Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις έκανα την μετάβαση στην Revolut Bank, έβγαλε ένα μήνυμα ότι η παλιά κάρτα πρέπει να αντικατασταθεί και θα μου στείλουν την καινούργια δωρεάν, μια απλή standard έχω. 

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Wspr είπε

Αυτα που μεταφερουμε revolut πρεπει να δηλωθουν στην εφορια?

αν έχεις φορολογηθεί για αυτά τα λεφτά όχι (πχ από λεφτά του μισθού σου για τον οποίο γίνονται αυτόματα κρατήσεις στείλεις ένα ποσό στη revolut)

αν δεν έχεις φορολογηθεί για αυτά (είναι δηλαδή νέο εισόδημα) τότε ναι

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, atrias είπε

αν έχεις φορολογηθεί για αυτά τα λεφτά όχι (πχ από λεφτά του μισθού σου για τον οποίο γίνονται αυτόματα κρατήσεις στείλεις ένα ποσό στη revolut)

αν δεν έχεις φορολογηθεί για αυτά (είναι δηλαδή νέο εισόδημα) τότε ναι

Να προσθέσω ότι αυτή η συμβουλή ισχύει για ότι χρήματα και να λάβουμε πέραν του μισθού μας και δεν έχει να κάνει με την Revolut κτλ.

Μάλλον αυτό που ήθελε να ρωτήσει ο φίλος από πάνω βέβαια είναι αν η εφορία μπορεί να δει τα χρήματα στη Revolut. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/1/2022 στις 3:02 ΜΜ, NikosKallithea είπε

Έρχεται μα απλο ταχυδρομείο

Υπάρχει κάποια ειδοποίηση ή έρχεται σαν απλό γράμμα?

Ρωτάω γιατί το κουδούνι κ το γραμματοκιβώτιο έχουν άλλο όνομα απ αυτό της κάρτας.

Επεξ/σία από Iliaskrs
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Iliaskrs είπε

Υπάρχει κάποια ειδοποίηση ή έρχεται σαν απλό γράμμα?

Ρωτάω γιατί το κουδούνι κ το γραμματοκιβώτιο έχουν άλλο όνομα απ αυτό της κάρτας.

Οχι έρχεται οπως πχ ο λογαριασμος της δεη, τον πετάει στην πορτα και τέλος

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απορίες:
- Το Referral σε φίλους έχει καμιά παγίδα? Σε ζαλίζουν τπτ παραπάνω ή τσεκάρουν με κάποιο τρόπο connections με τους φίλους που θα προτείνω?
- Λέτε οτι το "νέο εισόδημα" στην Revolut φορολογείται. Αν εγώ έχω λογιαρασμό σε μια χώρα και εκεί μέσα μπαίνει μισθός και άλλα χρήματα, (εκτός μισθού, νόμιμα εννοώ) και κάνω μια μεταφορά στη Revolut, πως θα ξέρουν οτι το υπόλοιπο στη Revolut είναι ήδη φορολογηθέν ή όχι? Και επίσης, ποια χώρα θα το φορολογήσει? Η Ελλάδα π.χ. σαν εισόδημα εξωτερικού?

- Όσοι περάσατε σε Revolut Bank, τι διαφορές/θετικά/αρνητικά βλέπετε? Η Revolut Payments μετά έχει νόημα? Η Revolut Bank τοκίζει καταθέσεις? Γτ π.χ. στην Ελλάδα ακόμα και 0.01€ να έχεις από τόκους καταθέσεων, είσαι υπόχρεος φορολ. δηλωσης. Δε νομίζω μετά να ζητάει και η Λιθουανία δήλωση!

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
2 hours ago, ribo7 said:

Αν εγώ έχω λογιαρασμό σε μια χώρα και εκεί μέσα μπαίνει μισθός και άλλα χρήματα, (εκτός μισθού, νόμιμα εννοώ) και κάνω μια μεταφορά στη Revolut, πως θα ξέρουν οτι το υπόλοιπο στη Revolut είναι ήδη φορολογηθέν ή όχι? Και επίσης, ποια χώρα θα το φορολογήσει? Η Ελλάδα π.χ. σαν εισόδημα εξωτερικού?

Ας πούμε πως "οφείλεις" να το δηλώσεις κι ας μείνουμε εκεί.

2 hours ago, ribo7 said:

Η Revolut Bank τοκίζει καταθέσεις?

Όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Θα ήθελα να ρωτήσω  γιατί χρειάζομαι την Revolut και όχι μια απλή prepaid ελληνικης τραπεζας;

Δηλαδή τι παραπάνω προσφέρει;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
59 minutes ago, ProponitisTouKanape said:

1. Δεν έχει κόστη φόρτισης

2. Έχει δωρεάν συνάλλαγμα τις καθημερινές 

Αυτά στην δωρεάν έκδοση ή στις άλλες εκδόσεις;

Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για αγορές σε ξένο συνάλλαγμα. 

Τι κόστος υπάρχει για αγορές σε ξένο νόμισμα;

Και μιλάμε πάντα για την δωρεάν έκδοση.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, J_F80 είπε

Αυτά στην δωρεάν έκδοση ή στις άλλες εκδόσεις;

Εμένα με ενδιαφέρει κυρίως για αγορές σε ξένο συνάλλαγμα. 

Τι κόστος υπάρχει για αγορές σε ξένο νόμισμα;

Και μιλάμε πάντα για την δωρεάν έκδοση.

Προχωρα αφοβα, σε συμφερει αλυπητα σε συγκριση με Ελληνικες καρτες/μετατροπες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου ήρθε email από Revolut ότι λείπει πληροφορία στα στοιχεία μου, με βάση κανονισμών, και συγκεκριμένα "Account Purpose".

Στο app δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται για phishing πάντως.

Σας έχει έρθει? Έχετε δηλώσει κάτι? Συνήθως έχω 100-200€ μέσα για όταν χρειαστεί καμιά αγορά.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ribo7 είπε

Μου ήρθε email από Revolut ότι λείπει πληροφορία στα στοιχεία μου, με βάση κανονισμών, και συγκεκριμένα "Account Purpose".

Στο app δε βλέπω κάτι. Δε φαίνεται για phishing πάντως.

Σας έχει έρθει? Έχετε δηλώσει κάτι? Συνήθως έχω 100-200€ μέσα για όταν χρειαστεί καμιά αγορά.

Nαι έχει έρθει ,το ανοίγεις απο το κινητό και σε πάει στην εφαρμογή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...