SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, protathlitis είπε Να ξέρεις αυτά, όταν είναι άκοπα και ενωμένα, γίνονται πολύ ωραία low n slow. Και low and slow και hour and fast γίνονται λουκούμι 🐽 2 1
est Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, protathlitis είπε Να ξέρεις αυτά, όταν είναι άκοπα και ενωμένα, γίνονται πολύ ωραία low n slow. Ακριβώς, την εξαίρεση ήθελα να επισημάνω 😊 1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε Και low and slow και hour and fast γίνονται λουκούμι 🐽 Συμφωνώ απολύτως 😄 Και με bbq sauce και με όλων των ειδών τα καρυκεύματα και στο φούρνο και παντού. Για να μη σου πω ότι καμιά φορά ούτε τη μεμβράνη δεν βγάζω. Είναι ο κύριος λόγος που επισκέπτομαι το κρεοπωλείο του ΑΒ 2
protathlitis Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 1 ώρα πριν, est είπε Είναι ο κύριος λόγος που επισκέπτομαι το κρεοπωλείο του ΑΒ Γιατί, βρίσκεις συχνά ribs στον ΑΒ? Σε κανονικά κρεοπωλεία πάντως δεν έχουν όλα.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Στη χάση και στη φέξη φέρνουν σε όσα πηγαίνω εγώ.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 22 λεπτά πριν, protathlitis είπε Γιατί, βρίσκεις συχνά ribs στον ΑΒ? Σε κανονικά κρεοπωλεία πάντως δεν έχουν όλα. Ο ΑΒ φερνει σε καποια καταστηματα σιγουρα. Πχ ειχα βρει σε ενα πανω στη Λ. Κυμης. Τα καλυτερα που εχω παρει ειναι απο κρεοπωλειο Λεβεντης στο Περιστερι. Γενικα αυτος φερνει ολα τα premium κομματια απο μοσχαρι, αλλα και καλα χοιρινα. Δυστυχως ειναι μακρια μου και δεν μπορω να ψωνιζω απο εκει.
est Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Σε όσα καταστήματα ΑΒ έχω επισκεφτεί, υπάρχουν πάντα στην προθήκη του κρεοπωλείου. Δυστυχώς, μόνο επιλεγμένα κρεοπωλεία διαθέτουν αυτή την κοπή και μάλιστα σε αρκετά υψηλότερη τιμή. Τα υπόλοιπα καθώς και το σύνολο των υπεραγορών έχουν μόνο spare ribs, κορτεζίνες που όπως ξέρουμε, υπολείπονται κατά πολύ σε υφή και γεύση.
plasTOST Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 6 λεπτά πριν, est είπε και το σύνολο των υπεραγορών έχουν μόνο spare ribs, κορτεζίνες που όπως ξέρουμε, υπολείπονται κατά πολύ σε υφή και γεύση. Τι διαφορές έχουν τα baby back ribs από τις κορτεζίνες; (σε χοιρινό πάντα)
SagoniasSlutRos Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 24 λεπτά πριν, plasTOST είπε Τι διαφορές έχουν τα baby back ribs από τις κορτεζίνες; (σε χοιρινό πάντα) Ta baby back εχουν πιο πολυ ψαχνο. 2
est Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 27 λεπτά πριν, plasTOST είπε Τι διαφορές έχουν τα baby back ribs από τις κορτεζίνες; (σε χοιρινό πάντα) Τα baby back ή loin ribs που το ΑΒ τα διαθέτει σαν "χοιρινά παϊδάκια" είναι το άνω μέρος των πλευρών προς τη ραχοκοκαλιά του χοίρου. Η κοπή τους είναι πιο σπάνια καθώς κατά τον τεμαχισμό του ζώου παραμένουν συνήθως ως μέρος της μπριζόλας. Οι κορτεζίνες αποτελούν την προέκτασή τους προς την κοιλιά, την πανσέτα και είναι οπωσδήποτε λιγότερο τρυφερές και νόστιμες 1
plasTOST Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 8 λεπτά πριν, est είπε Τα baby back ή loin ribs που το ΑΒ τα διαθέτει σαν "χοιρινά παϊδάκια" είναι το άνω μέρος των πλευρών προς τη ραχοκοκαλιά του χοίρου. Η κοπή τους είναι πιο σπάνια καθώς κατά τον τεμαχισμό του ζώου παραμένουν συνήθως ως μέρος της μπριζόλας. Οι κορτεζίνες αποτελούν την προέκτασή τους προς την κοιλιά, την πανσέτα και είναι οπωσδήποτε λιγότερο τρυφερές και νόστιμες Να σου πω την αλήθεια όποτε αγοράζω από Mart τα κομμάτια, παρόλο που λένε κορτεζίνα, είναι τα κομμάτια κομμένα από τον σπόνδυλο επάνω προς τα κάτω. Μπορεί να έτυχε κιόλας. 1
est Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 2 λεπτά πριν, plasTOST είπε Να σου πω την αλήθεια όποτε αγοράζω από Mart τα κομμάτια, παρόλο που λένε κορτεζίνα, είναι τα κομμάτια κομμένα από τον σπόνδυλο επάνω προς τα κάτω. Μπορεί να έτυχε κιόλας. Τα ξέρω, τα έχω δοκιμάσει και είναι σίγουρα spare ribs. 1
protathlitis Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 2 ώρες πριν, est είπε Δυστυχώς, μόνο επιλεγμένα κρεοπωλεία διαθέτουν αυτή την κοπή και μάλιστα σε αρκετά υψηλότερη τιμή. Ενώ ο AB τα έχει σε καλή τιμή?
rallistas Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Κι ενώ είμαι έτοιμος να μπω σε 4ψηφιο νούμερο αγοράς,(Rogue 425RSIB) βλέπω τη Knox 4.2 της Jamestown και ξύνω το κεφάλι μου.Την έχει κανεις; Μόνο σούβλα δεν έχει ρε παιδιά….κι έχει το 1/3 σε λεφτά,και μόνο καλά πράγματα διάβασα. Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη.
skskre Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 Δημοσ. 9 Απριλίου 2024 12 minutes ago, rallistas said: Δε θέλω όμως να δώσω 500 και του χρόνου να τραβάω τα μαλλιά μου που δεν πήγα στην άλλη. Δε θα τραβάς τα μαλλιά σου αλλά η διαφορά αυτή υπάρχει και στην ποιότητα των 2 προϊόντων, οπότε το "buy nice or buy twice" έχει νόημα 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα