-Dimitris- Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, Petalidas είπε Περα απο τις φοιτητικές Την φοιτητική άδεια δεν τη δικαιούσαι, είναι στο χέρι του εκάστοτε διοικητή εαν θα την εγκρίνει.. 1
Petalidas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 44 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Την φοιτητική άδεια δεν τη δικαιούσαι, είναι στο χέρι του εκάστοτε διοικητή εαν θα την εγκρίνει.. Το ξερω αυτο. Για τις υπολοιπες ξερεις;
Orpheas1992 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Petalidas είπε Να ρωτησω ποσες αδειες δικαιουμαι συνολικα σε 9μηνη θητεια; Περα απο τις φοιτητικές αν παω κυπρο υπαρχει η περιπτωση να εχω παραπανω; 15 μερες κανονικη αδεια. Μεχρι 12 μερες ειδικη αδεια (εδω συμπεριλαμβάνονται φοιτητικες, αναρρωτικες, αγροτικες, ολες μαζι σαν αθροισμα). Μεχρι 2 φορες αιμοδοτικη αδεια η οποια δινει τουλαχιστον 2 μερες καθε φορά, σε καποια στρατοπεδα σου κολλαει και ο λόχος τιμητική στην αιμοδοτικη. Η Κυπρος δινει επιπλεον (τρελη) αδεια επαναπατρισμου στο τελος, δεν θυμαμαι ποσες μερες αλλα ειναι πολλές. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Orpheas1992 1
kostakiss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Μου ήρθε χαρτί για ενημέρωση στοιχείων έφεδρου .. έχει κανείς παρόμοια εμπειρία μη κάνω κανένα λάθος η κάποιο τηλέφωνο με έγκυρες πληροφορίες;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 7 minutes ago, kostakiss said: Μου ήρθε χαρτί για ενημέρωση στοιχείων έφεδρου .. έχει κανείς παρόμοια εμπειρία μη κάνω κανένα λάθος η κάποιο τηλέφωνο με έγκυρες πληροφορίες; Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα στοιχεία, δεν χρειάζεται να κάνεις και τπτ σπουδαίο. Μου είχε έρθει πέρσι ή πρόπερσι, πήγα σε Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο μου έδωσαν οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνω, τις οποίες έχω ξεχάσει. 😛 Οπότε πήγαινε στο κοντινότερο που θα βρεις και θα ξέρουν 100%.
kostakiss Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, Thresh said: Αν δεν έχει αλλάξει κάτι στα στοιχεία, δεν χρειάζεται να κάνεις και τπτ σπουδαίο. Μου είχε έρθει πέρσι ή πρόπερσι, πήγα σε Αστυνομικό Τμήμα στο οποίο μου έδωσαν οδηγίες για το τι έπρεπε να κάνω, τις οποίες έχω ξεχάσει. 😛 Οπότε πήγαινε στο κοντινότερο που θα βρεις και θα ξέρουν 100%. Εμένα μου το έστειλαν με ΕΛΤΑ συστημένο , αν μου το έφερνε η αστυνομία μέχρι να το ανοίξω θα έχανα 5 χρόνια ζωής . σκεφτηκα μήπως έπαιρνα τηλ στην γραμματεία του στρατού , ξέρω γώ ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Just now, kostakiss said: Εμένα μου το έστειλαν με ΕΛΤΑ συστημένο , αν μου το έφερνε η αστυνομία μέχρι να το ανοίξω θα έχανα 5 χρόνια ζωής . σκεφτηκα μήπως έπαιρνα τηλ στην γραμματεία του στρατού , ξέρω γώ ... Με ΕΛΤΑ ήρθε και σε μένα κι έκανα ότι είπα πιο πάνω. 1
KymcoAK550 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 5/6/2020 στις 12:00 ΜΜ, erhall0102 είπε Η ΕΣΣΟ Ιουλίου στον Στρατό θα γίνει κανονικά; ή πάει Αυγουστο; Με ενδιαφερει και μενα αυτο
salonika91 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Στις 8/6/2020 στις 5:29 ΜΜ, Orpheas1992 είπε Στις 8/6/2020 στις 5:29 ΜΜ, Orpheas1992 είπε 15 μερες κανονικη αδεια. Μεχρι 12 μερες ειδικη αδεια (εδω συμπεριλαμβάνονται φοιτητικες, αναρρωτικες, αγροτικες, ολες μαζι σαν αθροισμα). Μεχρι 2 φορες αιμοδοτικη αδεια η οποια δινει τουλαχιστον 2 μερες καθε φορά, σε καποια στρατοπεδα σου κολλαει και ο λόχος τιμητική στην αιμοδοτικη. Η Κυπρος δινει επιπλεον (τρελη) αδεια επαναπατρισμου στο τελος, δεν θυμαμαι ποσες μερες αλλα ειναι πολλές. 15 ημέρες σύνολο. απλά συνήθως παίρνεις +5μερες στην άδεια ορκομωσίας και 10 μέρες όταν επαναπατριστεις 1
xorotaktis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 1) Καλημερα ξερει κανεις κανα κινητο χωρις καμερα να παρω για τον στρατο ; 2) την πρωτη μερα που σου ψαχνουν την βαλιτσα ψαχνουν και τα ρουχα πανω σου ; δηλαδη αν το εχεις πανω σου το βρισκουν ; η απαγορευεται να κανουν σωματικο ελεγχο ; 3) κανα κινητο χωρις καμερα αλλα με ιντερνετ υπαρχει ξερει καποιος ;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) παρε μια μπακατελα απο κανα γνωστο και πηγαινε.Και μετα βγαζεις το δικο σου. Εμας δεν μας ψαξαν καν για κινητα. Μονο φαρμακα και αιχμηρα αντικειμενα. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από Αλεξανδρος A.92
G.TH. Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, xorotaktis είπε 2) την πρωτη μερα που σου ψαχνουν την βαλιτσα ψαχνουν και τα ρουχα πανω σου ; δηλαδη αν το εχεις πανω σου το βρισκουν ; η απαγορευεται να κανουν σωματικο ελεγχο ; Πάντα υπάρχει η περίπτωση να σε ψαρώσουν, να σου πει άδειασε τις τσέπες σου και να το βγάλεις μόνος σου, οπότε θέλει λίγο προσοχή. Επίσης απαγορεύονται και τα τάβλια, μην σκεφτεί κανείς να πάρει κανένα μικρό μαγνητικό για να περνάει η ώρα του, θα το κρατήσουν.
xorotaktis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, G.TH. είπε Πάντα υπάρχει η περίπτωση να σε ψαρώσουν, να σου πει άδειασε τις τσέπες σου και να το βγάλεις μόνος σου, οπότε θέλει λίγο προσοχή. Επίσης απαγορεύονται και τα τάβλια, μην σκεφτεί κανείς να πάρει κανένα μικρό μαγνητικό για να περνάει η ώρα του, θα το κρατήσουν. Δηλαδη δέν κάνουν σωματικό έλεγχο ; μόνο βαλίτσες ψάχνουν ; εγω πχ που θα μπω Α εσσο θα εχω μπυφαν θα το εχω μεσα αλλα αν μου πουν αδιασε τσεπες θα αδιασω αλλα αυτο θα το αφησω μεσα . Υπάρχει περίπτωση να ψάξουν αυτοί απο μόνοι τους Το μπουφάν μου να δουν άν έχω ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2020 από xorotaktis
christos4 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, xorotaktis είπε 1) Καλημερα ξερει κανεις κανα κινητο χωρις καμερα να παρω για τον στρατο ; 2) την πρωτη μερα που σου ψαχνουν την βαλιτσα ψαχνουν και τα ρουχα πανω σου ; δηλαδη αν το εχεις πανω σου το βρισκουν ; η απαγορευεται να κανουν σωματικο ελεγχο ; 3) κανα κινητο χωρις καμερα αλλα με ιντερνετ υπαρχει ξερει καποιος ; Xiaomi Qin 1s. Θέλει να ψάξεις λίγο πως θα αλλάξεις γλώσσα και πληκτρολόγιο, δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο, αλλά έχει ίντερνετ. Δεν είναι κάτι σούπερ, αλλά μπορείς να βάλεις messenger lite και whatsapp κατεβάζοντας τα apk. Για browsing δεν ειναι σούπερ, σε βαριές σελίδες θα κολλάει και θα κλείνει ο browser. Πάρα τα πολλά αρνητικά, μιας και πρόκειται για basic τηλέφωνο, είναι το πιο safe για να έχεις επικοινωνία με messenger και whatsapp. Επισης λόγω των μικρών δυνατοτήτων κρατάει αρκετά και η μπαταρια του. Για εμένα είναι το ιδανικό κινητό για στρατό, αν δεν σου κάτσει να περάσεις το κανονικό σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, xorotaktis είπε 1) Καλημερα ξερει κανεις κανα κινητο χωρις καμερα να παρω για τον στρατο ; 2) την πρωτη μερα που σου ψαχνουν την βαλιτσα ψαχνουν και τα ρουχα πανω σου ; δηλαδη αν το εχεις πανω σου το βρισκουν ; η απαγορευεται να κανουν σωματικο ελεγχο ; 3) κανα κινητο χωρις καμερα αλλα με ιντερνετ υπαρχει ξερει καποιος ; Ολοι με κινητο με καμερα κυκλοφορουν. Και σιγα το ψαξιμο που κανουν στα πραγματα, αν θες να περασεις κατι το κανεις. Παρε με 10 ευρω μια μπακατελα ετσι να υπαρχει για αναγκη και δειξε αυτη ΑΝ σου ζητησουν (αμφιβαλλω)
Προτεινόμενες αναρτήσεις