freelove Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Τπτ νεότερο ακόμα. Πέρα από αυτό το email [email protected] Δεν έχω βρει άλλο Για να επικοινωνήσω με Την revolut. Ότι Και να πω για αυτούς είναι λίγο. Ανεύθυνη στο μεγαλείο
theopan Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Στις 24/7/2019 στις 5:28 ΜΜ, freelove είπε 55823.23 ευρώ σε κομμάτια φυσικά από στοίχημα. Ήδη γυρνάει το μυαλό μου με αυτούς Σε κομμάτια μέσα σε ένα έτος; Αναμενόμενο ήταν τότε. Δεν νομίζω ότι έχει σημασία η προέλευση. Όριο 30.000€/έτος έχει η Revolut.
Hapatingo Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Τα προβλήματα με τους κλειδωμένους λογαριασμούς συνεχίζονται. https://community.revolut.com/t/account-locked-and-under-review-for-more-than-a-week/99963/
freelove Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Τα προβλήματα με τους κλειδωμένους λογαριασμούς συνεχίζονται. https://community.revolut.com/t/account-locked-and-under-review-for-more-than-a-week/99963/ Στο community revolut είναι τόση μεγάλη η τσατσια τους Πού Δεν σε αφήνουν καν να κάνεις post η νεο θεμα. Φίλε vickr στο τηλ Δεν απαντάνε καν είναι μόνο για stolen card.
soiramk Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Ειλικρινά για τέτοιο ποσό, πέραν της πρώτης προσπάθειας επαφής/συνεννόησης μαζί τους (και μιλάω για οποιαδήποτε τράπεζα/οργανισμό) και στην περίπτωση που δεν έβγαζα άκρη, θα το κοιτούσα νομικά κατευθείαν το θέμα. Δεν θα προσπαθούσα παραπάνω μόνος μου. Βρες έναν δικηγόρο που να ασχολείται με οικονομικά/τραπεζικά και ψάχτω μέσω αυτού.
vagstef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, freelove είπε Στο community revolut είναι τόση μεγάλη η τσατσια τους Πού Δεν σε αφήνουν καν να κάνεις post η νεο θεμα. Φίλε vickr στο τηλ Δεν απαντάνε καν είναι μόνο για stolen card. Δεν είναι έτσι, πρέπει να ανέβεις level, να έχεις μια συμμετοχή πρώτα, για να μπορείς να δημιουργήσεις νέο post ή να στέλνεις comments χωρίς έγκριση. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από vagstef
freelove Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, vagstef είπε Δεν είναι έτσι, πρέπει να ανέβεις level, να έχεις μια συμμετοχή πρώτα, για να μπορείς να δημιουργήσεις νέο post ή να στέλνεις comments χωρίς έγκριση. Τι level εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί θέλουν συμμετοχή και χρόνο για να ποσταρω το πρόβλημα μου. Τι να πω tragic 1
vagstef Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, freelove είπε Τι level εδώ ο κόσμος καίγεται και αυτοί θέλουν συμμετοχή και χρόνο για να ποσταρω το πρόβλημα μου. Τι να πω tragic για τα προβλήματα στο support. το forum υπάρχει για άλλους λόγους, το πολύ πολύ να σου πει κάποιος της revolut να του στείλεις DM. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2019 από vagstef
_filippos_ Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 σημερα διάβασα σε οικονομική εφημερίδα πως τέλη Σεπτεμβρίου άρετε πλήρως το capital control. Οπότε απο Οκτώβρη θα γινεται topup κανονικά με συστημικές κάρτες 3
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, _filippos_ είπε σημερα διάβασα σε οικονομική εφημερίδα πως τέλη Σεπτεμβρίου άρετε πλήρως το capital control. Οπότε απο Οκτώβρη θα γινεται topup κανονικά με συστημικές κάρτες ετσι, και οι επιχειρησεις θα μπορουν να εχουν και pos απο αλλες ευρωπαικες τραπεζες και να μπαινουν τα χρηματα απο τις συναλλαγες σε ξενους λογ/μους
bjj-p Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, VICKR είπε ετσι, και οι επιχειρησεις θα μπορουν να εχουν και pos απο αλλες ευρωπαικες τραπεζες και να μπαινουν τα χρηματα απο τις συναλλαγες σε ξενους λογ/μους Αυτο ειναι μονο θεμα των cc?
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, bjj-p είπε Αυτο ειναι μονο θεμα των cc? ναι
Doubt Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 7:16 ΜΜ, bjj-p είπε Αυτο ειναι μονο θεμα των cc? και δικό του
theopan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2019 Στις 27/7/2019 στις 6:50 ΜΜ, VICKR είπε ετσι, και οι επιχειρησεις θα μπορουν να εχουν και pos απο αλλες ευρωπαικες τραπεζες και να μπαινουν τα χρηματα απο τις συναλλαγες σε ξενους λογ/μους Είμαι πολύ περίεργος να δω αν και πως θα μπορέσει πλέον να γίνει κάτι τέτοιο με αυτά που νομοθετήθηκαν και ισχύουν από τότε το μακρινό 2015. Ακόμα κι αν καταργηθούν πλήρως τα cc... Πρέπει να ξηλωθούν όλες οι διατάξεις όπως "χτισίματα" αφορολόγητου, "επαγγελματικοί λογαριασμοί" και τα παρόμοια εκτρώματα που μας φόρτωσαν στην πλάτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα