giorginho Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ε ναι οσο να 'ναι, αν δεν εισαι στα "ακυρα" των LG G να ελπιζεις σε καλυτερη αντιπροταση στα 129 ευρω ειναι μαλλον ο,τι καλυτερο υπαρχει. (το ξαναγραφω μια που αλλαξε η σελιδα, οτι μιλαμε για το Nokia Lumia 820 το οποιο εδω και λιγη ωρα ειναι στα 129 πλεον ευρω στο vodafone.gr) edit 08:24 -> η πλακα ειναι οτι μιση ωρα μετα το banner στην κεντρικη σελιδα το δειχνει ακομα στα 199 ευρω. (μαλλον κοιμαται και το φορουμ ακομα, προβλεπω απο αυτη και μονο την 'εξελιξη' να περναει τις 100 σελιδες το θεμα μεσα στη μερα για πλακα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Αυτό κι αν είναι βλακεία για κάποιους που το πήραν το Σάββατο 199 ευρώ..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexiko Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 για να γελασουμε λιγο εμεις οι πονεμενοι Ένα όνειρο μονάχα είχα σε τούτη τη ζωή Κινητό ανδροιντ σε καλή τιμή να μου δοθεί Τότε η βονταφον προσφέρθηκε φθηνό να μου δώσει Ένα τετραπυρηνο ελ τζι χωρίς καμία δόση ευθείς το παράγγειλα εγω μήπως και προλάβω μα 3 μερες μετά μαθαινω πως το ονειρο μου χανω στο φεισμπουκ ερωτησα μια απάντηση να παρω μα ακομα δεν απαντησαν κοντευω να σαλταρω στο ινσομνια απευθηνθηκα μηπως και βρω τη λυση μα με την παντοφλα βρισκομαι και αυτην εδω την δυση απλα ζωγραφισες... Αυτό κι αν είναι βλακεία για κάποιους που το πήραν το Σάββατο 199 ευρώ..... θα τους παραδεχτω αν τους επιστρεψουν τα λεφτα ή τους κανουν πιστωση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
baskon Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ηθελα ενα κινητο για τη μανα μου..Αφου δε λρολαβα το lg παρηγγειλα μολις αυτο..Καλη τιμη φαινεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisl7 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Ευχαριστώ και εγω μετα την φωλά που εφαγα απο το lg παραγγειλα το ΝΟΚΙΑ έβαλα κούριερ! Μακάρι να έρθει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vstrom Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 και να μην ερθει λεφτα γλυτωνεις.χα χα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγώ πάντως μετά το άκυρο για το lg g δεν θα τους δώσω χρήματα για νια συσκευή που δεν θέλω μονο και μόνο για να πω ότι πέτυχα προσφορά. Δεν θέλω windows phone. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterX Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 εγω παρέλαβα χτες απογευμα το G .. μπαταρια αδεια, οπως ειπαν και αλλοι, οποτε παιζει το σεναριο να υπηρχαν στοκ μηνων σε καποιες αποθηκες... της Vodafone ή της LG.. παραγγελια 16:34, αριθμος 119382x, παραλαβη απο καταστημα.. Στο καταστημα κανενας δεν ειχε παρει χαμπαρι την προσφορα και με ρωταγαν πως το εμαθα.. γνωστος μου που δουλευει εκει μου ανεφερε οτι καποια λιγα καταστημα ειχαν ειδοποιηθει Παρασκευη απογευμα οτι θα τρεξει αυτο...! Αλλα προφανως ολα τα υπολοιπα ειχαν μαυρα μεσανυχτα.. λογικα για να μην κανουν ντου οι πωλητες.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Καλα ρε παιδια με το 820 πανε να αντικαταστησουν το lg για ονομα του θεου ποσο μ.... ειναι!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vins Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μόλις παρήγγειλα το 820, έχω σε print screen τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ότι στα χαρακτηριστικά του γράφει 4G! Ευχαριστώ παιδιά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georsev Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Λοιπον αφηνουμε να εξαντληθει αυτο και περιμενουμε τηλ για αντιπροσφορα....αμα εχει εξαντληθει και αυτο να δουμε τι θα βαλουν για εμας μετα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomikarios Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 H Vodafone ειπε να μας καλημερισει σημερα αλλαζοντας πριν απο λιγο την τιμη του lumia 820 απο 199 στα 129 ευρω. Προφανως η νεα τιμη ισχυει για ολους, μενει να δουμε αν θα "πλασαριστει" και ως αντικατασταση ιδιων δυνατοτητων του LG G. Παντως παρηγγειλα ηδη ενα για να "αλλαξω" το HTC 8S που ηρθε χθες αλλα δε με αφησαν να το παραλαβω (σημερα δε θα τους αφησω να μου το δωσουν :D ρε να δεις ειρωνια αυτη η ζωη)! Εάν ικανοποιεί κάποιους, έχει καλώς. Εγώ πάντως δεν βρίσκω λόγο να χαιρόμαστε και ιδιαίτερα για την εναλλακτική! Προσφορά κι αυτή, ναι, αλλά μου φαίνεται μας κοροιδεύει η Vodafone και χρυσώνει το χάπι της παρηγοριάς. Και αυτό γιατί το LG Optimus G είναι αρκετά καλύτερο, για να το προσφέρει στην ίδια τιμή! Δεν μιλάω απαραίτητα για windows vs. android, αλλά για πυρήνες, οθόνη...βασικά στοιχεία κι αυτά. Εάν έβαζε το Lumia 920 στα 129 ευρώ θα ήταν συγκρίσιμη προσφορά, τώρα με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achilles_g_ Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Εγώ είμαι περίεργος να μάθω πόσοι φάγαμε άκυρο από για το lg g. Γιατί αν είναι 5-10 άτομα τότε είναι ξεφτίλα για τη vodafone. Δεν μιλάω για αριθμό τεμαχίων, έτσι κι αλλιώς υπολογίζω 1 τμχ ανά παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kamui Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Μόλις παρήγγειλα το 820, έχω σε print screen τον αριθμό παραγγελίας καθώς και το ότι στα χαρακτηριστικά του γράφει 4G! Ευχαριστώ παιδιά! Σύμφωνα με το gsmarena http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_820-4968.php είναι 4G. To 800 δεν είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexmm Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2013 Σα προσφορά αυτοτελής θα είχε προσελκύσει κόσμο φαντάζομαι. Αλλά τώρα όταν ξέρεις ότι με τα ίδια λεφτά έπαιρνες το optimus g μάλλον σε αφήνει σχετικά αδιάφορο το 820. Προσωπικά ούτε το 920 θα έπαιρνα σε αυτή τη τιμη νομίζω.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις