alfeios Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 31 λεπτά πριν, giorgoskoy είπε Και τότε ποιος ο λόγος να προτιμήσει κάποιος να κάνει top up μέσω εμβάσματος και όχι κάρτας? Κατα τη γνωμη μου, κανενας 2
9-11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 [Το γράφω και εδώ προκειμένου να λάβω απάντηση πιο γρήγορα] Η μεταφορά χρημάτων (σε Ευρώ) από την MasterCard της N26 προς Revolut λογαριασμό έχει fees; (η απάντηση κατά 99% είναι όχι, απλώς περιμένω μια επιβεβαίωση)
runner69 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, 9-11 είπε [Το γράφω και εδώ προκειμένου να λάβω απάντηση πιο γρήγορα] Η μεταφορά χρημάτων (σε Ευρώ) από την MasterCard της N26 προς Revolut λογαριασμό έχει fees; (η απάντηση κατά 99% είναι όχι, απλώς περιμένω μια επιβεβαίωση) Οχι δεν έχει. 1
9-11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ, τελικά δεν χρειάστηκε γιατί το ποσό που είχα στη N26 ήταν κάτω των €10 και δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις μεταφοράς μέσω debit card που θέτει η Revolut. Αυτό είναι ένα πρόβλημα, όχι μεγάλο, ούτε dealbreaker που λένε και στο χωριό μου, αλλά θα μπορούσαν να μειώσουν το ελάχιστο ποσό. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψουμε το φακέλωμα προκειμένου να λάβουμε ή να στείλουμε χρήματα από άλλους εγγεγραμμένους χρήστες της Revolut; Εγώ τουλάχιστον, αρνούμαι να κάνω share ΟΛΟΥΣ όσους έχω στα contacts για ένα τέτοιο app. Σε τελική ανάλυση, οι συναλλαγές που πρόκειται να κάνω αφορούν ένα ελάχιστο ποσοστό από αυτούς, μιλάμε για μονοψήφιο αριθμό for crying out loud! Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από 9-11
nek4d Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δεν κανει κανενα share στις επαφες σου, απλα σου δειχνει ποιοι ειναι ηδη χρηστες για αμεσες μεταφορες μεταξυ σας.
9-11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Can’t “Send money” without ‘Revolut needs to access your contacts’ https://community.revolut.com/t/cant-send-money-without-revolut-needs-to-access-your-contacts/9948/42 https://community.revolut.com/t/sending-money-to-other-user-how/94932
Doubt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Και;; Να υποθέσω δεν έχεις messenger viber telegram etc?
9-11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) OXI! Επέλεξα να ΜΗΝ βάλω Viber για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δουλεύω μόνο Skype που δεν απαιτεί τηλ. αριθμό. Να διευκρινίσω λίγο τι εννοώ για το Viber: Όταν είδα πως λειτουργούσε σε συσκευή συγγενή πριν χρόνια, έφριξα. Ερχόντουσαν ειδοποιήσεις πως ο/η τάδε έκανε/πρόσθεσε [κάτι, δεν με ενδιαφέρει κιόλας]. Για ΑΣΧΕΤΑ άτομα. Έστω ότι έχεις 500 ονόματα στην ατζέντα σου, με τους μισούς (και λίγους λέω) εκ των οποίων έχεις να μιλήσεις μια δεκαετία. Δεν βλέπω τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να ενημερωθούν πως ο Φούφουτος έχει Viber. Τώρα θα μου πεις, μπορείς απλά και να τους σβήσεις από τα contacts. Ε, εδώ υπεισέρχονται τα ψυχαναγκαστικά σύνδρομα που με/μας (;) κατατρέχουν. Γενικώς, δεν θέλω να μπλέκονται πράγματα ή να δημιουργούνται καταστάσεις εκ του μηδενός. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από 9-11
nek4d Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Φιλε, γι'αυτο υπαρχουν τοσα προιοντα κ υπηρεσιες, για να διαλεξει ο καθενας οτι θελει. Οι περισσοτεροι δεν εχουμε τετοια προβληματα αλλα ολα ειναι σεβαστα. Αν δεν σου κανει το βαιμπερ γι αυτον τον λογο ξηλωσε το. Αν σου κανει το σκαιπ, κρατα αυτο. Αν δεν σου κανει η ρεβο, ξηλωσε την και διαλεξε αλλη καρτα, υπαρχουν τοσες πολλες αλλωστε πλεον. Αλλος αγαπαει φβ, αλλος μισει φβ, αλλος ουδετερος. Δεν χρειαζεται να το κανουμε σηριαλ. Χρησιμη η ενημερωση για οσους τυχον δεν το ηξεραν και θελουν επιλογη, απο κει και περα, δεν νομιζω οτι αγγιζει την πλειοψηφια χρηστων, καθως δεν ειναι προβλημα χρησης. Γενικα, ειναι αδιαφορη στο μεγαλυτερο ποσοστο του αναγνωστικου κοινου η προσωπικη γνωμη του καθενος για προιοντα η υπηρεσιες. Παμε παρακατω. Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από nek4d 1
Hapatingo Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 1 hour ago, 9-11 said: OXI! Επέλεξα να ΜΗΝ βάλω Viber για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δουλεύω μόνο Skype που δεν απαιτεί τηλ. αριθμό. Απλά θα ζητήσεις το iban των φίλων σου και θα τους στέλνεις εκεί τα χρήματα μέσω revolut, θα φτάνουν ακαριαία γιατί των iban των θα είναι και αυτών στη revolut. Οπότε δεν χρειάζεται να κάνεις στη revolut share των επαφών σου.
atrias Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) εγώ πάντως έχω κάνει και έχω λάβει χρήματα από άλλους χρήστες revolut χωρίς να έχω επιτρέψει στην εφαρμογή να έχει πρόσβαση στον κατάλογο στο send απλά γράφεις το "username" του άλλου (που μπορείς είτε να το γράψεις με το χέρι είτε να στο στείλει ο άλλος με ένα μήνυμα/email/κλπ και να το κάνεις copy paste) Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2021 από atrias
9-11 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2021 Ευχαριστώ @atrias θα κάνω μερικές δοκιμές και θα επανέλθω. Το δοκίμασα και δουλεύει άψογα! 👍 Βρήκα την 1η συναλλαγή που είχα κάνει εν μέσω capital controls τον Μάρτιο του 2016, έκανα tap, μου εμφάνισε Ονοματεπώνυμο (χωρίς όμως User Name), επέλεξα "Send", έλαβα authentication e-mail, έκανα confirm και τα λεφτά (υπέρογκο ποσό: €1,50 😛) εστάλησαν. Φαντάζομαι πως τώρα θα έχει αποθηκευτεί *κάπου* και το User Name για να μην ψάχνω παλιές κινήσεις κάθε φορά... Συμπέρασμα: Μια χαρά δουλεύει και χωρίς να του παραχωρήσουμε πρόσβαση στα contacts. Απλώς απαιτεί ένα-δύο βήματα παραπάνω...
9-11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Μια βοήθεια παρακαλώ γιατί μπορεί να κατάφερα να στείλω χρήματα σε Revolut χρήστη εντός δευτερολέπτων, αυτός όμως τρώει άκυρα όταν επιχειρεί να κάνει το ίδιο. Δείτε το screenshot: Τις πταίει; Επίσης, ποια είναι η τρέχουσα κατάσταση όσον αφορά στις μεταφορές από τραπεζικό λογαριασμό της N26 προς Revolut; (πάντα σε Ευρώ) Στο FAQ της Revolut αναφέρουν πως δεν χρεώνουν fees για inbound transfers ενδέχεται ωστόσο να υπάρξουν προμήθειες από την άλλη πλευρά. Εδώ όμως μιλάμε για ευρωπαϊκά πιστωτικά ιδρύματα/SEPA συναλλαγές - θεωρητικά θα πρέπει να είναι άμεσες και ανέξοδες. Το επισημαίνω γιατί σε post του περασμένου Νοεμβρίου, o @spartak1 αναφέρει πως ενώ οι μεταφορές από Revolut προς N26 πραγματοποιούνταν άμεσα, υπήρχε πρόβλημα με το αντίστροφο. Στις 15/11/2020 στις 10:56 ΜΜ, spartak1 είπε Υπ’ όψιν ότι το ανάποδο δε φαίνεται να ισχύει. Δηλαδή από N26 Προς Revolut. Άγνωστο γιατί...
nek4d Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Θα χρειαστει να ρωτησει εκεινος την υποστηριξη της Ρεβο για να του πουν τι συμβαινει. Μπορει ο λογαριασμος του να εχει καποιο θεμα.
9-11 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Υποθέτω πως δεν έχει τύχει κάτι ανάλογο σε άλλο μέλος... Τέλος πάντων, έκανα και μια μεταφορά μικρού ποσού (μονοψήφιος αριθμός) από N26 🡒 Revolut γύρω στις 19:30 αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει πιστωθεί στο λογαριασμό μου. Στη N26 το balance είναι ενημερωμένο και μάλιστα κατέβασα και το Transfer confirmation σε pdf (στις λεπτομέρειες της συναλλαγής προστέθηκαν αυτόματα και τα tags #revolut, #weekend). Είμαι περίεργος να δω πόσο διάστημα θα πάρει μέχρι να ολοκληρωθεί - ίσως να παίζει ρόλο πως σήμερα είναι Κυριακή (αργία). Όταν αυτό συμβεί, θα ενημερώσω. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2021 από 9-11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα