mic2mic Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 28 λεπτά πριν, 4saken είπε Προκληση η γυμναστικη σπιτι και ας εχω παγκο μπαρα και αλτηρες με βαρη.Χανεις χρονο στο να βγαζεις και να βαζεις Τα powerblocks είναι μια λύση, αν και ακριβή. Αλλά μεγάλη ευκολία στην αλλαγή βάρους, σε ένα δευτερόλεπτο είσαι έτοιμος. Αν και βλέπω ότι τώρα πια στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο τα powerblocks που φτάνουν μέχρι 40kg ανά αλτήρα. Έξω όμως υπάρχουν και μέχρι 60 ή και 80 kg ανά αλτήρα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Εφτακόσιες φορές τα ίδια πράγματα: 1. Θεωρείτε πως ένα μήνυμα παραβαίνει τους όρους χρήσης, στέλνετε αναφορά και απέχετε από κάθε άλλο σχολιασμό. 2. Στέλνετε αναφορά και αφήνετε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα (κοινώς όχι αναφορά 15:26 και απάντηση στο "προβληματικό" μήνυμα ένα λεπτό νωρίτερα, να τη βράσω αυτή την αναφορά) 3. Στέλνετε αναφορές αλλά δεν σβήνονται όσα μηνύματα θα θέλατε; Βάλτε το χρήστη που σας ενοχλεί σε λίστα αγνόησης. 4. Η λίστα αγνόησης είναι προσωπικό εργαλείο και το ποιους τοποθετείτε εκεί αφορά εσάς και κανέναν άλλο. Οπότε, οι δημόσιες ανακοινώσεις του ποιον προσθέσατε είναι, στην καλύτερη, άχρηστες. 5. Απαγορεύεται ο δημόσιος σχολιασμός συντονιστικών ενεργειών/παρεμβάσεων (καλή ώρα αυτό το μήνυμα). Ό,τι απορίες ή αντιρρήσεις έχετε, απευθείας στον αρμόδιο συντονιστή ή στο διαχειριστή που είναι και ο μόνος που μπορεί να αναιρέσει ενέργεια συντονιστή (κοινώς, μην έρθετε σε εμένα για να αλλάξω απόφαση άλλου συντονιστή και μην πάτε σε άλλο συντονιστή για να αλλάξει απόφαση δική μου. Μόνο στο διαχειριστή). Αν δεν ξέρετε ποιος συντονιστής έσβησε κάποιο μήνυμα για να ζητήσετε εξηγήσεις, στείλτε π.μ. σε ένα γενικό συντονιστή να δει και να σας κατευθύνει κατάλληλα. Παρακαλώ για τη συνεργασία όλων. 7
JcD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, mpiskoto12 είπε Δανείστηκα μια μπάρα.. το βράδυ περιμένω και καμιά 120kg σε plates... είμαστε τρία ατομα για προπόνηση στην ταράτσα. όχι αλλες φλώριες.... κρίμα ρε γαμώτο τη πέταξα τελικά, για 10€ ξενερώνεις που την εχεις ξεχασμένη. (σπατάλη.) Ωραία η μαύρη μπάρα, πολύ ομορφότερες οι μαύρες από τις άσπρες...μπάρες λέμε!...πάντως και επειδή δεν απάντησα ολοκληρωμένα στο ερώτημα σου, η κρεατίνη έχει ημερομηνία λήξης τυπικά, μπορείς να δεις αν είναι καλό το προϊόν με το μάτι και την όσφρηση, δεν αξίζει όμως τον κόπο αφού με 10 ευρώ παίρνεις κιλό, από 5gr τη μέρα - καλά κρασά, μισό χρόνο βγάζεις, και άμα είσαι και μήνα μέσα μήνα έξω τότε μιλάμε για κόστος 1 ευρώ το μήνα, εν ολίγοις το καλύτερο συμπλήρωμα εκεί έξω είναι και το φθηνότερο, όλος περιέργως!
yannis27gr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Όχι και περιέργως, προσφορά και ζήτηση λέγεται, ανάμεσα στ' άλλα είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας που καθορίζει την τιμή ενός προϊόντος. Κι αν έχει λήξει, τι μπορεί να έχει πάθει; Απλά να είναι σκόνη με γεύση;
JcD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Απλά να είναι σκόνη με γεύση; Αν έχει γεύση σημαίνει ότι έχει παθογόνους οργανισμούς μέσα, δεν αξίζει! Μέσα σε άλλα και χωρίς καμία διάθεση για διαφήμιση κάποιου συγκεκριμένου καταστήματος, οπότε και απλά για πληροφόρηση, ο σκλαβενίτης έχει rio mare σε έκπτωση σήμερα καθώς και στα 2 quaker +1 δώρο! 3 1
Magic_Nature Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Καλυτερη κρεατινη ειναι το μπιφτέκι. Ενας φιλος έπαιρνε κρεατινη και του βρήκανε στις εξετάσεις ανεβασμένες τρανσαμινάνσες. Ειναι οι δεικτες του συκωτιού. Αυτος την ειχε σε πρωτεινη η λεγομενη βρωμικη. Με κρεατινη μαζι. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
JcD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Ενας φιλος έπαιρνε κρεατινη και του βρήκανε στις εξετάσεις ανεβασμένες τρανσαμινάνσες Έχω κλείσει 16 χρόνια χρήσεως, αν είχε παρενέργειες στο συκώτι θα το είχα πάρει στο χέρι λογικά τώρα. Φέτος έκανα συνεχιζόμενη χρήση για 13 μήνες, μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα πάω για εξετάσεις, άμα χρειαστώ κάνα νέο συκώτι έχουμε καμιά άκρη? 😅 Ξέρει κανείς αν παραγγελίες φθάνουν και μπορούμε να παραλάβουμε από τα ΕΛΤΑ, από τα online καταστήματα? Βρήκε μέρα να χαλάσει το σχοινάκι μου.! 🤬
gntgrx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Θα σου βρω εγώ, τιμές χονδρικής. Δεν σε πειράζει αν δεν είναι από άνθρωπο, ε; 1
k4ts0u Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Για να πάρεις 5 γρ κρεατίνης πρέπει να φας ~500 γρ μοσχάρι. Δε νομίζω ότι είναι εφικτό σε καθημερινή βάση. Επίσης αυτό που έχω καταλάβει πολύ γενικά από τα συμπληρώματα είναι ότι δεν δημιουργούν αυτά καθέ αυτά θέμα στο συκώτι/νεφρά αλλά αν υπάρχει προδιάθεση για κάτι το εμφανίζουν πιο γρήγορα/εύκολα. 2
Musclemar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mpiskoto12 είπε ξέρει κανεις αν λήγει η κρεατίνη; είχα μια ξεχασμένη κλειστη σε βάζω και εχοην γινει σαν μεγάλοι άσπροι βράχοι. είναι safe η την πετάω; Αν έχει γίνει βράχος έχει πάρει υγρασία, οπότε καλύτερα να μη το ρισκάρεις. Η κρεατίνη είναι αρκετά φτηνή πλέον ούτως ή άλλως. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Musclemar 1
Magic_Nature Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JcD είπε Έχω κλείσει 16 χρόνια χρήσεως, αν είχε παρενέργειες στο συκώτι θα το είχα πάρει στο χέρι λογικά τώρα. Φέτος έκανα συνεχιζόμενη χρήση για 13 μήνες, μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα πάω για εξετάσεις, άμα χρειαστώ κάνα νέο συκώτι έχουμε καμιά άκρη? 😅 Ξέρει κανείς αν παραγγελίες φθάνουν και μπορούμε να παραλάβουμε από τα ΕΛΤΑ, από τα online καταστήματα? Βρήκε μέρα να χαλάσει το σχοινάκι μου.! 🤬 Ενταξει τωρα ο καθενας κανει τις επιλογές του και δεν ειναι ολοι οι οργανισμοι ιδιοι καθενας αντιδράει διαφορετικά. Εμενα προσωπικα δεν μου χρειάστηκε. Τωρα σε κάποιον άλλον που θέλει πολυ λεπτομέρεια κτλπ κοψιματα και πολλες γραμμώσεις οκ ισως δεν ξέρω γενικά μιλαω δεν αναφερομαι εμμεσα σε σένα. Εγω λιγο το στηθος ηθελα να κοβει να χει λιγο μια περιφέρεια λιγο οι ωμοι και ως εκει απο πλευράς εμφάνισης μετά με νοιάζει η τεχνική στο γυμναστήριο και η προοδος και ότι καλύτερο έρθει. Το παν η τεχνικη και ας κανεις αρσεις με 80 κιλα αρκει να τις κανεις σωστά! Δε χρειαζεται να γινομαστε ψυχωτικοι με το σωμα μας γιατι μετα το πράγμα πάει αλλού. Εχω πάρει ηδη αρκετα καλα σχολια κ απο γυναικες(το γράφω γιατι για κάποιους ειναι και αυτο σημαντικο και για μένα αν και η γνωμη που μετράει περισσοτερο ειναι της κοπελας μου!!! ). Θα ειμαστε πάνω απο το μ.ο ετσι και αλλιώς. Εμενα μου προτεινε να μου τη δωσει αλλα δεν....Μια πρωτεινουλα ασπράδι παστεριωμενο και ως εκει. Επιλογη μου. Προτελευταιο γεύμα 100γρ μπιφτεκι , 100γρ μακαρονι ολικης , 20γρ πολτος , κρεμμυδάκι , μαρουλι λεμονι ξυδι πιπερι κανελα αλατι και 15 μλ λαδάκι. 1ο γευμα ηταν 300γρ γιαουρτι , 100γρ κουακερ 15γρ μέλι, κανελα, 100γρ μπανανα, 200μλ φυσικο χυμο για τη C (Mην γυμναζομαστε και μας ριξει καμια ιωση κάτω ντροπη θα ειναι) 2ο γευμα 4 ρυζογκοφρετες , 50γρ καρυδια , 25γρ φυστικοβουτυρο (το κάλβε γιατι ειμαι και λαπάς!) 3ο γεύμα αυτο που ανέβασα το μεσημερι 150γρ ηταν το μπιφτέκι 4ο γευμα αυτο εδώ 5ο γευμα 200γρ γιαουρτι 50γρ αμύγδαλα ή 300μλ ασπραδι αυγου ποσιμο. Αυτά και ειναι μια χαρά ολα. ΝΤΙΝΤΗΣ ΦΙΤΝΕΣ κ οποιος θέλει ακολουθει!!! Μια νορμαλ διατροφη μου παει τωρα ο 20χρονος στον εμπειρο να του βγάλει προγραμμα διατροφης πατατα- ρυζι-κοτοπουλο-κουακερ-αυγά Σε λούπα. Και μου γκρινιαζε ! Ε αφου πηγες στον εμπειρο του κάνω καλα σου κανε. Θα σου αρχισει τα "και χωρις θυσιες και χωρις πονο...." βγηκε την αλλη φορά και έλεγε ο μποντι μπιλντερ τρωει για το αποτελεσμα και οχι για τη γευση και μου ειχε το αγγουρι τη πατατα και τη κοτα βραστά ολα. Ε ντάξει χέσε μας να πουμε. 20 χρονων παιδι ειναι δεν πάει για αγώνες. Ντάξει μια χαρα σωματάκι μπορεις να κάνεις και χωρις ολες αυτες τις υπερβολές. Τι θυσιες αμα δεν σ αρεσει αυτο που τρως σημαινει οτι δεν απολαμβάνεις τη ζωή σου ! Και η ζωή ειναι μικρή! Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
Musclemar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, k4ts0u είπε Για να πάρεις 5 γρ κρεατίνης πρέπει να φας ~500 γρ μοσχάρι. Δε νομίζω ότι είναι εφικτό σε καθημερινή βάση. Επίσης αυτό που έχω καταλάβει πολύ γενικά από τα συμπληρώματα είναι ότι δεν δημιουργούν αυτά καθέ αυτά θέμα στο συκώτι/νεφρά αλλά αν υπάρχει προδιάθεση για κάτι το εμφανίζουν πιο γρήγορα/εύκολα. Και αρκετά ψάρια π.χ. σολομός, ρέγγα, περιέχουν πολύ καλές ποσότητες κρεατίνης. 3
Magic_Nature Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, k4ts0u είπε Για να πάρεις 5 γρ κρεατίνης πρέπει να φας ~500 γρ μοσχάρι. Δε νομίζω ότι είναι εφικτό σε καθημερινή βάση. Επίσης αυτό που έχω καταλάβει πολύ γενικά από τα συμπληρώματα είναι ότι δεν δημιουργούν αυτά καθέ αυτά θέμα στο συκώτι/νεφρά αλλά αν υπάρχει προδιάθεση για κάτι το εμφανίζουν πιο γρήγορα/εύκολα. Για ποιο λογο να πάρεις τοσο ; Την ημερα ο οργανισμος χρειαζεται 2-4γρ τα 2 τα παραγει ενδογενώς τα υπολοιπα 2 τα πηρα σημερα απο 250γρ μπιφτέκι. Τελευταιο γευμα αν και λιγο αργά 50gr αμυγδαλα , 10γρ μελι , 200γρ γιαουρτι κανέλα και κακάο ετσι για τη γεύση. Ήταν τέλειο. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Magic_Nature
JcD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Magic_Nature είπε Για ποιο λογο να πάρεις τοσο ; Την ημερα ο οργανισμος χρειαζεται 2-4γρ τα 2 τα παραγει ενδογενώς τα υπολοιπα 2 τα πηρα σημερα απο 250γρ μπιφτέκι. Τελευταιο γευμα αν και λιγο αργά 50gr αμυγδαλα , 10γρ μελι , 200γρ γιαουρτι κανέλα και κακάο ετσι για τη γεύση. Ήταν τέλειο. Πληροφοριακά απλα για να ξέρεις, η κρεατινη δεν κανει για γραμωσεις και κοψίματα, τουναντίον, αλλά βασικά σχολιάζω επειδή μου αρέσει το συγκεκριμένο πιάτο που έκανες εδώ και πληροφοριακά και πάλι φρόντισε αν τρως κανέλλα συχνά να είναι κευλανης διότι η άλλη δημιουργεί όντως θέμα στο συκώτι με την συνεχιζόμενη χρήση. 1
mp123 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Πάλι καλά που είχα αγοράσει περσυ τους αλτήρες για τις διακοπές. Το στρώμα είναι της γυναίκας για τυχών παρεξηγήσεις ως προς το χρωμα. Τι να κάνουμε θα την παλέψω έτσι ώσπου να περάσει. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις