Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα αχλάδια να τα βάλεις στο ψυγείο. Οι μπανάνες όμως αν τις βάλεις θα μαυρίσουν αμέσως.

Εξωτερικά (η φλούδα) μαυρίζουν αλλά συνήθως απο μέσα είναι μια χαρά.

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπορείτε να βρείτε το τόπικ που υπάρχει στο ινσόμνια και αφορά το Facebook; Είχα δει θυμάμαι παλιά ένα γενικό θρεντ αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα.

Μήπως ψάχνεις αυτό που ειχα ανοιξει εγώ;;;;

Δημοσ.

Μούφα/μαιμού το site; Link.png Site: αυτό

Μπά, γιατί να είναι μούφα; Επειδή έχει τα RB με των 15; Η μήπως επειδή σαν επικοινωνία έχει ένα χότμειλ, χωρίς τηλέφωνο και διεύθυνση;

• Like 1
Δημοσ.

Ωραία, μου απαντήθηκαν οι ερωτήσεις σχετικά με το τρένο. Επόμενη ερώτηση. Θέλω να πάω στο Λιβάδι Ελασσόνας. Πως συμφέρει να πάω; Από Λάρισα ή από Κατερίνη; Θα πάω σε μια από τις 2 πόλεις με το τρένο και μετά από εκεί λογικά θα πάρω λεωφορείο. Υπάρχει κάποιο δρομολόγιο σε κάποια από τις 2 πόλεις που να περνάει από το Λιβάδι Ελασσόνας; Κοίταξα στα επίσημα site, ενώ λένε δρομολόγια, κανένα δεν αναφέρει αν περνάει από το Λιβάδι, λένε μόνο "και από χωριά" ή κάτι παρμφερές. Κάποιος που να είναι από την περιοχή και να ξέρει;

Φυσικα και θα ερθεις στη Λαρισα... Σιγουρα τα Κτελ θα εχουν δρομολογια για εκει. Αρκει να παρεις ενα τηλεφωνο να τους ρωτησεις. Περιπου μια ωρα απεχει με αυτοκινητο.

Δημοσ.

Μπά, γιατί να είναι μούφα; Επειδή έχει τα RB με των 15; Η μήπως επειδή σαν επικοινωνία έχει ένα χότμειλ, χωρίς τηλέφωνο και διεύθυνση;

Και να φανταστείς είναι διαφήμιση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης!!

Δημοσ.

Μήπως ψάχνεις αυτό που ειχα ανοιξει εγώ;;;;

Όχι όχι. Δεν το βρίσκω με τίποτα. Τέσπα. Θα το ρωτήσω εδώ.

Θέλω να φτιάξω μια τοποθεσία για να κάνω check in στο facebook. Δεν είναι επιχείρηση ή κάτι παρόμοιο. Καθαρά προσωπικό. Καταρχήν αυτό γίνεται, έτσι;

Κατά δεύτερον, την τοποθεσία δεν θέλω να την αλλάζουν άλλοι ξέμπαρκοι (maps editors;). Γίνεται να έχω τα πλήρη δικαιώματα εγώ;

Δημοσ.

Υπάρχει κάποια επίσημη (ή και ανεπίσημη) ιστοσελίδα που να έχει επικαιρομένες πληροφορίες για όλα τα διόδια της χώρας;

Δημοσ.

Θελω να παρω ενα απο αυτα τα μεγαλα στρογγυλα παγουρια της οικοδομης που ειναι σαν καλαθια που ειναι γυρω στα 5 λιτρα για να εχω νερο στο ψυγειο. Βαρεθηκα να γεμιζω μια-μια της κανατες του λιτρου ολη την ωρα.

Απλως επειδη ειναι ισοθερμικα, αν βαλεις ζεστο νερο, το κρατανε ζεστο? Δλδ ο μονος τροπος να εχεις κρυο νερο εκει μεσα, ειναι μονο αν πρωτιστος την συμπληρωσεις με κρυο νερο?

Δημοσ.

Όχι όχι. Δεν το βρίσκω με τίποτα. Τέσπα. Θα το ρωτήσω εδώ.

Θέλω να φτιάξω μια τοποθεσία για να κάνω check in στο facebook. Δεν είναι επιχείρηση ή κάτι παρόμοιο. Καθαρά προσωπικό. Καταρχήν αυτό γίνεται, έτσι;

Κατά δεύτερον, την τοποθεσία δεν θέλω να την αλλάζουν άλλοι ξέμπαρκοι (maps editors;). Γίνεται να έχω τα πλήρη δικαιώματα εγώ;

Σίγουρα γίνεται να φτιάξεις εσύ τοποθεσία αλλά δε ξέρω καθόλου πως είναι η διαδικασία. Το έχω κάνει αλλά για επιχείρηση.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...