Προς το περιεχόμενο

To topic του sportsdirect.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Έχει πάρει κανείς ζακετάκια "No Fear" ; Τι γραμμή έχουν; Είναι στενά ή φαρδιά; Βλέπω μερικά στο SportsDirect σε πολύ καλές τιμές και όμορφα σχέδια.

Σε όλα τα Nike φοράω medium. Να πάρω ένα νούμερο μεγαλύτερο λέτε; Είμαι 1,88m - 80kgr.

Μπλούζες και ηταν κανονικές

• Like 1
  • Απαντ. 8,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγω εχει καιρο που γλυκοκοιταζω τα pierre cardin αλλα μπερδευομαο με τα σχόλια.1,80 εειμαι περιπου 77 κιλα.θελω ν παρω καποιο απ τα πλεκτα π εχει.συνηθως αγοραζω large αλλα φοβαμαι θ ναι μεγάλο?τι λετε?απ την αλλη πηρε το μάτι μου σχολιο πτι τ M εχει κοντο μανικι ..

εκανες τελικα αγορα??κ γω το ίδιο προβληματισμο εχω.ειμαι 1,80 77κιλα.οσοι παιρνουν m ειναι πιο λεπτοί κ δν ξερω μετά ποση διαφορα εχει το L

Έχω δύο μακρυμάνικες μπλούζες(η μία μάλλινη)pierre cardin αγορασμένες από το sportsdirect και είναι ΧL δηλαδή το κανονικό μου νούμερο.Είμαι 1.90, 91 κιλά.

Δημοσ.

Παιδιά μια βοήθεια πατάω για παραγγελία και μου βγάζει το παρακάτω.

We couldn't complete your purchase, because the card issuer declined the card Visa x-3003.

To pay for this purchase right now, link a debit or credit card to your PayPal account.

Τι παίζει ? έκανα χτες λογαριασμό Paypal.

Δημοσ.

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα ρούχα / bottoms απο lonsdale / everlast. 

επειδή είμαι 1.85 - 110 κιλά  ( αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια ) θα ήθελα αν κάποιος έχει μια ιδέα στο τι νούμερα θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτές τις μάρκες.

ενδιαφέρομαι για hoodies / και φόρμες bottom κυρίως.

Δημοσ.

Από χθες, πολλά προϊόντα - που παρακολουθούσα - βγαίνουν πλέον "not found".

Τι λέτε να συμβαίνει;

Πουλήθηκαν, τί άλλο; :-)

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τα ρούχα / bottoms απο lonsdale / everlast. 

επειδή είμαι 1.85 - 110 κιλά  ( αρκετά χρόνια στα γυμναστήρια ) θα ήθελα αν κάποιος έχει μια ιδέα στο τι νούμερα θα μπορούσα να επιλέξω σε αυτές τις μάρκες.

ενδιαφέρομαι για hoodies / και φόρμες bottom κυρίως.

Lonsdale έχουν γενικά λίγο στενή γραμμή, τουλάχιστον οι μπλούζες τους (και πολύ ωραίο ύφασμα για τα λεφτά τους).

Από Everlast δεν ξέρω. Δες και τα σχόλια των αγοραστών.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

trust me έχω διαβάσει και τις 299 σελίδες και τα σχόλια στο SD.com αλλά ως τώρα δεν έχω βρει κάτι παρεμφερές  :-(

Επεξ/σία από chrisleft
Δημοσ.

Παιδια σε pierre cardin πουλοβερ και μακρυμανικες μπλούζες sweatswirt που λεει τι νουμερο να παρω??ειμαι 1,80 78κιλα.ευχαριστω!

Τα τύπου polo της P.C. έχουν σχετικά μεγάλη φόρμα. Θα πρότεινα να τα παίρνετε ένα νούμερο κάτω. Βεβαίως έχει να κάνει και με το πως τα φοράτε.

πουλοβερ και μακρυμανικες μπλουζες για 1,80 78κιλα που ειμαιβτι νουμερο θα προτεινες?φοβαμαι το Μ μήπως έχει κοντο μανίκι...ευχαριστω
Δημοσ.

παιδιά πως γίνεται να πληρώσω στο sportdirect με χρεωστική από alpha ή pireus η με paypal γιατί με την κάρτα της Πειραιώς μου βγάζει ότι η συναλλαγή δεν γίνεται αυτήν την χρονική στιγμή και της alpha ακυρώνεται κατευθείαν !

παιδιά απαντήστε αν μπορείτε το συντομότερο !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...