Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Tην αντιπροσφορά ποιος θα την κάνει? Γιατί αν την κάνουν από τα κεντρικά τοτε σημαίνει πολύ απλά ότι δεν σου το έφαγαν οι πωλητές γιατί θα φαίνεται η εκκρεμότητα.

Καλα εγω θελω να δω το αλλο... σε οσους εστειλαν μηνυμα για 'ακυρο και αντιπροσφορα' αλλα παρολα αυτα ως δια μαγειας το κινητο τους περιμενε στο καταστημα (ή τους σταλθηκε) να τους κανουν ΚΑΙ αντιπροσφορα... χαχαχα! Το αποκλειεις;

Δημοσ.

Παιδιά εγώ στην επαρχεία συγκεκριμένα στην πόλη της Άρτας πού πήγα σε κατάστημα της Voda μου είπε ότι την παρασκευή θα φέρει τρία κομμάτια και πως τα δύο τα έχει κρατημμένα. Χωρίς δεύτερη σκέψη του είπα να μου το κρατήσει.

Τι λέτε να είμαι τυχερός η θα μας τα φάνε αυτοί που έχουν κάνει παραγγελίες online?

Δημοσ.

Ρε εμένα μου είπε ο παπάρας ότι δεν μπορεί να ξέρει αν θα έρθει η παραγγελία μου

Κάθε κατάστημα τα δικά του κάνει/λέει

Δημοσ.

Καλα εγω θελω να δω το αλλο... σε οσους εστειλαν μηνυμα για 'ακυρο και αντιπροσφορα' αλλα παρολα αυτα ως δια μαγειας το κινητο τους περιμενε στο καταστημα (ή τους σταλθηκε) να τους κανουν ΚΑΙ αντιπροσφορα... χαχαχα! Το αποκλειεις;

Χαχαχαχχχα λές ? Και θέλει και ο πατέρας μου κινητό ... ζήλεψε

Δημοσ.

H Vodafone ειπε να μας καλημερισει σημερα αλλαζοντας πριν απο λιγο την τιμη του lumia 820 απο 199 στα 129 ευρω.

Προφανως η νεα τιμη ισχυει για ολους, μενει να δουμε αν θα "πλασαριστει" και ως αντικατασταση ιδιων δυνατοτητων του LG G.

Παντως παρηγγειλα ηδη ενα για να "αλλαξω" το HTC 8S που ηρθε χθες αλλα δε με αφησαν να το παραλαβω (σημερα δε θα τους αφησω να μου το δωσουν :D :D ρε να δεις ειρωνια αυτη η ζωη)!

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι οσο να 'ναι, αν δεν εισαι στα "ακυρα" των LG G να ελπιζεις σε καλυτερη αντιπροταση στα 129 ευρω ειναι μαλλον ο,τι καλυτερο υπαρχει.  (το ξαναγραφω μια που αλλαξε η σελιδα, οτι μιλαμε για το Nokia Lumia 820 το οποιο εδω και λιγη ωρα ειναι στα 129 πλεον ευρω στο vodafone.gr)

edit 08:24 -> η πλακα ειναι οτι μιση ωρα μετα το banner στην κεντρικη σελιδα το δειχνει ακομα στα 199 ευρω.

(μαλλον κοιμαται και το φορουμ ακομα, προβλεπω απο αυτη και μονο την 'εξελιξη' να περναει τις 100 σελιδες το θεμα μεσα στη μερα για πλακα)

• Like 1
Δημοσ.

για να γελασουμε λιγο εμεις οι πονεμενοι

Ένα όνειρο μονάχα είχα σε τούτη τη ζωή

Κινητό ανδροιντ σε καλή τιμή να μου δοθεί

Τότε η βονταφον προσφέρθηκε φθηνό να μου δώσει

Ένα τετραπυρηνο ελ τζι χωρίς καμία δόση

ευθείς το παράγγειλα εγω μήπως και προλάβω

μα 3 μερες μετά μαθαινω πως το ονειρο μου χανω

στο φεισμπουκ ερωτησα μια απάντηση να παρω

μα  ακομα δεν απαντησαν κοντευω να σαλταρω

στο ινσομνια απευθηνθηκα μηπως και βρω τη λυση

μα με την παντοφλα βρισκομαι και αυτην εδω την δυση 

απλα ζωγραφισες...

Αυτό κι αν είναι βλακεία για κάποιους που το πήραν το Σάββατο 199 ευρώ.....

θα τους παραδεχτω αν τους επιστρεψουν τα λεφτα ή τους κανουν πιστωση...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...