TasosPap2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ίσως βλακεία ερώτηση 🤣 αλλά θέλω να πάω δόκιμος. Ποτε δίνω αθλήματα? Πρέπει να έχω δικά μου παπούτσια? Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από TasosPap2002
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, TasosPap2002 είπε Ίσως βλακεία ερώτηση 🤣 αλλά θέλω να πάω δόκιμος. Ποτε δίνω αθλήματα? Πρέπει να έχω δικά μου παπούτσια? Φρουραρχείο/στρατολογική υπηρεσία θα σε κατατοπίσουν. 3 ώρες πριν, the other one είπε Καλησπέρα, μου βγήκε μετάθεση για Υπηρεσία Στρατιωτικών Αρχείων (στο Γουδή). Ξέρει κανείς πώς είναι; Είναι φώς φανάρι ότι το βύσμα σου έπιασε τόπο.
-Dimitris- Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 4 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Είναι φώς φανάρι ότι το βύσμα σου έπιασε τόπο. Γιατί το λες αυτό; Λόγω ειδικότητας πήγε εκεί μάλλον.
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 7 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Είναι φώς φανάρι ότι το βύσμα σου έπιασε τόπο. φίλε αν έπιανε τόπο θα καθόμουν μυ υπεθα... κάποια λεπτομέρεια ξέρουμε πέρα απ' το "είναι Αθήνα άρα είναι καλά" το οποίο γνωρίζω ήδη;
TasosPap2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Και σχετικά με τα διαγωνίσματα για έφεδρος? Δυσκολία? Κάποιο παράδειγμα? Πόσα διαγωνίσματα θα γράψουμε?
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, TasosPap2002 είπε Και σχετικά με τα διαγωνίσματα για έφεδρος? Δυσκολία? Κάποιο παράδειγμα? Πόσα διαγωνίσματα θα γράψουμε? Αγωνίσματα είναι όχι διαγωνίσματα. Γελοία είναι, αν αυτό σε ανησυχεί. 9 λεπτά πριν, the other one είπε φίλε αν έπιανε τόπο θα καθόμουν μυ υπεθα... κάποια λεπτομέρεια ξέρουμε πέρα απ' το "είναι Αθήνα άρα είναι καλά" το οποίο γνωρίζω ήδη; ΜΥ/ΥΠΕΘΑ θα ήσουν αν είχες βύσμα τον ΥΠΕΘΑ. Αν έχεις πιο γήινο βύσμα πας εκεί που πηγαίνεις τώρα. 4-5 υπηρεσίες τον μήνα και στις 14:00 τελειώνεις. Λογικά καθόλου βυσματοθητεία. Τεσπα εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Αν είχα βύσμα θα το έβαζα να πήγαινα Αλεξίπτωτα για παράδειγμα. Ο καθένας με το καπρίτσιο του φίλε δεν το λέω για κακό. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2021 από Επισκέπτης
the other one Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 χαχαχ δεν είναι έτσι ακριβώς αλλά οκ με κάλυψες
TasosPap2002 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Αγωνίσματα είναι όχι διαγωνίσματα. Γελοία είναι, αν αυτό σε ανησυχεί Είχα διαβασει σε άλλο φόρουμ ότι έχουν διαγωνίσματα με ερωτήσεις κλπ
jimis98 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 το πιστοποιητικο τυπο Β τι παραπανω εχει απο το Α?
Cosmonaut21 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μία ακόμη ερώτηση. Μπαίνω το Μάρτιο καθώς έληξε η αναβολή μου το Δεκέμβρη. Το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών ώστε να μη μου βάλουν για κακή χρήση της αναβολής, πού και πότε το καταθέτω;
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Μάγκες Είμαι μέσα και είναι ένας ο οποίος ξυρίζεται στις αρβύλες του από την γυαλαδα. Δεν λέει το μυστικό. Ξέρει κανείς;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 14 λεπτά πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Μάγκες Είμαι μέσα και είναι ένας ο οποίος ξυρίζεται στις αρβύλες του από την γυαλαδα. Δεν λέει το μυστικό. Ξέρει κανείς; Ψιλομαλάκας αν κάνει αυτό που νομίζω: Τις βάζει μισό τόνο γυαλιστικό κάθε μα κάθε ημέρα. Η μαλακία είναι ότι αυτό χαλάει και ξηραίνει το δέρμα και μακροπρόθεσμα οι αρβύλες του θα διαλυθούν εντελώς.
Panos_B Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε Μία ακόμη ερώτηση. Μπαίνω το Μάρτιο καθώς έληξε η αναβολή μου το Δεκέμβρη. Το πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών ώστε να μη μου βάλουν για κακή χρήση της αναβολής, πού και πότε το καταθέτω; Τώρα το καταθέτεις. https://www.stratologia.gr/el/katataksi κάνεις login με κωδικούς taxis net (Είσοδος πάνω δεξιά) -> Μενού Υποβολή Αιτημάτων -> Αιτήσεις και στο είδος αιτήματος επιλέγεις Κατάθεση Οφειλόμενου Πιστοποιητικού Σπουδών. Θα λεγα να 'χεις και μια φωτοτυπία μαζί σου όταν θα μπεις για παν ενδεχόμενο. Εγώ θα 'χω. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2021 από Panos_B 1
TasosPap2002 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Εσείς μάγκες από πού είστε αν επιτρέπεται?
soteras Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 8 λεπτά πριν, TasosPap2002 είπε Εσείς μάγκες από πού είστε αν επιτρέπεται? Δεν νμζ οτι για τη Β εσσο εχουν βγαλει ακομα το που θα μας πανε τελος φεβρουαριου καπου ειχαν πει στο τηλεφωνο θα βγει αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις