Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ilpapacha είπε

Το συγκεκριμένο αναφέρει ότι αντικαθιστά το θερμόμετρο της ψησταριάς στο καπάκι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το κάνεις αυτό. Ήδη σου έχει προταθεί μια πολύ καλύτερη επιλογή.

αν κοιταξεις καλυτερα ,δεν κανει μονο αυτο αλλα εχει και 4 probes για θερμοκρασια κρεατος

  • Απαντ. 22,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • SagoniasSlutRos

    2518

  • ilpapacha

    2205

  • sndev

    1180

  • ηνίοχος

    606

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskontis είπε

αν κοιταξεις καλυτερα ,δεν κανει μονο αυτο αλλα εχει και 4 probes για θερμοκρασια κρεατος

Το γνωρίζω. Υπάρχουν και σχετικά βιντεάκια, όπως πχ το παρακάτω 

και ξαναλέω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αγοράσει κάποιος. Υπάρχει καλύτερη επιλογή, όπως ήδη έχει αναφερθεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σκοπεύω κατά το Πάσχα να παρω την σούβλα της 4αρας κεντον που έχω, θέλω να ρωτήσω την έχει κάποιος; Έχει κάποια ιδιαιτερότητα ως προς τη χρήση; Φαντάζομαι κανα 5κιλο κρέας θα το χωράει λογικα.. ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.

Θέλω να πάρω ένα ντουλάπι για εξωτερικό χώρο (κατά προτίμηση μεταλλικό) για να αποθηκεύω μέσα όλα τα πράγματα της ψηστραριάς (πλάκα πίτσας, μαντεμένια πλακα κτλ). Έχετε κάποια πρόταση?

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Varnavas89 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σκοπεύω κατά το Πάσχα να παρω την σούβλα της 4αρας κεντον που έχω, θέλω να ρωτήσω την έχει κάποιος; Έχει κάποια ιδιαιτερότητα ως προς τη χρήση; Φαντάζομαι κανα 5κιλο κρέας θα το χωράει λογικα.. ευχαριστώ 

Την έχω χρησιμοποιήσει 6-7 φορές, είναι πολύ εύκολη στην συναρμολόγηση και αποσύνδεση ώστε να αφαιρέσεις από πάνω της το κρέας. Το μοτέρ κουμπώνει πολύ εύκολα στην βάση της ψησταριάς. Βάζεις και το αντίβαρο που έχει από την άλλη μεριά, για καλό και για κακό. Τι να σου πω, plug & play μου φαίνεται.

  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, netagra είπε

Την έχω χρησιμοποιήσει 6-7 φορές, είναι πολύ εύκολη στην συναρμολόγηση και αποσύνδεση ώστε να αφαιρέσεις από πάνω της το κρέας. Το μοτέρ κουμπώνει πολύ εύκολα στην βάση της ψησταριάς. Βάζεις και το αντίβαρο που έχει από την άλλη μεριά, για καλό και για κακό. Τι να σου πω, plug & play μου φαίνεται.

Ωραία! Και προφανώς ξεγνοιαζεις σχετικά από πλευράς αναφλεξεων..

Δημοσ.
7 hours ago, Varnavas89 said:

Ωραία! Και προφανώς ξεγνοιαζεις σχετικά από πλευράς αναφλεξεων..

Αν η ψησταριά σου δεν είναι καθαρή, όχι δεν ξενοιάζεις....

Δημοσ.

Τα baby back ribs στον ΑΒ, σε έκπτωση 50%! Σε τιμή κάτω των 5€ είχα αρκετά χρόνια να τα δω. Ευκαιρία για μερικά racks στην κατάψυξη ενώ ένα κόπηκε για βραδυνό εκτός προγράμματος😁...

IMG_20240321_192658.jpg.80dbf12fb356be431a358018ef34e9c5.jpg

  • Like 4
Δημοσ.

Τώρα που είπες για έμμεσο ένα κομμάτι tritip γύρω στα 1,20 κιλά για έμμεσο το βάζω στην πάνω σχάρα για καμιά ώρα και μετά αφού τσεκαρω εσωτερική θερμοκρασία το βάζω κάτω στο φουλ για κανα 2-3 λεπτά για να μη ξεροψηθει απέξω και έτοιμο, σωστά; Εναλλακτικά θα μπορούσα να το κάνω sous vide (να το εγκαινιασω) και μετά να το πετάξω στη σχάρα στο φουλ πάλι για κάνα 2-3 λεπτά, σωστά; Στο sous vide πόση ώρα πρέπει να μείνει και πως τσεκαρω θερμοκρασία;

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας, Ετοιμάζω ένα πάρτυ για τον μικρό στο σπίτι, και θα έχουμε καμιά 25ρια άτομα, μεγάλους και μικρούς. 

Η ψησταριά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, 3 καυστήρες έχει.  Έχω και μια πάνω σχάρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. 

Οπότε θα έλεγα για σουβλάκια που αρέσουν στα παιδιά, κανένα λουκάνικο, κανένα λαχανικό για όσους νηστεύουν. Να έβαζα και κάτι να σιγοψήνεται στην πάνω σχάρα? ή θα πέφτουν τα λίπη στα σουβλάκια που θα είναι από κάτω.

Καμιά άλλη ιδέα? 

 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, protathlitis είπε

Θα ήθελα την γνώμη σας, Ετοιμάζω ένα πάρτυ για τον μικρό στο σπίτι, και θα έχουμε καμιά 25ρια άτομα, μεγάλους και μικρούς. 

Η ψησταριά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, 3 καυστήρες έχει.  Έχω και μια πάνω σχάρα που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω. 

Οπότε θα έλεγα για σουβλάκια που αρέσουν στα παιδιά, κανένα λουκάνικο, κανένα λαχανικό για όσους νηστεύουν. Να έβαζα και κάτι να σιγοψήνεται στην πάνω σχάρα? ή θα πέφτουν τα λίπη στα σουβλάκια που θα είναι από κάτω.

Καμιά άλλη ιδέα? 

 

Αν είναι γεμάτη η κάτω σχάρα στην επάνω δεν θα φτάνει η θερμότητα για ψήσιμο. Η επάνω σχάρα είναι απλά για διατήρηση θερμοκρασίας.

Προτείνω να τα ψήνεις μισά μισά ανά είδος ώστε όσα ψήνονται να τα δίνεις. Εκτός και αν τα σουβλάκια πάνε κατευθείαν στα παιδιά οπότε τα βάζεις όλα μαζί και όταν αδειάζει ο χώρος θα συμπληρώνεις με το επόμενο. Προσοχή πριν ψήσεις λαχανικά καθάρισε λίγο την σχάρα ώστε να μην έχει τα υγρά των προηγούμενων κρεάτων.

  • Like 2
Δημοσ.
Στις 20/3/2024 στις 8:33 ΜΜ, nikos16717 είπε

Θέλω να πάρω ένα ντουλάπι για εξωτερικό χώρο (κατά προτίμηση μεταλλικό) για να αποθηκεύω μέσα όλα τα πράγματα της ψηστραριάς (πλάκα πίτσας, μαντεμένια πλακα κτλ). Έχετε κάποια πρόταση?

Ήμουν σε παρόμοιο δίλημμα και επέλεξα μια καλή πλαστική ντουλάπα. 
IMG_4099.jpeg.ec5d288d9353ab665efc7bde174437ae.jpeg

Την έχουμε 3,5 χρόνια περίπου και δεν έχει κάποιο θέμα. Είναι «φορτωμένη» με διάφορα αξεσουάρ, μαντεμένια σκεύη κτλ.

 

 

  • Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...