panagiotis2211 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Είμαι 2020Ε εσσο στην Ελδυκ και μόλις βγήκε η μετάθεση μου στην Ασδυς (Ζωγράφου)πήγε κάνεις πρόσφατα;αξίζει να πάω από τώρα; πως είναι οι υπηρεσίες, τα στελέχη, οι εγκαταστάσεις κλπ; Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από panagiotis2211 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, panagiotis2211 είπε Ασδυς (Ζωγράφου)πήγε κάνεις πρόσφατα; Εκει ημουν μεχρι τον Νοεμβριο που απολυθηκα... Οχι απο τα καλυτερα στρατοπεδα της Αθηνας για υπηρεσιες...οι ΕΛΔΥΚ οταν ερχονται γιατι παντα εκει πανε καποιοι απο τι καταλαβα για επαναπατρισμο, συνηθως εχουν αδειες. Οποτε δεν πολυασχολουνται με αυτους. Δινουν στο μισο γκρουπ με το που πανε τις αδειες τους ολες και στο αλλο μισο μετα απο 15μερες για να τις κολλησει στο τελος ξερω γω. Τωρα οσον αφορα τις υπηρεσιες, οταν εχει κοσμο μπορει να εισαι και 1 μεσα 2 εξω, αλλα αν δεν εχει τρεχα γυρευε, μπορει και 5-1 να πηγαινεις. Στελεχη αρκετα καλα, και ο διοικητης, του λοχου στρατηγειου που λογικα θα εισαι εσυ, πολυ κομπλε. Απλα πολλοι ταξιαρχοι-στρατηγοι εκει μεσα λογω του οτι ειναι στρατηγειο και πρεπει να εισαι καπως στην τσιτα. Απο φαι μεχρι που εφυγα ηταν πολυ οκ. 2
xorotaktis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Στεφανοβίκειο ξέρει κανείς πως πάνε οι υπηρεσίες και γενικά πως είναι οι συνθήκες;
uric Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πόσο καιρό πριν περίπου ενημερωνόμαστε για την ακριβή ημερομηνία κατάταξης ? Ξέρω ότι πρέπει να μπω Μάρτιο με την Β' ΕΣΣΟ αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία ακόμα στο stratologia.gr . Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από uric
xorotaktis Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, uric είπε Πόσο καιρό πριν περίπου ενημερωνόμαστε για την ακριβή ημερομηνία κατάταξης ? Ξέρω ότι πρέπει να μπω Μάρτιο με την Β' ΕΣΣΟ αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία ακόμα στο stratologia.gr . 3-4 βδομάδες πρίν 1
soteras Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, uric είπε Πόσο καιρό πριν περίπου ενημερωνόμαστε για την ακριβή ημερομηνία κατάταξης ? Ξέρω ότι πρέπει να μπω Μάρτιο με την Β' ΕΣΣΟ αλλά δεν έχουν ανακοινώσει ακριβή ημερομηνία ακόμα στο stratologia.gr . Και εμενα τα ιδια λεει υπομονη σε καμια βδομαδα δυο θα ξερουμε τι 1
Whitey Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχει κανένας εικόνα για το 784 ΤΜΕ; Δεν βρίσκω τίποτα, όσο και αν έχω ψάξει. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από Whitey
mindreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Οταν καποιος παει 18, αν περασει σε σχολη, παει με το χαρτι της εγγραφης του σε ΚΕΠ για να παρει αναβολη; Αν δεν περασει σε σχολη και θελει να ξαναδωσει πανελληνιες, τι πρεπει να κανει για να παρει αναβολη;
SabotazNic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, mindreader είπε Οταν καποιος παει 18, αν περασει σε σχολη, παει με το χαρτι της εγγραφης του σε ΚΕΠ για να παρει αναβολη; Αν δεν περασει σε σχολη και θελει να ξαναδωσει πανελληνιες, τι πρεπει να κανει για να παρει αναβολη; 1)Ναι 2) Εχεις δικαιωμα για αναβολη μεχρι τα 21. Λογικα παλι στα ΚΕΠ πας. Θα σου πουν τι θα χρειαστει να τους πας σε περιπτωση που ξαναδινεις 1
Madikas97 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα παίδες! Ξέρει κάποιος σιγουρα τι φάση με την άδεια ορκομωσίας;; Αφορά αποκλειστικά την Α ΕΣΣΟ 2021.
pngts1996 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην επαγελματική και γενικά στη ζωή μου εάν βγώ άοπλος! Έχω θέμα με την μέση μου και μου λένε να μην πω κουβέντα ώστε να βγω ένοπλος! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2021 από pngts1996
giorgos4ever Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να ρωτήσω υπάρχει κάποιο μειονέκτημα στην επαγελματική και γενικά στη ζωή μου εάν βγώ άοπλος! Έχω θέμα με την μέση μου και μου λένε να μην πω κουβέντα ώστε να βγω ένοπλος! Κανένα απολύτως! Το πολύ πολύ να μην μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας αργότερα. 1
pngts1996 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Μόλις τώρα, giorgos4ever είπε Κανένα απολύτως! Το πολύ πολύ να μην μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας αργότερα. Επειδη σε οποιον το λεω τους ακουγεται παραλογο! Επισης η μητερα μου εχει κινητικη αναπηρια 67 τις εκατο. Υπαρχει κάτι θετικο σε αυτό που θα με βοηθησει στο στρατο;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Υπαρχει κάτι θετικο σε αυτό που θα με βοηθησει στο στρατο; Κατ εξαιρεση μεταθεση δικαιουσαι. Δηλαδη στους 2-2μιση μηνες πας στην πολη που μενεις με την μητερα σου. (αν μενεις με την μητερα σου) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2021 24 λεπτά πριν, giorgos4ever είπε Κανένα απολύτως! Το πολύ πολύ να μην μπορείς να μπεις σε σώματα ασφαλείας αργότερα. 23 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Επειδη σε οποιον το λεω τους ακουγεται παραλογο! Επισης η μητερα μου εχει κινητικη αναπηρια 67 τις εκατο. Υπαρχει κάτι θετικο σε αυτό που θα με βοηθησει στο στρατο; Μην παραπληροφορείτε κόσμο. Το Ι4 δεν σε αποτρέπει ΜΟΝΟ από προκηρύξεις για σώματα ασφαλείας. Σε αποτρέπει να συμμετέχεις επίσης Εποχικούς πυροσβέστες Εποχικό προσωπικό ΕΚΑΒ (πρώην) Λιμενικό Πολιτική προστασία Μπορεί να χρειαστείς κάποτε στην ζωή σου (δεν στο εύχομαι με τίποτα) λεφτά και να μπεις 7μηνες στο κράτος με εποχικό πρόγραμμα (που μετά γίνεσαι και μόνιμος με λίγη κωλοφαρδία) που χωρίς Ι1 ούτε κατά διάνοια το κάνεις. Μην κλείνετε πόρτες χωρίς να ξέρετε τι θα γίνει με την ζωή σας. 22 χρονών σκατό αποκλείεται να είσαι σίγουρος για το μέλλον σου ώστε τόσο εύκολα να στιγματίζεις το παρελθόν σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις