nikos_k1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 14 ώρες πριν, IordanisSalonika είπε Κανενας για τριπολη 124 ΠΒΕ δεν ξερει κατι να μας πει;; Είχα παρουσιαστεί το 2016 τον Σεπτέμβριο. Αρκετά αυστηρά στελέχη, όπως επίσης και για κινητό μας είχαν ελέγξει με Scanner και όσοι είχαν κάμερα τα πήραν. Λόγω του ότι δίπλα ακριβώς είναι και το στρατόπεδο της Αεροπορίας θα έχετε και στελέχη από την Αεροπορία.
TomConlon Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα, μου ήρθε χαρτί για Νέα Πέραμο για τις 8/9, γνωρίζεις κάποιος τα αγωνίσματα για Ειδικές δυνάμεις και επίσης αν παίζει ρόλο η 8μηνη θητεία μου για να μπω σε αυτές;;;
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα.Παρουσιάζομαι 10/9 στον Λαγό Έβρου,στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ.Εκεί τι παίζει? Επίσης,κάπου άκουσα ότι την ίδια μέρα αφότου παρουσιαστείς και περάσεις την όλη διαδικασία,σε στέλνουν κατευθείαν στην μονάδα.Ισχύει?Γιατί αν ισχύει με κόβω για κανένα 616 στην Ορεστιάδα ή 618 στην Πλάτη Έβρου(μαύρα χάλια δηλαδή με όσα διαβάζω στο νετ)
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ναι Kατάλαβα.Οπότε να αρχίζω να ετοιμάζομαι για τα χειρότερα στρατόπεδα στην ευρύτερη περιοχή. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από CXV
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι και σιγουρο. Μπορει να βρεις μοναδα στον εβρο που να σε πηγαινει χαλαρα ενω αλλη σε αθηνα που να σε πηγαινει αιμα. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από tritonas00
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, tritonas00 είπε Δεν ειναι και σιγουρο. Μπορει να βρεις μοναδα στον εβρο που να σε πηγαινει χαλαρα ενω αλλη σε αθηνα που να σε πηγαινει αιμα. Mακάρι ρε φίλε,γιατί στο διαδίκτυο για μονάδες όπως αυτές που ανέφερα,διαβάζω μόνο αρνητικά πράγματα. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην υπάρξουν καψώνια.
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα που διαβασες ειναι προσφατα? Γιατι απο διοικητη σε διοικητη εχει διαφορα. Ενας μπορει να σας εχει τεντα ενω αλλος να ειναι στα @@ του. Και γω εβρο ημανε, σουφλι Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από tritonas00
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται. Π.χ. για το 616 διάβασα πράγματα που έγιναν μέχρι και πριν 10 χρόνια. Ενώ για το 618 βρήκα κάτι πρόσφατο(που μπορεί όμως να ναι και υπερβολικό,διότι το βρηκα σε blog των οποίων οι υπεύθυνοι είναι μάλλον αντιρρησίες συνείδησης). Γενικά είμαι λίγο αγχωμένος για το 9μηνο που θα κάνω. Και πως ήταν στο Σουφλί? Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από CXV
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Θα περασει, υπομονη, τραβα, κανε οτι σου λενε, μην δινεις δικαιωματα για φασαριες κλπ και θα εισαι οκ. Την τελευταια μερα δε, οταν φευγεις μπορεις καλλιστα να τους ευχηθεις να τους γ*** οι τουρκοι πατοκορφα. 9 λεπτά πριν, CXV είπε Και πως ήταν στο Σουφλί? Ειχαμε σοβαρο θεμα με τους εποπ. Καμια 30αρια στη μοναδα μου, οι 28 ζωα, οι αλλοι 2 μπορουσαν να αρθρωσουν λογο και να πεις δυο κουβεντες. Ειχε αρκετο τρεξιμο γενικα εκει που ημουν αλλα οταν ηρθε η μεταθεση ο δοικ μου πε κατσε και θα σε στειλω στην λεσχη (μουσικος). Ε απ'οταν πηγα λεσχη ηταν πολυ καλυτερα οπως καταλαβαινεις και με αρκετες τιμητικες.
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tritonas00 είπε Ειχαμε σοβαρο θεμα με τους εποπ. Καμια 30αρια στη μοναδα μου, οι 28 ζωα, οι αλλοι 2 μπορουσαν να αρθρωσουν λογο και να πεις δυο κουβεντες. Ειχε αρκετο τρεξιμο γενικα εκει που ημουν αλλα οταν ηρθε η μεταθεση ο δοικ μου πε κατσε και θα σε στειλω στην λεσχη (μουσικος). Ε απ'οταν πηγα λεσχη ηταν πολυ καλυτερα οπως καταλαβαινεις και με αρκετες τιμητικες. Kαταπληκτικά δηλαδή (λέμε τώρα).Για ποια περίοδο μιλάμε,αν επιτρέπεται? Εγώ ένα πράγμα εύχομαι όπως είπα και πάνω.Να μην υπάρχουν καψόνια(ευελπιστώ να έχουν εκλείψει όπως λένε οι πιο πολλοί) ή τίποτα μ***κίες όπως ρίψεις νερού και άλλα ''αστεία''(με βάση αυτά που διάβασα) Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από CXV
tritonas00 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, CXV είπε Για ποια περίοδο μιλάμε,αν επιτρέπεται? 2009-2010 Καψονια δεν υπηρχαν. Τωρα αν εισαι στον ιδιο θαλαμο με κανα γιδι φανταρο και ειναι στην ωρα του παιδιου... τι να σου πω. Ξεχασε το, και να υπηρχαν ειναι το τελευταιο που σε απασχολει. Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2020 από tritonas00
CXV Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, tritonas00 είπε 2009-2010 Καψονια δεν υπηρχαν. Τωρα αν εισαι στον ιδιο θαλαμο με κανα γιδι φανταρο και ειναι στην ωρα του παιδιου... τι να σου πω. Ξεχασε το, και να υπηρχαν ειναι το τελευταιο που σε απασχολει. Ε δεν νομίζω να υπάρχουν πλέον.Αυτό που με απασχολεί όπως όλους είναι να κυλήσει γρήγορα η θητεία. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μπαίνω νωρίς Σεπτέμβρη και ξεμπερδεύω αρχές Καλοκαιριού.
Asevastos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, CXV είπε Καλησπέρα.Παρουσιάζομαι 10/9 στον Λαγό Έβρου,στο 565 ΤΠ/ΕΟΔ.Εκεί τι παίζει? Επίσης,κάπου άκουσα ότι την ίδια μέρα αφότου παρουσιαστείς και περάσεις την όλη διαδικασία,σε στέλνουν κατευθείαν στην μονάδα.Ισχύει?Γιατί αν ισχύει με κόβω για κανένα 616 στην Ορεστιάδα ή 618 στην Πλάτη Έβρου(μαύρα χάλια δηλαδή με όσα διαβάζω στο νετ) Και όμως είχα γνωστό στην Πλάτη που πέρασε ζάχαρη. Η υπηρεσία στο τάγμα τους πήγαινε 1-4 και πέρασε πολύ όμορφα. Μη νομίζεις ότι όσο πιο μακριά τόσο χειρότερα. Μπορεί να περάσεις πολύ όμορφα και από υπηρεσίες και από παρέες στη πιο παραμεθόρια μονάδα όπως και να είσαι δίπλα στη πόλη σου και να είναι χάλια. Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2020 από Asevastos
SabotazNic Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Καλησπέρα. Εκοψα την Δευτέρα την αναβολή και Τρίτη είχα τηλ ότι αν θέλω να μπω με ναυτικό τον Νοέμβριο πρέπει να κάνω υπεύθυνη δήλωση και να γράψω ότι επιθυμώ να καταταγω τον Νοέμβριο. Μπαίνω στην stratologia και στην κατάταξη μου δείχνει ακόμα Α' ΕΣΣΟ Φεβρουαρίου. Αργεί να αλλάξει ή να πάρω τηλ την Δευτέρα? Στα κεπ έστειλαν την δήλωση με φαξ μπροστά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις