Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι τιμές σε κάποια πράγματα στην Κύπρο είναι όντως πιο ακριβές. Πχ ένας γύρος στην Λήδρας έχει 3.5 ευρώ. Σε άλλα πράγματα είναι ακριβότερα από την Ελλάδα, σε άλλα φθηνότερα. Αν βγεις έξω και αρχίσεις τις μπύρες ή τα ρακόμελα, σου έχει φύγει το 10ευρω για πλάκα. Επίσης έχει αρκετά καταστήματα και όλο θα θες να αγοράσεις κάτι, είτε στη Λήδρας είτε στο SportsDirect. Ακόμα και μέσα στο στρατόπεδο, θα δεις πως όλο και κάτι θα τσιμπάς από το ΚΨΜ. Εμείς είχαμε έναν κ@ριόλη υπόδικα που είχε αυξήσει εσκεμμένα τις τιμές στο ΚΨΜ για να έχει έσοδα το στρατόπεδο. Πχ πλήρωνα ακόμη και 1 ευρώ για καφέ ή 2 ευρώ για σάντουιτς, τρελό ποσό όταν αλλού κάνουν 30 και 80 λεπτά. Επαναλαμβάνω όμως, δεν είναι παντού το ίδιο. Εξαρτάται από το στρατόπεδο που θα σε στείλουν. 

Αν θες να κάνεις οικονομία, τρεις συμβουλές σου δίνω: α) με το που θα παίρνεις το μηνιάτικο, βάζε 100 ευρώ στην άκρη και πες πως θα περάσεις το μήνα με τα υπόλοιπα β) προσπάθησε όσο μπορείς να τρως στο σπίτι του Εθνοφρουρού όπου οι τιμές είναι σχεδόν τζάμπα και η ποσότητα μεγάλη. γ) αγόραζε κάθε μήνα τον αφορολόγητο καπνό που δικαιούσαι, είτε καπνίζεις είτε όχι και πούλα τον σε διπλή τιμή.

• Like 1
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει λεφτά ή δεν έχει βύσμα πάει Κύπρο αλλιώς Έβρο η Νυσιρο Σύμη Καστελόριζο Τήλο Αγ.Ευστρατιο και βρίζει την ώρα και την στιγμή που παρουσιαστηκε

Δημοσ.

Στην Κύπρο αν δεν αρχίσεις τις καταθέσεις στις "τράπεζες" ανατολικής προέλευσης μια χαρά σου φτάνουν τα λεφτά...

Δημοσ.

Στην Κύπρο αν δεν αρχίσεις τις καταθέσεις στις "τράπεζες" ανατολικής προέλευσης μια χαρά σου φτάνουν τα λεφτά...

Φιλιπινέζες μέχρι εκεί που βλέπει το μάτι σου! :D 

Τίμιο tradeoff η κύπρος.

Δημοσ.

Λαρνακα εχει και ελληνικο σουβλατζιδικο με 2.50 και το alliance νεταδικο-καφε που ειναι στεκι για οποιον βγαινει Λαρνακα.Στην Λευκωσια εχει το σπιτι του εθνοφρουρου οπως ειπαν πιο πανω και ενα αρμενικο που εχει πιτσα +αναψυκτικο 3 ευρω για τους φανταρους

Δημοσ.

Και μπριζόλα 3 ευρώ, μεριδάρα με πατάτες τηγανιτές, ντομάτα, κρεμμύδι και πίτες. Για ίντερνετ Λευκωσία αξίζει μόνο το Caprice το οποίο έχει σύγχρονα συστήματα, πολλές προσφορές με αναψυκτικά + τηλεοράσεις που δείχνει ελληνικό πρωτάθλημα. Τα άλλα είναι κάτι παρακμιακά με σάπιους υπολογιστές και ίντερνετ που σέρνεται.

Α, και μη κάνετε το λάθος να πάτε στον Κορμούζο για στρατιωτικά είδη. Είναι σκέτη απάτη ο γέρος.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ μάγκες για τις συμβουλές σας και ελπίζω να πάω Κύπρο.

Λίγες ώρες απομένουν και το άγχος κορυφώνετε  :fear: (αν πήρα όλα τα πράγματα και το πως θα είναι εκεί τα γνωστά ..) ..Αν είναι κάνεις από εδώ που θα πάει την ίδια ώρα και στον ίδιο προορισμό να μου πει..(αν και δεν νομίζω).

*δεν θα μπορέσω να δω τις απαντήσεις γιατί πήρα ένα απλό κινητό.. 

Δημοσ.

Λίγες ώρες απομένουν και το άγχος κορυφώνετε  :fear: ..Αν είναι κάνεις από εδώ που θα πάει την ίδια ώρα και στον ίδιο προορισμό να μου πει..(αν και δεν νομίζω).

Κουράγιο, τίποτα δεν είναι.... σαν κατασκήνωση. Διακοπάρες και ζωάρα θα κάνεις, θα δείς.

Δημοσ.

Πωπω να με παίρναν πάλι στρατό για 2-3 χρόνια...χωρις παιδιά... Χωρίς γυναίκα. .. Χωρίς δουλειά.... Όνειρο!!!

• Like 1
Δημοσ.

Λίγες ώρες απομένουν και το άγχος κορυφώνετε  :fear: (αν πήρα όλα τα πράγματα και το πως θα είναι εκεί τα γνωστά ..) ..Αν είναι κάνεις από εδώ που θα πάει την ίδια ώρα και στον ίδιο προορισμό να μου πει..(αν και δεν νομίζω).

Πού παρουσιάζεσαι φίλος;

Άστα και εγώ τα ίδια. Δεν βλέπω να κλείνω μάτι το βράδυ...

Δημοσ.

Πού παρουσιάζεσαι φίλος;

Άστα και εγώ τα ίδια. Δεν βλέπω να κλείνω μάτι το βράδυ...

Μεσολόγγι φίλε 

και εγώ μια από τα ίδια δεν νομίζω να κοιμηθώ..

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ Θήβα! Καλή θητεία να έχουμε φίλε μου!!! Η αρχή θα είναι δύσκολη λογικά. Μετά άμα συνηθίσουμε θα φύγουν οι μέρες νεράκι θέλω να πιστεύω.

Δημοσ.

Διακοπές πάτε ποντίκια!!!

καλη θητεια μαγκες και προσοχη Στους Λοχαγους !!

Μεσολόγγι φίλε 

και εγώ μια από τα ίδια δεν νομίζω να κοιμηθώ..

ετσι ελεγα κ εγω ρε συ χαλαρωσε....

Βασικα εγω μπηκα νυχτα ( αργησα αλλα δεν μου ειπαν τιποτα)

μπες κατα τις 8-9 το βραδυ, θα παρεις τα απαραιτητα θα πας θαλαμο,γνωριμιες κλπ,ριξε και ενα χεσ...ο...και πας για υπνο !

Το πρωι χαλαρα κουβεντα με τα τσακαλακια ,λογικα τωρα θα λετε για κινητα και υπολογιστες.

• Like 1
Δημοσ.

Διακοπές πάτε ποντίκια!!!

καλη θητεια μαγκες και προσοχη Στους Λοχαγους !!

ετσι ελεγα κ εγω ρε συ χαλαρωσε....

Βασικα εγω μπηκα νυχτα ( αργησα αλλα δεν μου ειπαν τιποτα)

μπες κατα τις 8-9 το βραδυ, θα παρεις τα απαραιτητα θα πας θαλαμο,γνωριμιες κλπ,ριξε και ενα χεσ...ο...και πας για υπνο !

Το πρωι χαλαρα κουβεντα με τα τσακαλακια ,λογικα τωρα θα λετε για κινητα και υπολογιστες.

καλά τώρα δεν νομίζω να αλλάξω ώρα ρε φίλε έχω κλείσει τα εισιτήρια τώρα + ότι άκουσα όσο πιο νωρίς πας τόσο πιο γρήγορα τελειώνεις τις μαλακίες που θέλουν από εξετάσεις κτλ. τέλος πάντων...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...