KaRouLi Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα. Τι γίνεται σε όσους έχουν χειρόγραφη ταυτότητα? Μπορεί να λυθεί μέσω chat ή πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε νέα ταυτότητα?
Kostasallinone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, KaRouLi είπε Καλησπέρα. Τι γίνεται σε όσους έχουν χειρόγραφη ταυτότητα? Μπορεί να λυθεί μέσω chat ή πρέπει οπωσδήποτε να έχουμε νέα ταυτότητα? Αναγκαστικά καινούργια. 1
jmirko15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, Kostasallinone είπε Αναγκαστικά καινούργια. Με καινούργια μπορείς να κάνεις λογαριασμό και Ν26; Καμία ιδέα;
Kostasallinone Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 17 λεπτά πριν, jmirko15 είπε Με καινούργια μπορείς να κάνεις λογαριασμό και Ν26; Καμία ιδέα; Ναι έχει αναφερθεί ότι η Ν26 δέχεται κανονικά ταυτότητες ακόμα και χειρόγραφες. 2
zananiro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ από το Σάββατο που τους είχα στείλει διαβατήριο δεν είχα κάποιο νέο ούτε κάποια ειδοποίηση. Ρώτησα σήμερα από περιέργεια στο chat και μου είπαν ότι όλα είναι ΟΚ και με την ταυτοποίηση και με το λογαριασμό. Τι γίνεται, λογικά δεν στέλνουν σε όλους confirmation ότι έγινε η ταυτοποίηση. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από zananiro
zananiro Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, dimigar είπε Που έχει επιλογή για chat? Δεν το βλέπω.. Πας πινακας->το ερωτηματικό πανω και επιλέγεις νέα συζήτηση. Αν θες μιλήσεις με αντιπρόσωπο γράψε τη λέξη human πρώτα στο chat, ειδάλλως παίρνεις αυτοματοποιημένες απαντήσεις από bot. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2019 από zananiro 1
Hapatingo Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφέρει οτι οι πελάτες της Λιθουανίας γύρο στις 200.000 θα μεταφερθούν στην revolut Λιθουανίας λόγο Brexit. Για τους υπόλοιπους δεν αναφέρεται κάτι. https://www.vz.lt/rinkos/2019/10/22/revolut-perkelia-klientus-i-lietuviska-imone-vengiantys-vmi-ar-antstoliu-nebepasisleps Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Hapatingo
Papakitou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα..εχω κι εγώ θέμα με την ταυτότητα, είναι χειρόγραφη (έκδοση 2005) και δεν έχω διαβατήριο. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταυτότητα μόνο και μόνο για να είναι εκτυπωμένη για "πάρτη" τους.. Θα κάτσω να τρέχω σε ένα σωρό δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες για να αλλάζω ταυτότητα; έλεος Παρόλα αυτά, ας μου πει κάποιος τι χρειάζεται για έκδοση καινούργιας γιατί ίσως και να είναι και η ώρα της.. (η φωτογραφία είναι η αλήθεια στην τωρινή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα)
NikosKallithea Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Papakitou είπε Καλησπέρα..εχω κι εγώ θέμα με την ταυτότητα, είναι χειρόγραφη (έκδοση 2005) και δεν έχω διαβατήριο. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταυτότητα μόνο και μόνο για να είναι εκτυπωμένη για "πάρτη" τους.. Θα κάτσω να τρέχω σε ένα σωρό δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες για να αλλάζω ταυτότητα; έλεος Παρόλα αυτά, ας μου πει κάποιος τι χρειάζεται για έκδοση καινούργιας γιατί ίσως και να είναι και η ώρα της.. (η φωτογραφία είναι η αλήθεια στην τωρινή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) Δεν χρειάζεται να τρέχεις πουθενά, τρέχουμε σε τράπεζες κλπ μόνο αν μας την κλέψουν Την βγάζεις την βάζεις στην τσέπη και τέλος
Kostasallinone Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Papakitou είπε Καλησπέρα..εχω κι εγώ θέμα με την ταυτότητα, είναι χειρόγραφη (έκδοση 2005) και δεν έχω διαβατήριο. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταυτότητα μόνο και μόνο για να είναι εκτυπωμένη για "πάρτη" τους.. Θα κάτσω να τρέχω σε ένα σωρό δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες για να αλλάζω ταυτότητα; έλεος Παρόλα αυτά, ας μου πει κάποιος τι χρειάζεται για έκδοση καινούργιας γιατί ίσως και να είναι και η ώρα της.. (η φωτογραφία είναι η αλήθεια στην τωρινή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) 2 φωτογραφίες και ένα παράβολο 9 ευρώ. Την άλλαξα ήδη. Ενημερώνεται αυτόματα η ΔΟΥ. Στις τράπεζες δεν πήγα, έβγαλα φωτοτυπία την παλιά και όταν είναι να γίνει ανανέωση στοιχείων θα τους πάω την καινούργια.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Papakitou είπε Καλησπέρα..εχω κι εγώ θέμα με την ταυτότητα, είναι χειρόγραφη (έκδοση 2005) και δεν έχω διαβατήριο. Τους εξήγησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω ταυτότητα μόνο και μόνο για να είναι εκτυπωμένη για "πάρτη" τους.. Θα κάτσω να τρέχω σε ένα σωρό δημόσιες υπηρεσίες και τράπεζες για να αλλάζω ταυτότητα; έλεος Παρόλα αυτά, ας μου πει κάποιος τι χρειάζεται για έκδοση καινούργιας γιατί ίσως και να είναι και η ώρα της.. (η φωτογραφία είναι η αλήθεια στην τωρινή δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα) Την ταυτότητα την έχεις 14 χρόνια περίπου,ήρθε η ώρα για καινούργια, η διάρκεια ταυτότητας είναι 15 χρόνια,εκτός αν κάνεις υπομονή αρχές 2021 που λένε ότι θα βγούν οι καινούργιες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
Papakitou Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Να μου λείπουν οι ηλεκτρονικες Ωραία τότε εφόσον είναι έτσι απλό, θα πάω να βγάλω μια. Θέλει φωτογραφίες φανταζομαι τις ειδικές για ταυτότητα ε; Την παλιά την εξαφανίζω να φανταστώ
Doubt Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Papakitou είπε Θέλει φωτογραφίες φανταζομαι τις ειδικές για ταυτότητα ε; Την παλιά την εξαφανίζω να φανταστώ Ναι Την παραδίδεις, αλλιώς δεν είναι αντικατάσταση αλλά απώλεια. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2019 από Doubt
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα