soiramk Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, spartak1 είπε Εφόσον εχεις ήδη κάρτα, η επόμενη χρεωνεται. Αρα για σένα δεν είναι δωρεάν Ξέρεις πόσο; Επίσης για το 2ο που ρώτησα;
Hapatingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 16 minutes ago, soiramk said: Η virtual "βγαίνει" δωρεάν (δεν έχω βγάλει ξανά, έχω μόνο τη φυσική που έστειλαν); Και το σημαντικότερο... η virtual μπαίνει στο PayPal; Ναι δωρεάν βγαίνει. Η πρώτη φυσική και η πρώτη εικονική είναι δωρεάν, δηλαδή 2 καρτες. Επίσης εάν διαγράψεις την virtual γίνεται να εκδώσεις καινούργια με άλλο αριθμό σαν μιας χρήσης, μέχρι 5 φορές τον μήνα.
spartak1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Ναι δωρεάν βγαίνει. Η πρώτη φυσική και η πρώτη εικονική είναι δωρεάν, δηλαδή 2 καρτες. Επίσης εάν διαγράψεις την virtual γίνεται να εκδώσεις καινούργια με άλλο αριθμό σαν μιας χρήσης, μέχρι 5 φορές τον μήνα. Εμένα πάντως μου τη χρέωσαν την εικονική
bilya Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Προσωπικά έχω κανει topup με πιστωτική (απο UK) πανω απο 5Κ κ ποτέ δεν είχα έξτρα χρεώσεις.
grinder_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μετά τις ληστρικές χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών, ύστερα από την άρση των cc και την "επιστροφή στην κανονικότητα", ήρθαν και οι χρεώσεις για... αλλαγή PIN 3€ και μια σειρά από ευφάνταστες προμήθειες, από το καρτέλ των ελληνικών τραπεζών. Link. Με την ασυδοσία που επικρατεί τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα... Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος πλέον να "επιστρέψει" κανείς στην χρήση των ελληνικών καρτών και να αφήσει την revolut ή τις άλλες εναλλακτικές. Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2019 από grinder_ 1
NikosKallithea Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 23 λεπτά πριν, grinder_ είπε Μετά τις ληστρικές χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών, ύστερα από την άρση των cc και την "επιστροφή στην κανονικότητα", ήρθαν και οι χρεώσεις για... αλλαγή PIN 3€ και μια σειρά από ευφάνταστες προμήθειες, από το καρτέλ των ελληνικών τραπεζών. Link. Με την ασυδοσία που επικρατεί τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα... Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος πλέον να "επιστρέψει" κανείς στην χρήση των ελληνικών καρτών και να αφήσει την revolut ή τις άλλες εναλλακτικές. Γιατι δεν μπορείς να αλλάξεις πιν απο την εφαρμογη σου;
grinder_ Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Γιατι δεν μπορείς να αλλάξεις πιν απο την εφαρμογη σου; Αυτό είναι το θέμα, τι μπορώ εγώ να κάνω; Με τέτοιο λαό δεν περιμένει κανείς και καλύτερη αντίδραση... Τις υπόλοιπες χρεώσεις τις διάβασες; Αφού συμφωνείς να στα αρπάζει η τράπεζα κάθε φορά που έχεις συναλλαγή μαζί της δεν σε αφορά το θέμα. Ως κοινωνία όμως εκτός από τον εαυτό μας, πρέπει να σκεφτόμαστε πως λειτουργούν και οι υπόλοιποι μέσα σε αυτήν. Πόσο μάλλον όταν είναι και πλειοψηφία. 1
bjj-p Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Γιατι δεν μπορείς να αλλάξεις πιν απο την εφαρμογη σου; 35 λεπτά πριν, grinder_ είπε Μετά τις ληστρικές χρεώσεις στις αναλήψεις μετρητών, ύστερα από την άρση των cc και την "επιστροφή στην κανονικότητα", ήρθαν και οι χρεώσεις για... αλλαγή PIN 3€ και μια σειρά από ευφάνταστες προμήθειες, από το καρτέλ των ελληνικών τραπεζών. Link. Με την ασυδοσία που επικρατεί τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει ακόμα... Ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος πλέον να "επιστρέψει" κανείς στην χρήση των ελληνικών καρτών και να αφήσει την revolut ή τις άλλες εναλλακτικές. Επανεκδοση pin ειναι. Αλλα τι φαση ειναι αυτη; Καθε μηνα ανακοινωνουν νεες χρεωσεις; Χρεωση ερωτησης υπολοιπου και ενημερωση κινησεων;
Hapatingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 hours ago, spartak1 said: Εμένα πάντως μου τη χρέωσαν την εικονική Πριν μια εβδομάδα άνοιξα σε φίλο και ήταν δωρεάν και εγώ δωρεάν τις είχα πάρει.
koinos123 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 13 ώρες πριν, soiramk είπε Η virtual "βγαίνει" δωρεάν (δεν έχω βγάλει ξανά, έχω μόνο τη φυσική που έστειλαν); Και το σημαντικότερο... η virtual μπαίνει στο PayPal; Μπαίνει κανονικά στο paypal 1
soiramk Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε περίπτωση που ενδιαφέρει και κάποιον/α άλλον/η... Η Revolut δε μου χρέωσε τη πρώτη virtual που έβγαλα (έχω μόνο τη πρώτη φυσική που μου είχαν στείλει δωρεάν). Επίσης το PayPal μου χρέωσε $1(€0,91) για να την προσθέσω, που υποθέτω ότι θα μου τα επιστρέψει μετά την εκκαθάριση. EDIT: Μου τα επέστρεψε το Paypal Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2019 από soiramk
japetus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Άνοιγμα λογαριασμού συνεχίζει να μπορεί να γίνει με emulator -bluestacks- ή σε συσκευή τηλεφώνου άλλου ατόμου; Στη δεύτερη περίπτωση, πρέπει να εγκατασταθεί μέσω google play από λογαριασμό του ενδιαφερόμενου; Θα βοηθούσε η εισαγωγή sim με το νούμερο που δηλώνεται μέσα ή δεν έχει σημασία;
taslikos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Η κάρτα virtual είναι δωρεάν αν βγάλουμε πάνω από μια? Πχ έκανα μια συναλλαγή και την διέγραψα και έβγαλα πάλι καινούργια για ασφάλεια. Θα πάψει να με αφήνει από ένα σημείο και μετα να το κάνω?
Hapatingo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2019 15 minutes ago, taslikos said: Η κάρτα virtual είναι δωρεάν αν βγάλουμε πάνω από μια? Πχ έκανα μια συναλλαγή και την διέγραψα και έβγαλα πάλι καινούργια για ασφάλεια. Θα πάψει να με αφήνει από ένα σημείο και μετα να το κάνω? 4 ή 5 φορές τον μήνα. Η έκδοση δεύτερης χρεώνεται οσο έχεις ήδη μια virtual. Επίσης δεν γνωρίζω εάν υπάρχουν ψιλά γράμματα, μην το παρακάνεις με τις διαγραφές και επανεκδόσεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα