Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 3DJIN είπε

η λογικη σου τι λεει?

υπαρχει περιπτωση να σου κοψουν το γαμο και να μην εξαιρεθεις απο την μετεκπαιδευση? ΝΟ

πηγαινε στρατολογια απο τωρα και τελειωσες με το θεμα

απορω ωρες ωρες

Μην απορείς καθόλου... Αν γνώριζα , δε θα έμπαινα στον κόπο . Δε ξέρω τι στο καλό παίζει με κυρώσεις . 

Επίσης το πιο φυσιολογικό ερώτημα μου είναι αν θα γλιτώσω όλη την εκπαίδευση ή μόνο την ημέρα του γάμου μου . 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι κυρωσεις.. πλακα μας κανεις? παντρευεσαι ! αυτο απο μονο του ειναι η μεγαλυτερη κυρωση:D:D

αντε πηγαινε και ζητα εξαιρεση αυριο-μεθαυριο,μην το αφησεις στο τελος

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 3DJIN είπε

τι κυρωσεις.. πλακα μας κανεις? παντρευεσαι ! αυτο απο μονο του ειναι η μεγαλυτερη κυρωση:D:D

χα χα χα , να σαι καλά !!!!! Ίσως να πάω καλύτερα για την μετεκπαίδευση !

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Kyriakos131211 είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά . Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παρουσιαστώ τέλη Μαΐου για  μετεκπαίδευση όντας εφ.ανθυπολοχαγός . 

Την προ-τελευταία ημέρα της εκπαίδευσης όμως έχω τον γάμο μου ο οποίος είναι προγραμματισμένος εδώ και καιρό . 

Τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση ; Παίζει να μπορώ να γλιτώσω την εκπαίδευση ή μόνο την ημέρα του γάμου ; 

Η εκπαίδευση θα διαρκέσει 5 ημέρες . 

Έλα πες μας ότι αστειεύεσαι. Σου έκατσε τέτοιο λαχείο για να ακυρώσεις τον γάμο και το σκέπτεσαι?

Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων…

• Like 1
Δημοσ.

Είχε τύχει παρόμοια περίπτωση όταν ήμουν μέσα. 

Ο γαμπρός πρέπει να είναι ακόμα σε κάποια εμπόλεμη ζώνη, ελπίζοντας οτι 3-4 χρόνια μετά η μέλλουσα νύφη θα έχει ξεχάσει οτι της είχε τάξει γάμο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, bromiaris είπε

Έλα πες μας ότι αστειεύεσαι. Σου έκατσε τέτοιο λαχείο για να ακυρώσεις τον γάμο και το σκέπτεσαι?

Άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων…

Τώρα που το σκέφτομαι ίσως και να κάνω το ψυχικό και να ξανά παρουσιαστώ !!!!🤣🤣

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι οι έφεδροι ανθυπολοχαγοί αν δεν πάνε στην μετεκπαίδευση δεν προάγονται σε υπολοχαγούς.
Πάντως γράφεις ότι υπάρχει ενδεχόμενο, δεν σε κάλεσαν ακόμα αν κατάλαβα καλά.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, G.TH. είπε

Έχω την εντύπωση ότι οι έφεδροι ανθυπολοχαγοί αν δεν πάνε στην μετεκπαίδευση δεν προάγονται σε υπολοχαγούς.
Πάντως γράφεις ότι υπάρχει ενδεχόμενο, δεν σε κάλεσαν ακόμα αν κατάλαβα καλά.

Aκριβώς ... Αλλά ανεπίσημα το έχω μάθει ... 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aris1986 είπε

Κανένα νέο από τους κατασκόπους μας; Ακόμα μέσα;

Ξεχασε τους δεν ξαναρχονται

Και καλα ο εποπ, εποπ ηταν, μυαλο ντιπ

Ο αλλος δεν?

• Sad 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, tritonas00 είπε

Ξεχασε τους δεν ξαναρχονται

Και καλα ο εποπ, εποπ ηταν, μυαλο ντιπ

Ο αλλος δεν?

Δεν τι; Ξέρεις τι συνέβη; Καλό είναι από τον καναπέ να μην κάνουμε κριτική, ειδικά σε τέτοια θέματα.

Όλοι μας, τουλάχιστον οι μη βυσματίες, θα μπορούσαμε να είμαστε στη θέση τους...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σύντομα πάω σπεν και είμαι αοπλος.. Καταρχήν σαν αοπλος τι ακριβώς θα κάνω εκεί;; και δεύτερον επειδή θα δώσω αιμα για άδεια αιμοδοτικη σύντομα μπορώ να χρησιμοποιήσω είτε αιμοδοτικη είτε κανονικη άδεια κατά τη διάρκεια του σπεν; ή δεν επιτρέπεται;; 

Επεξ/σία από GT-MAN
Δημοσ.

Αοπλες υπηρεσιες θα κανεις. Οτι και πριν απλως σε αλλο στρατοπεδο.

Ενδεχομενως να στηνεις και τον εξοπλισμο για να ριχνουν βολες οι ενοπλοι.

Γενικα επειδη ειναι μετρημενες οι ημερες στο ΣΠΕΝ αδεια δεν δινουν αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος, προσοχη γιατι μπορει να σε καλεσουν να επαναλαβεις το ΣΠΕΝ εαν χασεις αρκετες ημερες εκπαιδευσης. Οταν εκανα εγω ΣΠΕΝ υπηρχαν 3 ατομα που εκαναν ολη την εκπαιδευση απο την αρχη για δευτερη φορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάλεσαν χτες για "καφε" και συζήτηση την επόμενη κυριακή στο στρατόπεδο Πετροχωρίου όπου και υπηρέτησα (στην 25 ΕΜΑ λέει γίνεται η συζήτηση ή κάτι τέτοιο αλλά εγώ ήμουν στην 22).

Απάντησα πως μάλλον θα μπορέσω να παρευρεθώ και μου λέει αν δε μπορώ να ενημερώσω, μου ήρθε λίγο ξαφνικό καθώς ήταν πρωί και έφευγα από το σπίτι. Απότι κατάλαβα δεν είναι απαραίτητο αλλά μιας και θα μπορώ τώρα θέλω να αποφύγω κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

10 χρόνια μετά τι με θέλουν; Μάλλον φαντάρος ήταν στο τηλέφωνο μου είπε καμιά 70αρα σύνολο είχε να καλέσει

edit:  δεν ήμουν δόκιμος και καμία σχέση με το στρατό γενικότερα

Επεξ/σία από KiriosD
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...