Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά άλλαξε το chrome? Σήμερα έχει διαφορετική εμφάνιση ..έχω windows7 μήπως έγινε κάποια αναβάθμιση;

Ναι, κατι πρεπει να εγινε..

Ναι, εφάρμοσαν το Material Design στο πάνω μέρος (μικρότερο address bar και άλλο μικρότερο font).

Μου τη σπάει απίστευτα (όχι επειδή δεν το έχει συνηθίσει, αλλά επειδή δεν έχω πρεσβυωπία).

Πως να το ξεφορτωθείτε:

1. Γράφετε: chrome://flags στην address bar

2. Ctrl+F (find) ή scroll down μέχρι να βρείτε το: Material Design in the browser's top chrome

3. Αλλάζετε το drop down από Default σε Non-Material

EDIT: Από ότι βλέπω τώρα, η αλλαγή αυτή έχει γίνει καιρό σε άλλους (το Material Design στην έκδοση 53). Εμένα πάντως σήμερα μου εμφανίστηκε.

• Like 3
Δημοσ.

Απο που μπορω να κατεβασω το messenger του facebook για windows desktop γιατι σε ενα googlαρισμα που εκανα βρηκα αυτο που δεν νομιζω να ειναι το επισημο messenger για windows desktop.

Δημοσ.

Εκτός από το meteo και το freemeteo γνωρίζετε κάποια άλλη σελίδα για τον καιρό που να δίνει όσο το δυνατόν ποιο αξιόπιστα στοιχεία; Φυσικά καταλαβαίνω ότι η μετεωρολογία δεν είναι ακριβής επιστήμη. Πάντως τα 2 site που αναφέρω στην αρχή έχω παρατηρήσει ότι για την ίδια περιοχή και για τις ίδιες μέρες/ώρες δίνουν διαφορετικές πληροφορίες που σημαίνει ότι αντλούν από διαφορετικές πηγές τα στοιχεία τους.

Δημοσ.

Απο που μπορω να κατεβασω το messenger του facebook για windows desktop γιατι σε ενα googlαρισμα που εκανα βρηκα αυτο που δεν νομιζω να ειναι το επισημο messenger για windows desktop.

Το βρισκεις στο store των windows. Αν εχεις εφταρια χλωμο

Δημοσ.

Υπάρχει κάτι σαν το google drive αλλά για bookmarks; Δηλαδή να έχεις πρόσβαση στα bookmarks από όποια συσκευή - browser κι αν χρησιμοποιείς;

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν, πλέον, μπορούμε να κάνουμε πάλι αγορές Steam μέσω paysafe? Με τις πιστωτικές ακόμα τρώμε άκυρο σε όλα τα καταστήματα εξωτερικού; Κάποιος φίλος μου είπε ότι πρόσφατα άρθηκε ο περιορισμός, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε τι εύρος και αν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ακόμα...

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν, πλέον, μπορούμε να κάνουμε πάλι αγορές Steam μέσω paysafe? Με τις πιστωτικές ακόμα τρώμε άκυρο σε όλα τα καταστήματα εξωτερικού; Κάποιος φίλος μου είπε ότι πρόσφατα άρθηκε ο περιορισμός, αλλά δεν είμαι σίγουρος σε τι εύρος και αν υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις ακόμα...

Εγω κανω πλεον κανονικα αγορες απ το ebay με την καρτα που ειχα προ capital control οποτε λογικα θα εχει φυγει η αρση.Απλα χρειαζοταν να παρω ενα τηλ στην paypal για να μου συνδεσουν την καρτα με τον λογαριασμο μου στην paypal

• Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι σαν το google drive αλλά για bookmarks; Δηλαδή να έχεις πρόσβαση στα bookmarks από όποια συσκευή - browser κι αν χρησιμοποιείς;

Δε χρειαζεσαι κατι τετοιο. Μολις συνδεθεις στον Chrome σε οποιαδηποτε συσκευη σου, οι bookmarks θα ειναι εκει.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...