Προς το περιεχόμενο

Smart Home

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GeG είπε

αυτο δεν εχει μπουτονακι για να το ενεργοποιω και χειροκινητα ; ή απλα θα σηκωνω τον ρελε ;

Παιρνει εξωτερικο μπουτον.

• Like 1
  • Απαντ. 10k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι παγίδες της πόρτας που πουλάνε σκέτες και μπαίνουν σε tuya/smart life πως τις ενεργοποιείς;

Εννοώ βγαίνω από το σπίτι και θέλω να μπει σαν συναγερμός 

Είναι μόνο για σενάρια;

Τώρα έχω έναν της digoo που τα κάνω όλα με το χειριστήριο του ή από κινητό εδώ και 3 χρόνια δουλεύει άψογα 

Δημοσ.
6 minutes ago, marioboni said:

Οι παγίδες της πόρτας που πουλάνε σκέτες και μπαίνουν σε tuya/smart life πως τις ενεργοποιείς;

Εννοώ βγαίνω από το σπίτι και θέλω να μπει σαν συναγερμός 

Είναι μόνο για σενάρια;

Τώρα έχω έναν της digoo που τα κάνω όλα με το χειριστήριο του ή από κινητό εδώ και 3 χρόνια δουλεύει άψογα 

Η παγίδες υπάρχουν WiFi standalone που δεν θέλουν υποχρεωτικά το hub τους, μπορούν να σας στείλουν μύνημα ότι ανοίχτηκε η πόρτα είτε έκλεισε

Δημοσ.

Μάλλον το διατύπωσα λάθος 

Μπορούν να οπλιστούν όταν θέλω με ένα remote πχ;

Όλες ή οποίες θέλω 

Σαν συναγερμός να δουλέψει

Δημοσ.
7 hours ago, agnostos13 said:

Εχουμε καμιά πρόταση για οικονομικό smart plug με (σχετικά) αξιόπιστο energy monitoring;

Ευχαριστώ;

https://www.allsmart.gr/spiti-kipos/ilektrologika/ilektrologiko-uliko/tileheirizomenes-prizes-diakoptes/gosund-eksypni-priza-plug-compact-design-15a/

Εγώ έχω πάρει την διπλή και της έχω περάσει tasmota. 

Δημοσ.
16 minutes ago, Bourdoulas said:

Και το σημαντικότερο δεν χρειάζεται soldering για την εγκατάσταση. 

Αλήθεια; Πώς; ΟΤΑ;

Δημοσ.

Το tasmota είναι κάποιος προτοκολο συνδεσης; κάποια εφαρμογή όπως home assistant ; τι φάση;

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, GeG είπε

Το tasmota είναι κάποιος προτοκολο συνδεσης; κάποια εφαρμογή όπως home assistant ; τι φάση;

tasmota ειναι το ονομα απο ενα project που αφορα custom firmware για συσκευες που εχουν καποιο συγκεκριμενο τσιπ οπως αυτο που χρησιμοποιουν τα sonoff

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Spect~ είπε

tasmota ειναι το ονομα απο ενα project που αφορα custom firmware για συσκευες που εχουν καποιο συγκεκριμενο τσιπ οπως αυτο που χρησιμοποιουν τα sonoff

Και τα οφέλη;

• Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GeG είπε

Και τα οφέλη;

περισσότερες δυνατότητες και επισης παιζεις τοπικα και οχι με τους κινεζοσερβερ

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/1/2022 στις 12:34 ΠΜ, GeG είπε

smart plug τι αλλο περα απο λαμπες βαζετε; δημιουργηστε μου σας παρακαλω νεες αναγκες 😅

Plugs, bulbs, led strips, relays, switches, smoke detectors, leak detectors, cameras, doorbells, pet feeders αμα θες συνεχιζω η απλα σου λεω ενα ακομα και κλείνω, Home Assistant... 😂😂😂

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...