Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι εννοείς με αυτό που λες για τίποτα περίεργους? Δηλαδή?

οι εξ'αναβολής πολύ συχνά μπορεί να είναι πρεζάκια   και λοιποί ανεπιθύμητοι..  (η λίστα είναι μεγάλη) 

δε θα ήθελα να παρουσιαζόμουν με τέτοιους , ούτε να είμαι σε κέντρο και να υποδεχτώ τέτοιους 

βέβαια δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα στα @@ σου , μπορεί στον έξω κόσμο να έχεις δει χειρότερους 

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλα αυτο το ξερω αλλα το φρουραρχειο εξυπηρετει ακομα πολιτες οποτε ειναι διαφορετικα, πριν δυο χρονια που ειχα παει πρωτη φορα στην αρχη καναν τα δικα τους μετα ομως εφαγαν κραξιμο απο κατι γονεις που ειχαν ΑΜΕΑ και στρωσαν.

Σημερα παντως επαιρνα και το σηκωσαν μονο μια φορα για να μου δωσουν αλλο νουμερο  :mrgreen: 

Οποτε θα παω αυριο πρωι αμα δω οτι γυνετε χαμος θα κλεισω ραντεβου αν παλεβετε θα μεινω να τελειωνω.

Τόσους μήνες σε βλέπω που παλεύεις με αυτές τις αναβολές.

Αν έμπαινες θα 'χες τελειώσει τώρα.

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα ακριβώς! Θα μας ελεγε και ιστοριες απο τον στρατό!

Δημοσ.

Σε λιγο τελιωνω το πολυ σε ενα μηνα θα το εχω το ι5.

Δεν πηγα γιατι δεν ηθελα να παω δεν θα την παλευω εκει μεσα μετα εσκασε και η αρρωστια της μανα μου αρα θα εχανα πολυτιμο χρονο αδικα οποτε χιλιες φορες που πηρα ι5.

Η μονη μαλακια ειναι οτι αντι για αναβολη σπουδων επρπε να ειχα παρει για λογους υγειας απο τοτε.

Δημοσ.

Νταξ το παιδί έχει πει ότι αντιμετωπίζει κάποια issues, αλλά for god's sake, τόση γραφειοκρατία και αναμονές στο τηλέφωνο και πήγαιν' έλα προσωπικά δε θα το άντεχα.

Καλύτερα που μπήκα και τέλειωσα. Και μέσα μου έπρηξαν τα συκώτια, και έξω πάλι θα μου τα έπρηζαν.

Δημοσ.

οι εξ'αναβολής πολύ συχνά μπορεί να είναι πρεζάκια   και λοιποί ανεπιθύμητοι..  (η λίστα είναι μεγάλη) 

δε θα ήθελα να παρουσιαζόμουν με τέτοιους , ούτε να είμαι σε κέντρο και να υποδεχτώ τέτοιους 

βέβαια δε νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα στα @@ σου , μπορεί στον έξω κόσμο να έχεις δει χειρότερους 

Μου γ@μησες την ψυχολογία τώρα... :mellow:  :P

Δημοσ.

δες την θετική πλευρά, μπορεί η εμπειρια της προκαταταξης να σε βοηθησει να παρεις μια απο τις πιο σωστές αποφάσεις που μπορεις να πάρεις στη ζωή σου. Να αποφασισεις να μην υπηρετήσεις στον ΕΣ...

Δημοσ.

δες την θετική πλευρά, μπορεί η εμπειρια της προκαταταξης να σε βοηθησει να παρεις μια απο τις πιο σωστές αποφάσεις που μπορεις να πάρεις στη ζωή σου. Να αποφασισεις να μην υπηρετήσεις στον ΕΣ...

Εύκολο να το λες... Στην πράξη δεν ξέρω... :huh:

• Moderators
Δημοσ.

2) Σχετικά με τα κρεβάτια στο θάλαμο σε όποιο θέλει ο καθένας πάει;

Kανονικα οχι, αλλα μπορει και να καταφερεις να το μονταρεις. Σε καθε περιπτωση (ειδικα στο κεντρο) αν μπορεσεις διαλεξε το πανω κρεβατι. Στα κατω αραζουν ολοι και αναγκαζεσαι να τα στρωνεις διαρκως. Και αν μπορεσεις επισης, διαλεξε στη μεση και προς το τελος του θαλαμου. Τα πρωτα (περισσοτερο) και τα τελευταια χωνονται στις αγγαρειες. 

Δημοσ.

Ρώτα τον REDODIN7.

Τι εκανα παλι :P

Λοιπον σημερα πηγα φρουραρχειο και για μεγαλη μου χαρα ηταν πολυ καλυτερα απο οτι πριν 2 χρονια βεβαια το 5ωρακι το εφαγα αλλα χαλαλι, αυριο παω ρουφ κι σε 20 μερες επιτροπη για το Ι5.

Υ.Γ

Μου εκανε εντυπωση ενα παλικαρι που του ειπαν οτι για να παρει ι5 θα πρεπει να κανει εισαγωγη 3 μερες στο 401 για εξετασεις το εχετε ακουσει αυτο ποτε ξανα ?

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

από την στιγμή που πας για παθολογικό, δεν μου φαίνεται παράξενο...

Δημοσ.

Kι εγω παω φρουραρχειο αυριο αλλα δεν ξερω τι να περιμενω κ εχω αγχωθει

Για αναβολη κανα χρονο λογω υγειας (αγχος κλασσικες μλκιες ) παω αλλα χωρις χαρτια κτλ , παρα μονο την και καλα γνωματευση απο την αναβολη μεσα στη μοναδα 

Παιζει να φαω ακυρο?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...