PiXeLiZeD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, xorotaktis είπε αδερφε και εγω 485 λαρισα θα παρουσιαστω αλλα διαβιβασεις. αν ξερει καποιος για κινητα και υπνοσακους να μας πει Τελειωσα πριν κατι μερες απο ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ στο 485 ΤΔΒ Λαρισα (διαβιβασεις) Για κινητα μη φοβαστε τιποτα παρτε τα κανονικα σας (απλα μας ειπαν βαλτε τα στην βαλιτσα την πρωτη μερα). Υπνοσακοι ολοι επιτρεπονται. Γενικα πολυ καλο στρατοπεδο, με καλο δοιηκητη και με πολυ καλα στελεχη (τουλαχιστον οσοι ηταν εκπαιδευτες μας ηταν πολυ καλοι με κανα 2 εξαιρεσεις). ΥΓ.1: Οσοι δεν ειστε διαβιβασεις ή Ευρευνας πληροφορικης δεν σας βλεπω να καθεστε εκει, μαλλον θα φυγετε πρωτη μερα. ΥΓ.2: Ολα τα παραπανω μπορει να αλλαξουν απο ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ (αν και δεν το νομιζω μια χαρα θα ειστε) Καλη θητεια και θα περασετε μια χαρα μη σας αγχωνει τιποτα. 1
SolidSnake12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PiXeLiZeD είπε Τελειωσα πριν κατι μερες απο ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ στο 485 ΤΔΒ Λαρισα (διαβιβασεις) Για κινητα μη φοβαστε τιποτα παρτε τα κανονικα σας (απλα μας ειπαν βαλτε τα στην βαλιτσα την πρωτη μερα). Υπνοσακοι ολοι επιτρεπονται. Γενικα πολυ καλο στρατοπεδο, με καλο δοιηκητη και με πολυ καλα στελεχη (τουλαχιστον οσοι ηταν εκπαιδευτες μας ηταν πολυ καλοι με κανα 2 εξαιρεσεις). ΥΓ.1: Οσοι δεν ειστε διαβιβασεις ή Ευρευνας πληροφορικης δεν σας βλεπω να καθεστε εκει, μαλλον θα φυγετε πρωτη μερα. ΥΓ.2: Ολα τα παραπανω μπορει να αλλαξουν απο ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ (αν και δεν το νομιζω μια χαρα θα ειστε) Καλη θητεια και θα περασετε μια χαρα μη σας αγχωνει τιποτα. Δηλαδη εγω που ειμαι πυροβολικο θα με διώξουν τη πρώτη μερα?
xorotaktis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PiXeLiZeD είπε Τελειωσα πριν κατι μερες απο ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ στο 485 ΤΔΒ Λαρισα (διαβιβασεις) Για κινητα μη φοβαστε τιποτα παρτε τα κανονικα σας (απλα μας ειπαν βαλτε τα στην βαλιτσα την πρωτη μερα). Υπνοσακοι ολοι επιτρεπονται. Γενικα πολυ καλο στρατοπεδο, με καλο δοιηκητη και με πολυ καλα στελεχη (τουλαχιστον οσοι ηταν εκπαιδευτες μας ηταν πολυ καλοι με κανα 2 εξαιρεσεις). ΥΓ.1: Οσοι δεν ειστε διαβιβασεις ή Ευρευνας πληροφορικης δεν σας βλεπω να καθεστε εκει, μαλλον θα φυγετε πρωτη μερα. ΥΓ.2: Ολα τα παραπανω μπορει να αλλαξουν απο ΕΣΣΟ σε ΕΣΣΟ (αν και δεν το νομιζω μια χαρα θα ειστε) Καλη θητεια και θα περασετε μια χαρα μη σας αγχωνει τιποτα. Όλοι φεύγουν; Η μερικοί μένουν εκεί και άλλοι φεύγουν. Επίσης από άποψη βαλίτσας δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά πράσινη έτσι;
PiXeLiZeD Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SolidSnake12 είπε Δηλαδη εγω που ειμαι πυροβολικο θα με διώξουν τη πρώτη μερα? Λογικα ναι αλλα πολλά αλλάζουν με τις Εσσο οπότε θα δειξει. 1 ώρα πριν, xorotaktis είπε Όλοι φεύγουν; Η μερικοί μένουν εκεί και άλλοι φεύγουν. Επίσης από άποψη βαλίτσας δεν χρειάζεται να είναι υποχρεωτικά πράσινη έτσι; Όχι δεν παίζει κανένα θέμα τουλάχιστον για αυτό το στρατόπεδο, τις βάζετε κάτω από το κρεβάτι και όλα καλά
SolidSnake12 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, PiXeLiZeD είπε Λογικα ναι αλλα πολλά αλλάζουν με τις Εσσο οπότε θα δειξει. Όχι δεν παίζει κανένα θέμα τουλάχιστον για αυτό το στρατόπεδο, τις βάζετε κάτω από το κρεβάτι και όλα καλά Αν ισχυει αυτο με ξενερωσες ασχημα να ξερεις
SkenaDena Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τι εγινε ρε παιδιά ; Κανείς για Ρέθυμνο ; Βλεπω τα αλλα στρατόπεδα να αναφέρονται πιο πολύ και εδω και σε άλλα φόρουμ... Εγω μόνος μου θα πάω ;:P Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από SkenaDena
Pantelis199 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Μάγκες κανένας για ναυτικό τον Φεβρουάριο?
vtag Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Pantelis199 είπε Πόσα ήσουν αδερφέ? Και πόσο είσαι τώρα Από 125 στα 105
Pantelis199 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, vtag είπε Από 125 στα 105 Νομίζω ακόμα Ι3 θεωρείσαι
SabotazNic Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Pantelis199 είπε Νομίζω ακόμα Ι3 θεωρείσαι Ο ΔΜΣ για ι3 νομιζω ειναι >=40. Με 105 κιλα, πρεπει να εισαι ~1.65 για να βγει 40. Απλα δεν γνωριζω αν αλλαζει στην συνεχεια το Ι. @vtag γτ θες να το αλλαξεις? Εισαι στα μεσα της θητειας σου? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από SabotazNic
Nikerim6 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πληροφορήθηκα για την κατάταξη μου (με την Α’ ΕΣΣΟ του 2021) στον Στρατό Ξηράς (Πεζικό,Σάμο). Εγώ είχα δηλώσει πως ήθελα Ειδικές Δυνάμεις αλλά απ’ότι φαίνεται δε με πήραν. Μήπως μπορώ να πάρω μετάθεση αφού παρουσιαστώ στην Σάμο; Γίνεται να αλλάξει κάτι και να πάω εκεί που θέλω;Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έκανα λάθος & γενικότερα πως κατατάσσουν κάποιον που θέλει κάποια άλλη μονάδα και τον βάζουν κάπου εντελώς άκυρα. Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας απαντήσει.. Μη έχω τζάμπα ελπίδες 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, Nikerim6 είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πληροφορήθηκα για την κατάταξη μου (με την Α’ ΕΣΣΟ του 2021) στον Στρατό Ξηράς (Πεζικό,Σάμο). Εγώ είχα δηλώσει πως ήθελα Ειδικές Δυνάμεις αλλά απ’ότι φαίνεται δε με πήραν. Μήπως μπορώ να πάρω μετάθεση αφού παρουσιαστώ στην Σάμο; Γίνεται να αλλάξει κάτι και να πάω εκεί που θέλω;Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έκανα λάθος & γενικότερα πως κατατάσσουν κάποιον που θέλει κάποια άλλη μονάδα και τον βάζουν κάπου εντελώς άκυρα. Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας απαντήσει.. Μη έχω τζάμπα ελπίδες 😛 2 λεπτά πριν, Army12345 είπε Χερεται χαρτί Κατάξης γραφει στρατόπεδο ζωγκου Κιλκίς η νέα Σάντα με ειδικότητα μηχανικό έχετε πληροφορίες. αξίζει ν πάω διαβηβασεις γίνεται
urbanist00 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Nikerim6 είπε Καλησπέρα σε όλους! Σήμερα πληροφορήθηκα για την κατάταξη μου (με την Α’ ΕΣΣΟ του 2021) στον Στρατό Ξηράς (Πεζικό,Σάμο). Εγώ είχα δηλώσει πως ήθελα Ειδικές Δυνάμεις αλλά απ’ότι φαίνεται δε με πήραν. Μήπως μπορώ να πάρω μετάθεση αφού παρουσιαστώ στην Σάμο; Γίνεται να αλλάξει κάτι και να πάω εκεί που θέλω;Αναρωτιέμαι τι μπορεί να έκανα λάθος & γενικότερα πως κατατάσσουν κάποιον που θέλει κάποια άλλη μονάδα και τον βάζουν κάπου εντελώς άκυρα. Αν γνωρίζει κάποιος, παρακαλώ ας απαντήσει.. Μη έχω τζάμπα ελπίδες 😛 φίλε μου και γω με Α ΕΣΣΟ μπαίνω, αλλά από ότι έχω ακούσει, μας μαζεύουν την 20η ημέρα στο κέντρο και μας ρωτάνε ποιοί θέλουν να συνεχίσουν για ειδικές δυνάμεις, στρατονομία, προεδρική φρουρά, δόκιμοι κτλπ και έπειτα το δηλώνεις και δίνεις τα αθλήματα λογικά την επόμενη μέρα. αν τα περάσεις, έφυγες για εκεί που θες. Καλύτερα ωστόσο να ρωτήσεις στην στρατολογία, θα σε κατευθύνουν καλυτερα.
5fingers Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πηρα τηλ στο νοσοκομειο για την ακτινογραφια, μου ειπαν να κανω τη δευτερα rapid test και να παω την τριτη (22/12) να κανω την ακτινογραφια. Παρουσιαζομαι στις 19/1. Μηπως ειναι νωρις να κανω την ακτινογραφια και δε την δεχτουν ή ειναι οκ; Πηρα να ρωτησω στη στρατολογια αλλα δεν το σηκωσαν. Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από 5fingers
vtag Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Pantelis199 είπε 12 ώρες πριν, Pantelis199 είπε Νομίζω ακόμα Ι3 θεωρείσαι Γιατί Ι3? 105 κιλά με 1.80 ύψος???? Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2020 από vtag
Προτεινόμενες αναρτήσεις