Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JordiBG32 είπε

Καταλαβα! Πηγες κάποιο χαρτί γιατρού για να αιτιολογησεις τη χρήση τους ? 

Ναι είχα πάρει. Καλό θα είναι να 'χεις και εσύ!

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, xSlade είπε

Ναι είχα πάρει. Καλό θα είναι να 'χεις και εσύ!

Υποτίθεται ομως τα αποσυμφορητικα δεν χορηγούνται από γιατρούς αφου επιδεινώνουν το προβλημα...αρα κάτι σαν αλλεργία ας πουμε ε ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, JordiBG32 είπε

Υποτίθεται ομως τα αποσυμφορητικα δεν χορηγούνται από γιατρούς αφου επιδεινώνουν το προβλημα...αρα κάτι σαν αλλεργία ας πουμε ε ? 

Αν πρόκειται να πάρεις χαρτί, θα γράψει ο γιατρός σου το πρόβλημα που έχεις. Εγώ πχ. λόγω στραβού διαφράγματος δεν θα την πάλευα χωρίς otrivin.  Αλλά αν θυμάμαι καλά, στο χαρτί έγραψε ότι ήμουν απλώς κρυωμένος - ίσως για να αποφύγω την επέμβαση στον στρατό.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, xSlade είπε

Αν πρόκειται να πάρεις χαρτί, θα γράψει ο γιατρός σου το πρόβλημα που έχεις. Εγώ πχ. λόγω στραβού διαφράγματος δεν θα την πάλευα χωρίς otrivin.  Αλλά αν θυμάμαι καλά, στο χαρτί έγραψε ότι ήμουν απλώς κρυωμένος - ίσως για να αποφύγω την επέμβαση στον στρατό.

Εγινε σε ευχαριστώ αδερφε ! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, infected20 είπε

Καλησπέρα ξέρει κανείς αν δικαιουσε κατάσταση επιβίβασης όταν απολυεσε?

Ναι! Δικαιούσαι σύνολο 3. 1 όταν παρουσιάζεσαι, 1 στην απόλυση και 1 σε κάποια άδεια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

μεσα.

Τυπικα απαγορευεται. Στο κεντρο εκπαιδευσης μας το ειχαν αναφερει.

Εγώ πάλι το είχα απ' έξω (όπως και άλλοι) και κανένας δεν μου είπε τιποτα. Τώρα μπορεί βέβαια να με είδαν σκληροτράχηλο και να μασησαν δεν ξερω 😂.

Επεξ/σία από Tsapinho
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Tsapinho είπε

Εγώ πάλι το είχα απ' έξω (όπως και άλλοι) και κανένας δεν μου είπε τιποτα. Τώρα μπορεί βέβαια να με είδαν σκληροτράχηλο και να μασησαν δεν ξερω 😂.

χαχαχα ισως.

Ειναι θεμα στρατοπεδου και στελεχων το τι θα πουν.

Δημοσ.
Στις 8/11/2020 στις 12:52 ΜΜ, dionisis1925 είπε

Ναι αν πάει 12 για τους οπλίτες θα πάει 17 για τα δοκιμια.

Ποιος θα την παλέψει 17 μήνες να είναι φαντάρος με ευθύνες?

Πως γυρνάς στην κοινωνία μετά από αυτούς τους 17 μήνες?

Δημοσ.

Σήμερα στο αν δικαιουσε κατ'εξαίρεση μετάθεση μας είπαν ότι δικαιούνται και όσοι είναι μονογονεϊκης οικογένειας, ανεξαρτητος ημερομηνίας θανάτου του γονέα η κατι άλλο.

Μιας και εμπιπτω σε αυτήν την κατηγορία, και πρέπει να κάνω την αίτηση μου μέχρι 17 του μήνα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα αν έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις η όχι;

Επίσης, χωρίς βύσμα δεν υπάρχει καμία ελπίδα για μια τέτοια μετάθεση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, pavlos1908 είπε

Σήμερα στο αν δικαιουσε κατ'εξαίρεση μετάθεση μας είπαν ότι δικαιούνται και όσοι είναι μονογονεϊκης οικογένειας, ανεξαρτητος ημερομηνίας θανάτου του γονέα η κατι άλλο.

Μιας και εμπιπτω σε αυτήν την κατηγορία, και πρέπει να κάνω την αίτηση μου μέχρι 17 του μήνα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα αν έγιναν αποδεκτές οι αιτήσεις η όχι;

Όταν ήμουν στρατό το 2018 είχα κάνει δύο αιτήσεις για μετάθεση.

Την πρώτη φορά απορρίφθηκε και την 2η έγινε δεκτή οπότε και πήρα μετάθεση στην Αθήνα από τα Ιωάννινα.

Δεν είχα βύσμα.

Βοηθάει δυστυχώς αν έχεις βύσμα στον στρατό όπως και παντού, αλλά είναι ένας τεράστιος μύθος ό,τι για τα πάντα χρειάζεσαι βύσμα.

Απλά αν έχεις βύσμα τα πάντα (δυστυχώς) είναι πιο εύκολα στην ζωή στην Ελλάδα (και όχι μόνο στην Ελλάδα).

Κάποιος που δεν είχε βύσμα όπως εγώ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έκανε αίτηση για μετάθεση. Πόσο μάλλον να είχε το "θράσος" να κάνει και 2η αίτηση για μετάθεση ενώ είχε απορριφθεί η πρώτη. Ο επιμένων νικά!

Κάθε φορά στις αιτήσεις για μετάθεση τους πήρε τουλάχιστον 1 μήνα να απαντήσουν αν θυμάμαι καλά, μπορεί και παραπάνω. Είναι και αργοί εκτός όλων των άλλων. Good luck.

Επεξ/σία από adrfinance
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavlos1908 είπε

Εγω μπηκα τον Μαρτιο. Και οσοι ζηταγαν κατ'εξαιρεση μεταθεση τους λεγανε οτι ο νομος εχει αλλαξει και πλεον δικαιουσαι μονο αν πεθανε το τελευταιο ετος. 

2 ώρες πριν, pavlos1908 είπε

Αν οντως την δικαιουσαι δεν χρειαζεσαι βυσμα. Συνηθως βγαινουν μετα τα ΣΠΕΝ και μεχρι να τελειωσεις ειδικοτητα. Εγω μπηκα 10 Μαρτιου και βγηκε στις 22 Απριλιου. Λογω ειδικοτητας και lockdown παρουσιαστηκα 20 Μαιου στην Αθηνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...