Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, alfeios είπε

Οποτε τα ανεβαζει στη Revolut χρεωνοντας την καρτα της Εθνικης (αμεσα και δωρεαν) και απο εκει τα στελνει στην πειραιως, ανα 15€. Δηλαδη 14 εμβασματα. Αν εχει ορεξεη να πληκτρολογει στο κινητο, δεν θα χρεωθει

Η Ρεβολουτ σε τι χρειάζεται; Το κάνει από την εφαρμογή mobile banking της Εθνικής.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Η Ρεβολουτ σε τι χρειάζεται; Το κάνει από την εφαρμογή mobile banking της Εθνικής.

Δεν θα χρεωθει για την αποστολη του εμβασματος απο την Εθνικη ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alfeios είπε

Δεν θα χρεωθει για την αποστολη του εμβασματος απο την Εθνικη ;

Χρεώνονται και τα εξερχόμενα; αν ναι, έχεις δίκιο.

Βρήκα ένα πινακάκι, δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι.

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84%

Όντως έχει και χρέωση 1€ το εξερχόμενο.

Επεξ/σία από Doubt
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Doubt είπε

Χρεώνονται και τα εξερχόμενα; αν ναι, έχεις δίκιο.

Βρήκα ένα πινακάκι, δεν ξέρω πόσο ενημερωμένο είναι.

%CE%A7%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82%20%CF%84%

Όντως έχει και χρέωση 1€ το εξερχόμενο.

Αν ισχυει κατι προνομιακο στην Εθνικη δεν ξερω. Γενικα η αποστολή εμβασματος χρεωνεται

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, alfeios είπε

Αν ισχυει κατι προνομιακο στην Εθνικη δεν ξερω. Γενικα η αποστολή εμβασματος χρεωνεται

Το διόρθωσα ήδη.

Έχω καλομάθει με τις ξένες υπηρεσίες και ξέχασα τις δικές μας.😠

Δημοσ.

Γεια παιδιά ερώτηση..

Έχω λογαριασμό στην Revolut για να πληρώνω τις διαδικτυακές μου αγορές, Netflix, what's up φοιτητικό, κλτ..

Γενικά όποτε θέλω να αγοράσω κάτι μεταφέρω εκεί τα χρήματα μου από την εθνική, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, επειδή θα χρειαστώ χρεωστική κάρτα από την Revolut σε φυσική μορφή αν αγοράσω ένα πρόγραμμα με 13,99€ και παραλάβω την κάρτα και το ακυρώσω μετά ξέρετε αν η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά και θα μπορώ να κάνω αναλήψεις από τα ΑΤΜ?

Ακόμα ξέρετε αν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις στα ΑΤΜ?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Raylan είπε

Γεια παιδιά ερώτηση..

Έχω λογαριασμό στην Revolut για να πληρώνω τις διαδικτυακές μου αγορές, Netflix, what's up φοιτητικό, κλτ..

Γενικά όποτε θέλω να αγοράσω κάτι μεταφέρω εκεί τα χρήματα μου από την εθνική, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, επειδή θα χρειαστώ χρεωστική κάρτα από την Revolut σε φυσική μορφή αν αγοράσω ένα πρόγραμμα με 13,99€ και παραλάβω την κάρτα και το ακυρώσω μετά ξέρετε αν η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά και θα μπορώ να κάνω αναλήψεις από τα ΑΤΜ?

Ακόμα ξέρετε αν υπάρχουν επιπρόσθετες χρεώσεις στα ΑΤΜ?

Λιγο μπερδεμένα τα λες, ενα πρόγραμμα τι προγραμμα;

Τεσπα η καρτα δεν εχει σχεση με τις ακυρωσεις αγορων, τα ατμς ολων των τραπεζών πλεον εχουν χρεώσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Λιγο μπερδεμένα τα λες, ενα πρόγραμμα τι προγραμμα;

Τεσπα η καρτα δεν εχει σχεση με τις ακυρωσεις αγορων, τα ατμς ολων των τραπεζών πλεον εχουν χρεώσεις

Το πρόγραμμα metal από την Revolut για να μπορέσω να παραλάβω την χρεωστική κάρτα, δεν με ενδιαφέρουν οι παροχές του προγράμματος αλλά η χρεωστική κάρτα, όταν την παραλάβω θα ακυρώσω την συνδρομή του προγράμματος και θα ήθελα να ξέρω αν θα λειτουργεί κανονικά μετά χωρίς το πρόγραμμα και αν υπάρχει προμήθεια ανάληψης από το ΑΤΜ και αν ναι πόσο.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Raylan είπε

Το πρόγραμμα metal από την Revolut για να μπορέσω να παραλάβω την χρεωστική κάρτα, δεν με ενδιαφέρουν οι παροχές του προγράμματος αλλά η χρεωστική κάρτα, όταν την παραλάβω θα ακυρώσω την συνδρομή του προγράμματος και θα ήθελα να ξέρω αν θα λειτουργεί κανονικά μετά χωρίς το πρόγραμμα και αν υπάρχει προμήθεια ανάληψης από το ΑΤΜ και αν ναι πόσο.. 

Η απλη κάρτα δεν σου κάνει; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Η απλη κάρτα δεν σου κάνει; 

Θέλω την μεταλλική για να πουλάω μούρη στην καφετέρια :P

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Raylan είπε

Δεν χρειαζεται προγραμμα για την απλή χρεωστική πλαστικη καρτα και για εικονικη

Μόλις τώρα, Raylan είπε

Θέλω την μεταλλική για να πουλάω μούρη στην καφετέρια :P

Αν και πιστευω οτι μας κοροϊδευεις, αν θελεις να πουλας κατι, πρεπει να αγορασεις και κατι, άρα να πληρωσεις. και δεν ειναι οι αλλοι βλακες να σου δωσουν κατι για παντα ενω εσυ θα ακυρωσεις την πληρωμη μετα απο λιγο οπως ειπες πιο πριν

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, alfeios είπε

Αν και πιστευω οτι μας κοροϊδευεις, αν θελεις να πουλας κατι, πρεπει να αγορασεις και κατι, άρα να πληρωσεις. και δεν ειναι οι αλλοι βλακες να σου δωσουν κατι για παντα ενω εσυ θα ακυρωσεις την πληρωμη μετα απο λιγο οπως ειπες πιο πριν

Μα τον πρώτο μήνα θα το πληρώσω κανονικά απλά δεν θα χρειαστώ τις υπηρεσίες του προγράμματος και για δεύτερο, η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά μετά για τις αγορές μου και για αναλήψεις στα ΑΤΜ, και το δεύτερο ερώτημα είναι αν υπάρχει προμήθεια ανάληψης από το ΑΤΜ για τα πρώτα 200€ η μπορώ να βγάζω τα χρήματα μου δωρεάν.. 

Ξέρει κάποιος να μας πει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, Raylan είπε

η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά μετά για τις αγορές μου και για αναλήψεις στα ΑΤΜ

ε οχι βεβαια, πρεπει να το ρωτησεις?

Επεξ/σία από ppetr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Raylan είπε

Μα τον πρώτο μήνα θα το πληρώσω κανονικά απλά δεν θα χρειαστώ τις υπηρεσίες του προγράμματος και για δεύτερο, η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν η κάρτα θα λειτουργεί κανονικά μετά για τις αγορές μου και για αναλήψεις στα ΑΤΜ, και το δεύτερο ερώτημα είναι αν υπάρχει προμήθεια ανάληψης από το ΑΤΜ για τα πρώτα 200€ η μπορώ να βγάζω τα χρήματα μου δωρεάν.. 

Ξέρει κάποιος να μας πει?

Αν δεν κάνω λάθος έχει ακυρωτικά τέλη 50€ το metal πλάνο και νομίζω με την νέα πολιτική της Revolut Bank ακυρώνεται και η κάρτα.

Δες εδώ καλύτερα και πράξε: Πώς να υποβαθμίσω τη συνδρομή μου | Κέντρο Βοήθειας Revolut | Revolut IT

Επεξ/σία από katsiletra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, katsiletra είπε

Αν δεν κάνω λάθος έχει ακυρωτικά τέλη 50€ το metal πλάνο και νομίζω με την νέα πολιτική της Revolut Bank ακυρώνεται και η κάρτα.

Δες εδώ καλύτερα και πράξε: Πώς να υποβαθμίσω τη συνδρομή μου | Κέντρο Βοήθειας Revolut | Revolut IT

Α μάλιστα οπότε δεν είναι φιλικό προς τον χρήστη οπότε άκυρο, θα πάρω την απλή κάρτα με χρέωση μεταφορικών 6,99€ και είμαι κυριλέ..

Επεξ/σία από Raylan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...