Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 18tasos77 είπε

Μήπως ξέρει κάποιος αν γίνεται να κάνω κατάθεση στη revolut μέσω ατμ;

Οχι,μονο απο άλλη τράπεζα μπορείς να βάλεις λεφτά στην ρεβο.Εμβασμα ή top up.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους,

χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια Revolut, ίσως από τότε που άνοιξε και έγινε διαθέσιμη η debit card σε κατοίκους Ε.Ε.

Θα ήθελα να γνωρίζω εάν ξέρει κανείς,

1. Οφείλω να δηλώσω τον λογαριασμό στο Ε9 απο την στιγμή που δεν έκανα εδω και 1 μήνα που ήρθε η ειδοποίηση accept για Revolut Bank και ειμαι με το παλιό καθεστώς; Πχ. εαν κάνεις accept σου ζητάει να εισάγεις το ΑΦΜ σου, ενω με το προηγούμενο καθεστώς όχι.

Επεξ/σία από strongmass
Δημοσ.
2 ώρες πριν, strongmass είπε

1. Οφείλω να δηλώσω τον λογαριασμό στο Ε9 απο την στιγμή που δεν έκανα εδω και 1 μήνα που ήρθε η ειδοποίηση accept για Revolut Bank και ειμαι με το παλιό καθεστώς; Πχ. εαν κάνεις accept σου ζητάει να εισάγεις το ΑΦΜ σου, ενω με το προηγούμενο καθεστώς όχι.

Στο Ε9 δηλώνεις ακίνητα, οπότε η απάντηση είναι ΟΧΙ.

:P

(και στο Ε1 επίσης, όχι.)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, strongmass είπε

Καλησπέρα σε όλους,

χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια Revolut, ίσως από τότε που άνοιξε και έγινε διαθέσιμη η debit card σε κατοίκους Ε.Ε.

Θα ήθελα να γνωρίζω εάν ξέρει κανείς,

Εφοσον δεν εχεις μπει στην revolut bank και κατ΄επεκταση δεν εχεις δηλωσει το αφμ σου, ειναι σαν υπηρεσια τυπου paypal. Αν ειχες χρηματα στην paypal θα δηλωνες στο Ε1 οτι εχεις χρηματα στην Αμερικη; 😛 Οσο δεν μπαινεις στην bank (δηλωση αφμ), δεν θεωρω οτι πρεπει να κανουμε κατι.

Δημοσ.

Στις 26 Μαρτίου έκανα money transfer sepa από revolut σε binance χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα δεν κάνει μεταφορά μου βγάζει μήνυμα λυπουμαστε κάτι δεν πήγε καλά δοκιμάστε αργότερα. Μήπως κόψανε την μεταφορά χρημάτων σε ανταλλακτηρια κρυπτονομισματων;

Δημοσ.

Ναι , δυστυχώς . Αυτό έγινε με την Binance 

1 ώρα πριν, alexpag80 είπε

Στις 26 Μαρτίου έκανα money transfer sepa από revolut σε binance χωρίς κανένα πρόβλημα. Σήμερα δεν κάνει μεταφορά μου βγάζει μήνυμα λυπουμαστε κάτι δεν πήγε καλά δοκιμάστε αργότερα. Μήπως κόψανε την μεταφορά χρημάτων σε ανταλλακτηρια κρυπτονομισματων;

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, 

εχει προσπαθησει κανεις να προσθεσει το νεο IBAN (λιθουανικο) στο paypal του για να μπορει να τραβηξει λεφτα στην Revolut?

Παλιοτερα με το αγγλικο IBAN το ειχα κανει, υστερα απο επικοινωνια με το support. 
Τωρα για καποιο λογο μου λενε οτι δεν γινεται

Δημοσ.
10 ώρες πριν, george12mst είπε

Είναι θέμα Binance η Revolut?

Δυστυχώς δεν είναι θέμα Binance. Είναι η πολιτικη της Revolut το αναφέρει στους όρους της, δεν επιτρέπει συναλλαγές με ανταλλακτήρια κρυπτο 😩. Και δικιά μου προσφατη προσπαθεια μεταφοράς σε Bitpanda αποριφτηκε. Τελικά τα έστειλα μέσω άλλης Τράπεζας Vivid 😇

• Like 1
Δημοσ.

Είχε πάντα  fee η μεταφορά χρημάτων από την Revolut πίσω στον λογαριασμό σου; έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορά που το έκανα δεν είχα κανένα κόστος και χτες και σήμερα που επέστρεψα 40 και 60 ευρώ αντίστοιχα μου κράτησε η Εθνική από 3 ευρώ! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, SokratesPot είπε

Καλησπέρα, 

εχει προσπαθησει κανεις να προσθεσει το νεο IBAN (λιθουανικο) στο paypal του για να μπορει να τραβηξει λεφτα στην Revolut?

Παλιοτερα με το αγγλικο IBAN το ειχα κανει, υστερα απο επικοινωνια με το support. 
Τωρα για καποιο λογο μου λενε οτι δεν γινεται

Προσπάθησα και εγώ πρόσφατα αλλά χωρίς να τα καταφέρω. Το περίεργο είναι ότι τώρα που πήγα να περάσω την Alpha βλέπω το επιλογή να βάλω τα δύο ποσά στο PayPal ενώ με την Revolut δεν έβλεπα αυτή την επιλογή. (Περιμένω ακόμα τα ποσά στην Alpha)

Αν τελικά τα καταφέρεις, γράψε και εδώ πως το έκανες.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, A7X. είπε

Είχε πάντα  fee η μεταφορά χρημάτων από την Revolut πίσω στον λογαριασμό σου; έχω την εντύπωση ότι την πρώτη φορά που το έκανα δεν είχα κανένα κόστος και χτες και σήμερα που επέστρεψα 40 και 60 ευρώ αντίστοιχα μου κράτησε η Εθνική από 3 ευρώ! 

H εθνική σε χρεωνει και όχι η ρεβο.Κοιτα τα όρια που έχει η εθνική και στέλνε πολλές φορές μικρά ποσά.

• Like 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, A7X. είπε

Κρατάει η Εθνική fee για εισερχόμενο έμβασμα, όπως και οι υπόλοιπες ελληνικές τράπεζες.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

H εθνική σε χρεωνει και όχι η ρεβο.Κοιτα τα όρια που έχει η εθνική και στέλνε πολλές φορές μικρά ποσά.

Ναι η Εθνική ήταν...την προηγούμενη φορά ήταν 10 ευρώ μόνο, δοκιμαστικά, και δεν είχαν χρεώσει τπτ τώρα την πάτησα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...