Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, αλλά στηρίζονται οι τοπικές κοινωνίες.

Φαντάζομαι αν η οικογένειά σου ζούσε από φαντάρους θα 'χες διαφορετική άποψη.

Το έχω ξαναγράψει το παραπάνω, όπως έχω ξαναγράψει ότι δεν το θεωρώ σωστό, αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα.

Όπου συζητάνε να κλείσουν στρατόπεδο, ξεσηκώνεται όλη η τοπική κοινωνία. Το ίδιο γίνεται και με τις σχολές.

Έχει ξεκινήσει στραβά το πράγμα, και δε βλέπω πώς γίνεται ν' αλλάξει, χωρίς να υπάρχει δυσαρεστημένη πλευρά.

τι σχέση έχει η σχολή που είναι επιλογή σου , σε εφοδιάζει για το μέλλον σου, που με το πτυχίο σου θα βρεις δουλειά (λεμε τώρα) και θα ζήσεις με τον στρατό ? η σχολή σε μορφώνει και ο στρατός σε παραμορφώνει .Είναι δύο εντελώς αντίθετα πράγματα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει κόσμος που δανείζεται για να πάνε φαντάροι γιατι δεν έχουν να καλύψουν ουτε το ελάχιστο απο τα έξοδα που θα χρειαστούν και πίσω οι οικογένειες τους κάνουν τα αδύνατα δυνατά να τους παρέχουν μια βοήθεια για τα έξοδα τους έχοντας προβλήματα να αντεπεξέλθουν στα έξοδα διαβίωσης τους.

Γιατί να υποχρεώσει εμένα να πάω να ζήσω τις οικογένειες που ζουν απο φαντάρους και να μην μπορεί να ζήσει η δική μου οικογένεια ?? δεν έχει λογική.

Δεν ειναι εκεί το θέμα πάντως ,χέστηκαν αν θα πεινάσει η οικογένεια μου και η δικιά σου , όσο θα συνεχίζεται το φαγοπότι στο στρατό θα συνεχίσουν να υπάρχουν στρατόπεδα που δεν χρειάζονται και να συντηρούνται θέσεις εργασίας για άχρηστους υπαλλήλους με αποτέλεσμα να συνεχίσει να υφίσταται η υποχρεωτική θητεία.

Επεξ/σία από nicoc89
  • Like 2
  • Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχει κανείς καμιά εμπειρία από το στρατόπεδο Παπαφλέσσας στην Καλαμάτα, πως είναι τα πράγματα εκεί; γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Δημοσ.

Έχει κανείς καμιά εμπειρία από το στρατόπεδο Παπαφλέσσας στην Καλαμάτα, πως είναι τα πράγματα εκεί; γιατί λίγο που έψαξα δεν βρήκα τίποτα.

Θα εισαι νεος..λογικα θα πηξεις και οτι κι αν σου συμβει θα προβλεπεται!! Καλα σκοπετα!  :P  :P

Δημοσ.

Και πάλι όμως, υποτίθεται ότι ο στρατός παρέχει όλα τα απαραίτητα στο φαντάρο, άλλο αν εκείνος θέλει να πίνει καφέδες και να τρώει σουβλάκια.

Σας έδιναν χαρτιά υγείας;

Σαμπουάν;

Ξυραφάκια; 

Αφρό ξυρίσματος;

Εσώρουχα; Μου έδωσαν 1. Φτάνει;

Στο πρώτο στρατόπεδο που πήγα δεν υπήρχε ούτε πόσιμο νερό. Έπρεπε να αγοράζω.

Δημοσ.

Σαμπουάν;

Ξυραφάκια; 

Αφρό ξυρίσματος;

Προφανως και φτανει. Τι θα κανεις, θα αλλαζεις εσωρουχα καθε μερα?

:P  :P

Δημοσ.

Προφανως και φτανει. Τι θα κανεις, θα αλλαζεις εσωρουχα καθε μερα?

:P  :P

εγώ είχα 30 βρακιά μαζί μου (μποξεράκια)

άλλαζα κάθε 2ρη μέρα και με έφταναν μέχρι να ξαναέρθω σπίτι μου γιατι ήταν και χειμώνας , με τέτοιο κρύο δεν ύδρωνες και το χαρτί υγείας + μωρομάντιλο combination ηταν ιδανικό .

βέβαια τα είχα κλεισμένα ενα ενα σε σακούλι , το σακούλι μέσα σε σακούλα και η σακούλα σε 2ρη σακούλα

τα είχα φέρει με άδεια να τα πλύνω και ανοίγει την σακούλα η μάνα μου για να δει τι ρουχα ειναι να τα βάλει για πλύσιμο και κόντεψε να λιποθυμήσει αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Δημοσ.

εγώ είχα 30 βρακιά μαζί μου (μποξεράκια)

άλλαζα κάθε 2ρη μέρα και με έφταναν μέχρι να ξαναέρθω σπίτι μου γιατι ήταν και χειμώνας , με τέτοιο κρύο δεν ύδρωνες και το χαρτί υγείας + μωρομάντιλο combination ηταν ιδανικό .

βέβαια τα είχα κλεισμένα ενα ενα σε σακούλι , το σακούλι μέσα σε σακούλα και η σακούλα σε 2ρη σακούλα

τα είχα φέρει με άδεια να τα πλύνω και ανοίγει την σακούλα η μάνα μου για να δει τι ρουχα ειναι να τα βάλει για πλύσιμο και κόντεψε να λιποθυμήσει αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 

Ε ναι ρε προφανως, στρατος χωρις 20 βρακια και ζευγαρια καλτσες δεν παλευεται. + φανελες κοντομανικες.

• Like 1
Δημοσ.

Πολλα βρακια, καλτσες, χαρτι υγειας, μωρομαντηλα, ταλκ, αποσμητικο και αντισυπτικο για τα χερια..

2 πετσετες για το μπανιο, μια για τα μουτρα μια για τα ποδια..

Δημοσ.

Δεν ειχατε καθαριστηριο εκει; Κανα μαγαζακι με πλυντηρια.

5 ευρω τα 5κιλα ρουχα σε 2,3 ωριτσες καθαρα,στεγνα και διπλωμενα. 

Ακομα και σε εμπλοκή σκασε μου ενα υπηρεσιακό τους ελεγα γιατι ειναι βρωμικα τα ρουχα μου (ακομα και οταν δεν ηταν) και δεν θελω να με δει ο διοικητης ετσι.

Μολις ελεγα διοικητης ακομα και σε λοχαγό χεζοντουσαν.

Ειχαν το κλασσικό rotation στη σκεψη.

Δικας->θα κραξει τον φανταρο-->θα ρωτησει σε ποιο λοχο ειναι--> θα την πει στον "καριεριστα" λοχαγο-->ο λοχαγος θα γινει ρεζιλι στους αλλους καριεριστες λοχαγους--> ο κωλοφανταρο (οπως σκεφτονταν αυτοι) και φυλακη να αρπαξει, σε κατι μηνες τελειωνει η θητεία του--> οποτε τι τον νοιαζει κτλπ.

• Like 1
Δημοσ.

Σαμπουάν;

Ξυραφάκια; 

Αφρό ξυρίσματος;

Αυτό λέω, ότι δε δίνουν χαρτιά υγείας.

Ούτε σαμπουάν.

Ξυραφάκια και αφρό μας έδιναν έξω απ' την πύλη στο Πεύκο.

Εσώρουχο έδωσαν ένα.

και στη Χίο δεν ήταν πόσιμο το νερό και γεμίζαμε τα παγούρια από υδροφόρα.

Δημοσ.

Ξυραφάκια και αφρό μας έδιναν έξω απ' την πύλη στο Πεύκο.

αυτά ήταν διαφημιστικά και τα έδιναν παντού , η υπηρεσία δεν παρέχει πουθενά 

• Like 1
Δημοσ.

Μια ωρα περνω το φρουραρχειο αθηνων και με εχουν γραμμενο το κερατο μου!

Μια φορα το σηκωσαν μονο και μου εδωσαν ενα αλλο τηλεφωνο που ειναι λαθος  :mad:

Δημοσ.

Δεν ειχατε καθαριστηριο εκει; Κανα μαγαζακι με πλυντηρια.

5 ευρω τα 5κιλα ρουχα σε 2,3 ωριτσες καθαρα,στεγνα και διπλωμενα. 

Ακομα και σε εμπλοκή σκασε μου ενα υπηρεσιακό τους ελεγα γιατι ειναι βρωμικα τα ρουχα μου (ακομα και οταν δεν ηταν) και δεν θελω να με δει ο διοικητης ετσι.

Μολις ελεγα διοικητης ακομα και σε λοχαγό χεζοντουσαν.

Ειχαν το κλασσικό rotation στη σκεψη.

Δικας->θα κραξει τον φανταρο-->θα ρωτησει σε ποιο λοχο ειναι--> θα την πει στον "καριεριστα" λοχαγο-->ο λοχαγος θα γινει ρεζιλι στους αλλους καριεριστες λοχαγους--> ο κωλοφανταρο (οπως σκεφτονταν αυτοι) και φυλακη να αρπαξει, σε κατι μηνες τελειωνει η θητεία του--> οποτε τι τον νοιαζει κτλπ.

εμείς στην Λήμνο είχαμε πλυντήριο αλλα έβαλε ενας να πλύνει την ξιφολόγχη και το διέλυσε 

μετά απο αυτό δεν είχαμε τρόπο να πλένουμε ρούχα , παρα μόνο στο χέρι

βρακιά στο χέρι δεν έπλενα ,γενικά τίποτα δεν έπλενα , είχα φροντίσει να έχω Πολλά ρούχα μαζί μου να το γλιτώσω αυτό 

γιατί έβλεπα άλλους που έπλεναν και τα άπλωναν και όπως είχες καθημερινά δυνατό αέρα και βροχή (πάντα όμως) τα βρίσκανε μέσα στις λάσπες πεσμένα χΔ!

Δημοσ.

αλλα έβαλε ενας να πλύνει την ξιφολόγχη και το διέλυσε 

ειλικρινά, πόσοι επικίνδυνοι καθυστέρες υπάρχουν σε αυτό το κόσμο;  :X

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...