VasKag Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Ξερει κανεις που μπορω να βρω τετοια στην αθηνα? Εχω ψαξει σε διαφορα χρωματοπωλεια και μαγαζια με ειδη επιπλοποιιας. Ψαχνω συγκεκριμενα αυτα με το εσωτερικο m4 σπειρωμα. http://www.johnart.gr/Catalogue/index.php?main_page=product_info&cPath=6_195_752&products_id=6732 Τελικα βρηκα στην οδο αθηνας.
ribo7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Ερώτηση προς τις κοπέλες της παρέας:Αυτό το παντελόνι τι χρώμα είναι? Καφέ το λες?Θέλω να το πάρω να κάνω τον ίδιο συνδιασμό. Υπόψη ότι θα βάλω καφέ-ταμπά παπούτσια (έτσι μου είπαν λέγονται ) και αντίστοιχο χρώμα ζώνη. Αλλιώς τι χρώμα παντελόνι? Ευχαριστώ!
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Καλύτερα κάνε το σετάρισμα με μπεζ γιατί τα άλλα χρώματα που ταιριάζει το καφέ (ροζ,χρυσο,πράσινο,μπλε , πορτοκαλί και κίτρινο-πιο λίγο το κίτρινο-) δεν θα σου αρέσουν και θα τα βρίσκεις αντρικά χρώματα.
therock Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Εχω παρει βαζακι Nescafe Espresso και βαζω 2-2.5 κουταλιες καθε πρωι στο γραφειο, πολυ ειναι? Εχω αποφυγει το μεγαλυτερο διαστημα της ζωης μου τους καφεδες, αλλα τον αρχισα επειδη το τελευταιο καιρο δε τη παλευω. Δε θελω ομως να χτισω ανοχη να ανεβαζω τη δοση και να καταληξω κανα πρεζακι της καφεινης
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε όταν έρχεται μέιλ να σκάει ειδοποίηση στο πισί; η πολλά ζητάω; για να μην έχω ανοιχτές καρτέλες με 500 μέιλ.
kalogeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε όταν έρχεται μέιλ να σκάει ειδοποίηση στο πισί; η πολλά ζητάω; για να μην έχω ανοιχτές καρτέλες με 500 μέιλ. Το Mozilla Thunderbird το έχεις δοκιμάσει; Αν έχεις εγκατεστημένο το Office, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Outlook. Επίσης, αν οι λογαριασμοί σου είναι GMail, η Google σου δίνει τη δυνατότητα να ενεργοποιήσεις το desktop notifications. 1
Valerie_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Πέρασα το thunderbird βολικό φαίνεται. Ευχαριστώ πολύ
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχω πρόβλημα με το PIN μιας χρεωστικής κάρτας (είτε δεν το θυμάμαι είτε δε θέλω να ρισκάρω αυτό που θυμάμαι γιατί έχω μια ακόμα ευκαιρία πριν κρατήσει την κάρτα το μηχάνημα), μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή του PIN αυτή την περίοδο; Το έχει κάνει κανείς;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή κάποιο πρόγραμμα έτσι ώστε όταν έρχεται μέιλ να σκάει ειδοποίηση στο πισί; η πολλά ζητάω; για να μην έχω ανοιχτές καρτέλες με 500 μέιλ. εγω εχω ενα add-on για το chrome και οσο ειναι ανοιχτοςο chrome μου ερχεται αμεσως η ειδοποιηση! και κανει για ολα τα μαιλ 1
Silverage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχω πρόβλημα με το PIN μιας χρεωστικής κάρτας (είτε δεν το θυμάμαι είτε δε θέλω να ρισκάρω αυτό που θυμάμαι γιατί έχω μια ακόμα ευκαιρία πριν κρατήσει την κάρτα το μηχάνημα), μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή του PIN αυτή την περίοδο; Το έχει κάνει κανείς;Πάρε τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση και πες τους αν στο αλλάζουν.Νομίζω τώρα στις 5 λάθος κρατάει κάρτα γιατί το ειχα κάνει μια φορά στη δική μου 3 φορες λάθος και δεν την κράτησε. 1
gavros10 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Υπαρχουν στο εμποριο ροδακια για αναπτηρα zippo? Γιατι ακουω πρωινιατικα james blunt?
Pintsie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Έχω πρόβλημα με το PIN μιας χρεωστικής κάρτας (είτε δεν το θυμάμαι είτε δε θέλω να ρισκάρω αυτό που θυμάμαι γιατί έχω μια ακόμα ευκαιρία πριν κρατήσει την κάρτα το μηχάνημα), μπορώ να κάνω αίτηση για αλλαγή του PIN αυτή την περίοδο; Το έχει κάνει κανείς; Το είχα κάνει εγώ πριν κανά μήνα. Μου ήρθε χαρτί σαν λογαριασμός στο σπίτι με το νέο πιν. Αλλά απαιτούσε τηλεφωνικό πιν κτλ. 1
Adon1s Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 εγω εχω ενα add-on για το chrome και οσο ειναι ανοιχτοςο chrome μου ερχεται αμεσως η ειδοποιηση! και κανει για ολα τα μαιλ ποιό είναι ;
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 ποιό είναι ; http://xnotifier.tobwithu.com/dp/
Προτεινόμενες αναρτήσεις