Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εμένα ήταν μπλοκαρισμένος και Σάββατο πρωί σήκωσα ό,τι είχα μέσα μέχρι να δούμε πως και πότε θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.
Κυριακή πρωί που άνοιξα το κινητό μου ήρθε απάντηση στο chat που είχα ανοίξει από το Σάββατο, πως έγινε κανονικά το veryfication 
της (τυπωμένης και με λατινικούς χαρακτήρες) ταυτότητα που είχα στείλει.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/10/2019 στις 10:18 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Τι εννοείς; το γράφουν και στο μαιλ, δεν δέχονται πλέον δίπλωμα οδήγησης

Παντως περα της ρεβο, πρέπει να έχουμε παγκοσμίως τις χειρότερες ταυτότητες

Μια με κείνο μια με το άλλο μείναμε με αυτά τα κ@λ@χαρτα στο χέρι

.Απο εποχής Χριστοδούλου θυμάμαι 

Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία,  όλη η Ευρώπη,Τουρκία, Αίγυπτος..όλος ο κόσμος έχουν  εδώ και δέκα χρόνια νέες ταυτότητες.. Εμείς έχουμε την παντόφλα.. και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι..από αναβολή σε αναβολή το πάνε....   https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/5482368/to-schedio-gia-tis-nees-taytotites-pote-anamenetai-i-ekdosi-toys   το ......  2021...

https://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_identity_card

https://en.wikipedia.org/wiki/Macedonian_identity_card

https://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarian_identity_card

https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_identity_card

https://en.wikipedia.org/wiki/Serbian_identity_card

και από το φτωχό Μπαγκλαντές  2096673309_Snap2019-10-21at20_15_21.png.146e25de06e036151ceca00bbbe26f01.png

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, dimigar είπε

όλος ο κόσμος έχουν  εδώ και δέκα χρόνια νέες ταυτότητες.. Εμείς έχουμε την παντόφλα.. και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι..από αναβολή σε αναβολή το πάνε....

Όσοι έχουν συναλλαγές με εξωτερικό να γνωρίζουν ότι έχουν αυστηροποιηθει εδώ και κάτι μήνες οι έλεγχοι πιστοποίησης.

Χαριστικά γίνονται ταυτοποιησεις κυρίως στην Ελλάδα η από ανενημερωτους υπαλλήλους.

Η πιθανότητα είναι στη συνέχεια να ξανα μπλοκάρει η διαδικασία ταυτοποίησης στα συστήματα και να παρουσιαζονται συνεχώς προβλήματα .

Ο μόνος τρόπος είναι η έκδοση διαβατηρίου δυστυχώς, γι αυτούς που θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Η μονη λυση ειναι να πετάξουμε τους πολιτικους μας σε κανενα ποτάμι

Αυτο ξερω εγω, μια cc, μια οι ταυτότητες, μια δεν μπορούμε να πάρουμε τα λεφτά μας απο τις τραπεζες κλπ, αν τα γράψω ολα το insomnia θα χρειαστεί νεο σέρβερ 

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, unameit είπε

Όσοι έχουν συναλλαγές με εξωτερικό να γνωρίζουν ότι έχουν αυστηροποιηθει εδώ και κάτι μήνες οι έλεγχοι πιστοποίησης.

Χαριστικά γίνονται ταυτοποιησεις κυρίως στην Ελλάδα η από ανενημερωτους υπαλλήλους.

Η πιθανότητα είναι στη συνέχεια να ξανα μπλοκάρει η διαδικασία ταυτοποίησης στα συστήματα και να παρουσιαζονται συνεχώς προβλήματα .

Ο μόνος τρόπος είναι η έκδοση διαβατηρίου δυστυχώς, γι αυτούς που θέλουν να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους.

Αυτα που γράφεις για ποιες υπηρεσίες ισχύουν; Μόνο για τη Revolut ή και για άλλες; Γιατί προς το παρόν μόνο η revolut φαίνεται να έχει θεμα με τις Ελληνικές ταυτότητες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Αυτα που γράφεις για ποιες υπηρεσίες ισχύουν; Μόνο για τη Revolut ή και για άλλες; Γιατί προς το παρόν μόνο η revolut φαίνεται να έχει θεμα με τις Ελληνικές ταυτότητες. 

Για  να έχεις κινητό στη Γερμανία δέχονται μόνο το ελλ.  διαβατήριο.. Αναγκάστηκα να βγάλω γερμανικό νούμερο με ενός φίλου το διαβατήριο μιας κι εγώ μόνο ελληνική ταυτότητα έχω..

Εν πάσει περιπτώσει, μου έστειλε σήμερα η ρεβολούτ μήνυμα να ξαναστείλω φωτο κλπ. ενώ στη εφαρμογή λέει ότι ακόμα ελέγχουν τα έγγραφά μου.. ό,τι νάναι..

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.

Έκανα μια δοκιμή να στείλω τα χρήματα στη Ν26 που έχω αλλά εφαγα πόρτα. Μου λέει ότι  βρίσκομαι σε διαδικασία ταυτοποίησης και πρέπει να ολοκληρωθεί. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οτιδήποτε αφορά συναλλαγές για χρηματοπιστωτικες προσφερομενες υπηρεσίες όπως 

ψηφιακές τράπεζες πχ Ν26 , ING-DiBa, Revolut κ.α

χρηματιστηριακες συναλλαγές πχ etoro,

συναλλαγές σε crypto exchanges πχ binance, coinbase

Επίσης κάποιες εταιρείες προχωράνε παράλληλα με την πιστοποίηση μέσω διαβατηρίου η ταυτότητας, ακόμη και σε βίντεο πιστοποίηση μέσω κινητού η web camera (ώστε να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να έχει κλαπεί)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, unameit είπε

Για οτιδήποτε αφορά συναλλαγές για χρηματοπιστωτικες προσφερομενες υπηρεσίες όπως 

ψηφιακές τράπεζες πχ Ν26 ,

χρηματιστηριακες συναλλαγές πχ etoro,

συναλλαγές σε crypto exchanges πχ binance, coinbase

Εχω διαφορετική εμπειρία. Εχω κάνει ταυτοποίηση με Ελληνική ταυτότητα σε

1) Leopay, icard, monese, skrill

2) Kraken, bitstamp,  (crypto exchanges)

Κάποια ζητάνε διαβατήριο, συμφωνώ. Αλλά δεν είναι γενικευμένο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγορά για δοκιμή έκανα μέσω ιντερνετ.. Πέτυχε.. Αύριο θα προσπαθήσω σε σούπερ μάρκετ..

Ή μάλλον θα πάω σε ΑΤΜ (γερμανικό) να δω αν θα μου βγάλει χρήματα..

Επεξ/σία από dimigar
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimigar είπε

Αγορά για δοκιμή έκανα μέσω ιντερνετ.. Πέτυχε.. Αύριο θα προσπαθήσω σε σούπερ μάρκετ..

Εγώ δεν μπορώ διότι μου λέει ότι η κάρτα μου είναι ανενεργή

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zeden είπε

Εγώ δεν μπορώ διότι μου λέει ότι η κάρτα μου είναι ανενεργή

73248937_647177322477328_572552555402362880_n.png.f49a033eea618d973b27551663f983f6.png  Έτσι φαίνεται και σε σένα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα ο λογαριασμός ήταν μπλοκαρισμένος για άγνωστη αιτία από Φλεβάρη...(περίμενα εξέταση από αρμόδιο τμήμα)

τη Παρασκευή μού ζητήθηκε νέα ταυτότητα...την οποία και υπέβαλα...την ίδια μέρα ήρθε και σχετικό μήνυμα...

...έκτοτε όμως έχουν έρθει "ειδοποιήσεις" από την εφαρμογή τουλάχιστον 4 φορές για υποβολή νέας ταυτότητας (από τη Κυριακή το μεσημέρι), αλλά όταν πάω να συνδεθώ στην εφαρμογή, δεν έχω καμία πρόσβαση, λέει ελέγχεται η ταυτότητά σας.

Τί κάνω;;

Screenshot_20191021-223736.jpg

Επεξ/σία από definitio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...