Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα , 

γνωριζει καποιος αν το ι5 μπορει να επαναξεταστει ξανα ? εννοω για ψυχολογικους λογους 

αν ναι ποια ειναι η διαδικασια

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Mobid είπε

Καλησπερα , 

γνωριζει καποιος αν το ι5 μπορει να επαναξεταστει ξανα ? εννοω για ψυχολογικους λογους 

αν ναι ποια ειναι η διαδικασια

Αν περασει η περιοδος των 2 χρονων της αναβολης, οχι.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Γιατι στο ΚΕΠ?και μεσα στην μοναδα κανεις...αν θες χαρτια απο το ΚΕΠ ναι, τα κανεις και τωρα 

Μου είπαν από τη μονάδα στην πρώτη άδεια να κάνω αίτηση μειωμένης θητείας σε ΚΕΠ διότι δεν διακινούν έγγραφα αυτοί 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Kalospolitis είπε

Μου είπαν από τη μονάδα στην πρώτη άδεια να κάνω αίτηση μειωμένης θητείας σε ΚΕΠ διότι δεν διακινούν έγγραφα αυτοί 

Περιεργο...εγω στον στρατολογο τους στρατοπεδου εκανα την αιτηση με χαρτια που ειχα παρει και απο το ΚΕΠ βεβαια...αλλα την αιτηση την εκανα στον στρατολογο και με φαξ εστειλε στη στρατολογια στο ΡΟΥΦ το αιτημα μου.

Αλλα ισως κατι αλλαξε...κανε αυτο που σου ειπαν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,

Εκοψα την αναβολη για σπουδες τον Αυγουστο. Με αυτα και με αυτα τελικα ξεκινησα διπλωματικη και ελεγα να βαλω μπρος πρακτικη. Την εκοψα στα 6 χρονια, και ειμαι φοιτητης σε 5ετης σχολη χωρις να εχω καποιο μαθημα χρωστουμενο.

Μπορω να την ξαναπαρω?

*η αναβολη εληγε τον Δεκεμβριο του '23

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, jordaninio είπε

βγηκε η αποφαση...

βγηκε αποφαση η βγηκε οτι οριστικοποιήθηκε ? 

μεκαιει λιγο καθως μπαινω τον μαρτιο και πιστευω οτι δν θα με αγγιξει γτ λεγανε για μαιο 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

βγηκε αποφαση η βγηκε οτι οριστικοποιήθηκε ? 

μεκαιει λιγο καθως μπαινω τον μαρτιο και πιστευω οτι δν θα με αγγιξει γτ λεγανε για μαιο 

βγηκε η εισηγηση του ΚΥΣΕΑ. τα περισσοτερα σάιτ λενε για Μαϊο. Κάποια λένε οτι θα ειναι ακομα 9μηνο για παραμεθωριο. 

Και γω Μάρτιο μπαίνω..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, jordaninio είπε

βγηκε η εισηγηση του ΚΥΣΕΑ. τα περισσοτερα σάιτ λενε για Μαϊο. Κάποια λένε οτι θα ειναι ακομα 9μηνο για παραμεθωριο. 

Και γω Μάρτιο μπαίνω..

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

θα δουμε ποσο ''τυχη'' θα εχουμε .. εαν στο ελλαδισταν  προλαβουν σε 1 μηνα να το οργανώσουν ..τι να πω .ρεκορ γκινες παω 12 μηνο χαλαλι 

Δημοσ.

Καλησπερα το διάβασα πολλες φορες και μπευρδετηκα είναι να μπω τον Μάρτιο Β εσσο...είμαι πολυτεκνος τα πρωτα 2 αδέρφια μου έκαναν 6 Μηνο στο ΚΕΠ με είπαν ότι θα κάνω και εγώ μειωμένη θητεία αλλά δεν ήξερε ακριβώς να με πει 

Ξέρεις κανεις με το παλιο 9 μήνες ποσο;

Και με το καινουργιο ποσο;(αν μας πιασει) 

Δημοσ.

Πάρτο βάλτο πάνω σου κ αν σου πουν αν έχεις κινητό διξε ένα παλιό. Είμαι καμία και επιτρέπουν τα κινητά μας είπαν να μην να μην βγάζουμε φωτό

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Theofilos paok είπε

Επισης και αλλη μια ερωτηση εχω δει τωρα τελευταια οι σειρες που μπαινουν ολοι σχεδον εχουν κινητο αφης με καμερα πλεον το επιτρεπουν?

ε μια ζωη δν αφηνουν ουτε θα αφησουν ποτε..αλλα ολοι ξερουν παντα λιγο τα τυπικα 

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους... Σημερα που ανακοινωσαν το 12μηνο ειπαν 9μηνο για συνορα και νησια και 8μηνο αντι για 6 για πολυτεκνους κλπ.. Και οι 3 τριτεκνοι εκαναν 8 απο 9 ως τωρα... Εμεις δηλαδη πλεον 12; δεν θα υπαρχει αντιστοιχη μειωση;;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...