FireKiller Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Το βύσμα το χρειάζεσαι για να πας Τ/ΓΕΣ. Μετά αν δεν είσαι γκασμάς, σε βάζουν γραφέα ή οδηγό σε γραφείο. Δε χρειάζεται να πας συστημένος, υπάρχει ανάγκη για άτομα στα γραφεία οπότε τραβάνε πολύ κόσμο. Το ξέρω. Έτσι πέρασα και εγώ απο κει και έτσι έψαχνα για τον επόμενο να με αλλάξει. Φαντάζομαι όμως πως αυτό αλλάζει καπως στα "ψηλά" γραφεία που θεωρούνται πιο βυσματικά. Σε αυτά απότι είδα έπεφτε σήμα απο πάνω. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2021 από FireKiller
panoschr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Παίδες να ρωτήσω. Υπηρετώ στην Θεσσαλονίκη και από την μονάδα μου με ρώτησαν αν θέλω να δηλώσω αμετάθετο. Αρκετοί φίλοι μου είπαν να μην δηλώσω γιατί αν προκύψει κάτι καλύτερο δεν θα μπορέσω να πάω (μπορεί να κοπεί η μετάθεση). Αν πω ότι δεν επιθυμώ αμετάθετο, και δεν προκύψει να πάω κάπου αλλού, υπάρχει περίπτωση να φύγω από την μονάδα που είμαι τώρα χωρίς λόγο; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Vaim Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2021 Στις 20/11/2021 στις 11:15 ΠΜ, biomike είπε Παιδιά καλημέρα. ΣΠΕΝ της ΣΤ ΕΣΣΟ πότε θα γίνουν? Γιατί πέφτουν πάνω σε άδειες Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς Μετά τις γιορτές.
papageorge007 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Είμαι στο Λιτόχωρο για εκπαίδευση. Αν δηλώσω ότι θέλω να πάω στο σώμα έρευνας και πληροφορικής σε ποιες περιοχές μπορούν να με στείλουν;
subnigur0th Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 35 λεπτά πριν, papageorge007 είπε Είμαι στο Λιτόχωρο για εκπαίδευση. Αν δηλώσω ότι θέλω να πάω στο σώμα έρευνας και πληροφορικής σε ποιες περιοχές μπορούν να με στείλουν; Τι εννοείς δηλώσω, δεν επιλέγεις εσύ σε ποιο όπλο/σώμα θα πας εκτός και αν έχεις βύσμα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Όποιος είναι στο Λιτόχωρο είτε είναι Κατερινιώτης κι έχει βύσμα είτε είναι Αθηναίος κι έχει βύσμα. Το σίγουρο είναι πως έχει βύσμα 2
Tsapinho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Όποιος είναι στο Λιτόχωρο είτε είναι Κατερινιώτης κι έχει βύσμα είτε είναι Αθηναίος κι έχει βύσμα. Το σίγουρο είναι πως έχει βύσμα Γιατί ένας Αθηναίος με βύσμα να θέλει να πάει Λιτόχωρο ;
yanis13 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Γιατί ένας Αθηναίος με βύσμα να θέλει να πάει Λιτόχωρο ; Για να μη πάει Εβρο/νησί
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Tsapinho είπε Γιατί ένας Αθηναίος με βύσμα να θέλει να πάει Λιτόχωρο ; Για την κατάταξη είναι ο,τι καλύτερο και μετά τη Λαμία, το κοντινότερο. Ούτως ή άλλως οι Αθηναίοι απο το Λιτόχωρο μετά τα ΣΠΕΝ εξαφανίζονται, ξανασυναντιούνται Τ/ΓΕΣ 2
Tsapinho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, yanis13 είπε Για να μη πάει Εβρο/νησί Δηλαδή εσύ αν ήσουν/είσαι αθηναίος ΜΕ ΒΥΣΜΑ θα έλεγες τι ωραία που θα πάω Λιτόχωρο που είναι 400 χλμ. μακριά και όχι κάπου πολύ πιο κοντά ;
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Δηλαδή εσύ αν ήσουν/είσαι αθηναίος ΜΕ ΒΥΣΜΑ θα έλεγες τι ωραία που θα πάω Λιτόχωρο που είναι 400 χλμ. μακριά και όχι κάπου πολύ πιο κοντά ; Λέμε, για την κατάταξη, μέχρι και τα ΣΠΕΝ. Μετά όλοι με βύσμα παίρνουν μετάθεση Πεντάγωνο. Που είναι το πολύ πιο κοντά να παρουσιαστείς; 1
Tsapinho Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Λέμε, για την κατάταξη, μέχρι και τα ΣΠΕΝ. Μετά όλοι με βύσμα παίρνουν μετάθεση Πεντάγωνο. Που είναι το πολύ πιο κοντά να παρουσιαστείς; Δηλαδή αναγκάζουν τους βυσματαθηναιους να κάνουν τόσα χλμ. για να παρουσιαστούν ;;;... Ντροπή να μην υπάρχει κοντινότερο συπο.
dionisis1925 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Tsapinho είπε Δηλαδή αναγκάζουν τους βυσματαθηναιους να κάνουν τόσα χλμ. για να παρουσιαστούν ;;;... Ντροπή να μην υπάρχει κοντινότερο συπο. Άσε που να δεις στην Χίο όταν είχα υπηρετήσει που είχε τολμήσει ο διοικητής όταν είχαμε σχοινάκια να τραβήξει τις πρώτες 2 μέρες τους ντόπιους στα βουνά... Γιατί να πάνε τα παιδιά σχοινάκια ? να φάνε το μαμήσι ? μονάδα υπηρεσίες και Δ/Ν και άσε τους άλλους να ψοφήσουν. Επειδή αναφέρεις μόνο τους Αθηναίους. Δυστυχώς ο στρατός έτσι λειτουργεί , όποιος δεν έχει βύσμα κάνει υπομονή να περάσει ο καιρός. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2021 από dionisis1925
Tsapinho Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, dionisis1925 είπε Άσε που να δεις στην Χίο όταν είχα υπηρετήσει που είχε τολμήσει ο διοικητής όταν είχαμε σχοινάκια να τραβήξει τις πρώτες 2 μέρες τους ντόπιους στα βουνά... Γιατί να πάνε τα παιδιά σχοινάκια ? να φάνε το μαμήσι ? μονάδα υπηρεσίες και Δ/Ν και άσε τους άλλους να ψοφήσουν. Επειδή αναφέρεις μόνο τους Αθηναίους. Δυστυχώς ο στρατός έτσι λειτουργεί , όποιος δεν έχει βύσμα κάνει υπομονή να περάσει ο καιρός. Ξέρω καλά πως λειτουργεί ο στρατός... απλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει συπο κοντά στην Αθήνα για τα βύσματα. Αν ήμουν υπουργός θα ήταν από τα πρώτα που θα έκανα. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Αν και φανταζομαι θα έχουν κάποιο σκεπτικό που δεν κάνουν.
dionisis1925 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Tsapinho είπε Ξέρω καλά πως λειτουργεί ο στρατός... απλά μου έκανε εντύπωση που δεν υπάρχει συπο κοντά στην Αθήνα για τα βύσματα. Αν ήμουν υπουργός θα ήταν από τα πρώτα που θα έκανα. Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Αν και φανταζομαι θα έχουν κάποιο σκεπτικό που δεν κάνουν. Εσύ θεωρείς πως θα πειράξει κανέναν που δεν θα είναι στην Αθήνα 1,5 μήνα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις