόσα fps πιάνετε την ώρα που παίζετε. Μπορεί να μου πει κάποιος, πως μετράτε τα fps; Με ποιό πρόγραμμα; με το fraps ---> http://www.fraps.com
NT1G Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Υπάρχει και εντολή για την κονσόλα. /cg_drawfps 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δεν θυμασαι καλα Ο law με σνιπερ τον εφαγε αλλα αφου πρωτα τον βοηθησε αυτος που ηθελε να του φαει την γκομενα... To sacrifice του γυαλάκια το θυμάμαι, αλλά μου είχε μείνει στο μυαλό ότι ο Law έφαγε από κοντινή απόσταση τον Ed Harris. Πρέπει να το ξαναδώ κάποια στιγμη.
Luciddream Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2010 To sacrifice του γυαλάκια το θυμάμαι, αλλά μου είχε μείνει στο μυαλό ότι ο Law έφαγε από κοντινή απόσταση τον Ed Harris. Πρέπει να το ξαναδώ κάποια στιγμη. και εγώ αυτήν την εντύπωση έχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα