Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Borntodie είπε

Δεν λέει πουθενα για 11 μήνες στην ΚΥΑ

Ααα οκ σορρυ τότε my bad.

• Απαντ. 17,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Borntodie είπε

Λογικά ναι. Ότι θητεία έκανε κάποιος στην αεροπορία και το ναυτικό την ίδια θα κάνει κ τωρα όσον αφορά την πληρη θητεία. 

Η μειωμένη θα είναι ένα μήνα λιγότερο για συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως το να υπηρετήσει παραμεθόριο. 

Αν διαβαζεις την ΚΥΑ αυτό ακριβώς λέει. 

Ναι για το ναυτικό και την αεροπορία ΟΚ. Για τον στρατό ξηράς, για προστάτες και τρίτεκνους το 8μηνο πήγε απλά 9μηνο, και αν υπηρετήσουν παραμεθόριο παραμένει 8μηνο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από την ΚΥΑ.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, giorgosgeorge1995 είπε

Ναι για το ναυτικό και την αεροπορία ΟΚ. Για τον στρατό ξηράς, για προστάτες και τρίτεκνους το 8μηνο πήγε απλά 9μηνο, και αν υπηρετήσουν παραμεθόριο παραμένει 8μηνο. Εγώ αυτό καταλαβαίνω από την ΚΥΑ.

Ναι ναι ακριβώς. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Νομίζω 11 μήνες κανονικά 8 στις περιοχές που είναι 9

Αυτό δεν ισχύει. Η μειωμένη θητεία για όσους θα έκαναν 12μηνο, είναι 9 μήνες. Η μειωμένη θητεία για όσους θα έκαναν 9μηνο, είναι 8 μήνες.

Δημοσ.

Να ρωτησω κτ ασχετο..εγω π εχω μειωμενη θητεια λογω γονεα ανω των 70,αν λαβω το πιστοποιητικο οικογενειακής κατάστασης απο το δο μ,το δινω μετα στο κεντρο π παρουσιάζομαι;;;

Δημοσ.

Καλησπέρα ξέρεις κάνεις να μου πει τι γίνεται στη φάση που το σημείωμα κατάταξης λέει απλά ότι έχετε επιλέγει για όπλο πεζικό (ΥΕΑ) (Είμαι Ιατρός)  Υπάρχει περίπτωση όταν θα παρουσιαστώ να με βάλουν υγειονομικό ? Το είχα δηλώσει από νωρίς το πτυχίο Μ αλλά τπτ

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jim1999 είπε

Καλησπέρα ξέρεις κάνεις να μου πει τι γίνεται στη φάση που το σημείωμα κατάταξης λέει απλά ότι έχετε επιλέγει για όπλο πεζικό (ΥΕΑ) (Είμαι Ιατρός)  Υπάρχει περίπτωση όταν θα παρουσιαστώ να με βάλουν υγειονομικό ? Το είχα δηλώσει από νωρίς το πτυχίο Μ αλλά τπτ

Κατά 95% μόλις δουν το πτυχίο σου στη μονάδα.. θα σε βάλουν στο ΣΤΕΠ

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, JohnGTA είπε

Από όσα έχω καταλάβει:

• Αν ζητήσεις να πας/μείνεις Έβρο/παραμεθώριο πλήρη θητεία θα κάνεις 9 μήνες φουλ και μειωμένος θα πας 8.
  • Αν δεχτείς μετάθεση στην ενδοχώρα πλήρη θητεία θα κάνεις 12 μήνες και μειωμένη 11.

Διαλέγεις και παίρνεις, κοινώς.

Το αντίθετο φίλτατε.

Από τα λίγα δίκαια πράγματα που έχουν γίνει. Τα βύσματα και γενικότερα όσοι δεχτούν μετάθεση μέσα κάνουν κανονικά 12μηνο ενώ οι πιο "γενναίοι" που πάνε παραμεθώριο ξεμπερδεύουν σε 9μηνο. Από τα λίγα καλά που έχω δει εδώ και πολύ καιρό.

κατσε ρε δικαιο εαν μενω σε ενα χωριο στον εβρο κ παω στο διπλανο στρατοπεδο θα κανω 9μηνο με το εαν μενω 600 χιλιομετρα μακρια για 9μηνο ? οκ 

7 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Ρε φιλε ετσι λειτουργουν οι νομοθεσιες σου λεει απο εδω και περα θα ισχυει αυτο...τοσο παραλογο σου φαινεται?

Επισης το 9μηνο δεν εχει σχεση με το ποσο μακρυα απο το σπιτι σου εισαι αλλα το οτι εισαι στην ακρη της ελλαδας...με εξοδους που ελαχιστη σημασια εχουν και πηξιμο οσο πιο πολυ γινεται.

ε αυτο λεω.. το παραλογο και το τρελο σε αυτην την χωρα μας εχουν κανει να μας φαινετε το νορμαλ και το φυσιολογικο..

ε αυτο ξανα λεω σε αλλο ποστ.. ειναι παραλογο κριτηριο .. εαν εισαι δικαιος κ σωστος θα βαλες κ καποια ακομα κριτηρια.. εαν ειμια ηδη στην ακρη τυπου κανα 2 χιλιομετρα απο εβρο κ παω εβρο 9μηνο ...ειναι σαν λεμε εαν εισαι τυχερος κ μενεις σε περιοχη τετοιου τυπου 9μηνο αλλιως την εκατσες.. 

και στην τελικη τι θα γινει εδω ειμαστε και να το θυμηθείτε.. θα ΄΄στουμπωσουν΄΄ αυτες οι περιοχες απο 9μηνα ατομα και θα αρχισουν να λενε ''ε δν χωρατε πρεπει καποιοι να πανε στην ενδοχωρα αλλα νταξι κριμα τα παιδια επειδη εμεις θα τους παμε θα κανουν παλι 9μηνο''.. και μαντεψε ποιοι θα ειναι αυτοι .. τα βύσματα.. και θα εχεις 3 περιπτωσεις

1) 12 μηνο στην ενδοχωρα

2)9μηνο στην παραμεθωριο

3) 9μηνο στην ενδοχωρα με μεταθεση απο εβρο γιατι ειναι γεματα τα στρατοπεδα (βυσματα)

και σε οποιον του φαίνεται παραλογο αυτο  ε λογικα ζει περα απο τα δεδομενα του ελλαδισταν 

2 ώρες πριν, Jim1999 είπε

ΥΕΑ εαν τελειωσεις λυκειο κ πανω , σε εχουν ΥΕΑ .. νομιζω απο πριν οτι βγει..εαν το δηλωσεις το πτυχιο σου κ σε παρουν κομπλε αλλιως καποιος αλλος πηρε την θεση σου με βυσμα .. υπο νορμαλ συνθηκες επρεπε να σου ρθει υγειονομικο κ αμεσως να σε βαλουν σε ποστο γιατρου 

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, pasxaliskar είπε

κατσε ρε δικαιο εαν μενω σε ενα χωριο στον εβρο κ παω στο διπλανο στρατοπεδο θα κανω 9μηνο με το εαν μενω 600 χιλιομετρα μακρια για 9μηνο ? οκ 

ε αυτο λεω.. το παραλογο και το τρελο σε αυτην την χωρα μας εχουν κανει να μας φαινετε το νορμαλ και το φυσιολογικο..

ε αυτο ξανα λεω σε αλλο ποστ.. ειναι παραλογο κριτηριο .. εαν εισαι δικαιος κ σωστος θα βαλες κ καποια ακομα κριτηρια.. εαν ειμια ηδη στην ακρη τυπου κανα 2 χιλιομετρα απο εβρο κ παω εβρο 9μηνο ...ειναι σαν λεμε εαν εισαι τυχερος κ μενεις σε περιοχη τετοιου τυπου 9μηνο αλλιως την εκατσες.. 

και στην τελικη τι θα γινει εδω ειμαστε και να το θυμηθείτε.. θα ΄΄στουμπωσουν΄΄ αυτες οι περιοχες απο 9μηνα ατομα και θα αρχισουν να λενε ''ε δν χωρατε πρεπει καποιοι να πανε στην ενδοχωρα αλλα νταξι κριμα τα παιδια επειδη εμεις θα τους παμε θα κανουν παλι 9μηνο''.. και μαντεψε ποιοι θα ειναι αυτοι .. τα βύσματα.. και θα εχεις 3 περιπτωσεις

1) 12 μηνο στην ενδοχωρα

2)9μηνο στην παραμεθωριο

3) 9μηνο στην ενδοχωρα με μεταθεση απο εβρο γιατι ειναι γεματα τα στρατοπεδα (βυσματα)

και σε οποιον του φαίνεται παραλογο αυτο  ε λογικα ζει περα απο τα δεδομενα του ελλαδισταν 

ΥΕΑ εαν τελειωσεις λυκειο κ πανω , σε εχουν ΥΕΑ .. νομιζω απο πριν οτι βγει..εαν το δηλωσεις το πτυχιο σου κ σε παρουν κομπλε αλλιως καποιος αλλος πηρε την θεση σου με βυσμα .. υπο νορμαλ συνθηκες επρεπε να σου ρθει υγειονομικο κ αμεσως να σε βαλουν σε ποστο γιατρου

Μάλλον με έφαγαν τα βύσματα 🤣, το είχα βάλει εξ αρχής το πτυχίο μου οπότε θα περιμένω και εγώ να ορκιστώ ώστε να πάω 401 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, pasxaliskar είπε

1) 12 μηνο στην ενδοχωρα

2)9μηνο στην παραμεθωριο

Πιάνουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Πόσοι Εβρίτες μπαίνουν κάθε χρόνο φαντάροι και πόσοι υπηρετούν πραγματικά δίπλα στο σπίτι τους (οχι απλά στον ίδιο νομό). Μιλάμε για την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Και εν πάση περιπτώσει οι Εβρίτες ας κάνουν 9μηνο κι ας κοιμούνται σπίτια τους, και μόνο που ζουν στον Έβρο προσφέρουν στη χώρα. Δε θα με πείραζε να μη κάνουν και καθόλου θητεία όσοι μένουν στον Έβρο, όπως δεν έκαναν οι Δυτικοβερολινέζοι επι Ψυχρού Πολέμου.

Μη ψάχνουμε να βρούμε παντού αδικίες...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
  • Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Πιάνουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Πόσοι Εβρίτες μπαίνουν κάθε χρόνο φαντάροι και πόσοι υπηρετούν πραγματικά δίπλα στο σπίτι τους (οχι απλά στον ίδιο νομό). Μιλάμε για την υποπερίπτωση της υποπερίπτωσης. Και εν πάση περιπτώσει οι Εβρίτες ας κάνουν 9μηνο κι ας κοιμούνται σπίτια τους, και μόνο που ζουν στον Έβρο προσφέρουν στη χώρα. Δε θα με πείραζε να μη κάνουν και καθόλου θητεία όσοι μένουν στον Έβρο, όπως δεν έκαναν οι Δυτικοβερολινέζοι επι Ψυχρού Πολέμου.

Μη ψάχνουμε να βρούμε παντού αδικίες...

χαχαχχαχαχαχααχχα ελλαδα 2021, εχουμε καταντησει να λεμε νταξι μωρε δν πρζ πιανουμε την τριχα και την κανουμε τριχια επειδη μια μικρη ομαδα ατομων μονο επωφελούνται απο τις τρυπες του νομου (οποιοδηποτε νομου).. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, sensai είπε

παιδιά το μάζεμα για προεδρική φρουρά σε ποια βδομάδα γίνεται περίπου;

πρωτες μερες που παρουσιαζεσαι, 1-2 μερες πυο εχεις αρχισει την βασικη. 

8 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

Ειναι παραλογο ενα μετρο επειδη θα βρεθουν 50 παιδια που θα ειναι απο εκει κοντα ενω τα υπολοιπα χιλιαδεςς ζουν ολα αλλου...εκτος αν ξαφνικα ο Εβρος εγινε πρωτευουσσα της χωρας η μηπως εχει τον πληθυσμο των  θεσσαλονικη,πατρα,βολος,ιωαννινα και δεν το ξερω.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

πρωτες μερες που παρουσιαζεσαι, 1-2 μερες πυο εχεις αρχισει την βασικη. 

Ειναι παραλογο ενα μετρο επειδη θα βρεθουν 50 παιδια που θα ειναι απο εκει κοντα ενω τα υπολοιπα χιλιαδεςς ζουν ολα αλλου...εκτος αν ξαφνικα ο Εβρος εγινε πρωτευουσσα της χωρας η μηπως εχει τον πληθυσμο των  θεσσαλονικη,πατρα,βολος,ιωαννινα και δεν το ξερω.

ειναι παραλογο οταν εχουν καποια προνομια οι 300 με τους νομους που βγαζουν ? αρα μαλλονεγω ειμια ο λαθος 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...