Προς το περιεχόμενο

a-mobiles.gr

Μήνυμα προστέθηκε από Snoob

Για να παραμείνει το νήμα ανοιχτό:

1. Γράφετε κόσμια, χωρίς χαρακτηρισμούς για κανέναν. Προκύπτουν ευθύνες και για εσάς που τα γράφετε, και για το χώρο που τα αφήνει αναρτημένα.

2. Σε καμία απολύτως περίπτωση μην προτρέπετε (ούτε για "αστείο") σε παράνομες ενέργειες.

3. Μη δημοσιεύετε προσωπικά δεδομένα. 

4. Yπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να προχωρήσετε αρχικά σε καταγγελία στη Γραμμή Καταναλωτή στο 1520 εφόσον υπάρχει πρόβλημα με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. 

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επιαης κατι ακομα π ξεχασα να πω ηρθαν δυο τυποι εκει π. Πληρωσαν την παραγγελια μεσω καρτας. Και απο τα στοιχεια της καρτας τους που δωσανε στην a mobile κλεισανε εισητηρια για ινδια. Αυτο το λεω σε οσους μυραστικατε μαζι τους τα προσωπικα σας δεδομενα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάντως ψωνίζω πολλά χρόνια από τέτοια μαγαζιά με πιστωτική η μέσω PayPal και ποτέ δεν αντιμετώπισα ανάλογο πρόβλημα. Γιαυτό με βλέπετε λίγο διστακτικό 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, geva1990 είπε

Και επιαης κατι ακομα π ξεχασα να πω ηρθαν δυο τυποι εκει π. Πληρωσαν την παραγγελια μεσω καρτας. Και απο τα στοιχεια της καρτας του ο εδωσε κλεισανε εισητηρια για ινδια. Αυτο το λεω σε οσους μυραστικατε μαζι τους τα προσωπικα σας δεδομενα

Εγω που έδωσα αριθμό λογαριασμού και iban για να επιστραφούν τα χρήματα ελπίζω να μην κινδυνέυω 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, geva1990 είπε

Και επιαης κατι ακομα π ξεχασα να πω ηρθαν δυο τυποι εκει π. Πληρωσαν την παραγγελια μεσω καρτας. Και απο τα στοιχεια της καρτας του ο εδωσε κλεισανε εισητηρια για ινδια. Αυτο το λεω σε οσους μυραστικατε μαζι τους τα προσωπικα σας δεδομενα

Ρε φίλε προσπάθησε να γράφεις σωστά για να βγαίνει νόημα στις προτάσεις. Πρέπει να τα αποκρυπτογραφούμε. Ξέρω έχεις νεύρα αλλά και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε 

Επεξ/σία από jzago
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PopiAlba είπε

Εγω που έδωσα αριθμό λογαριασμού και iban για να επιστραφούν τα χρήματα ελπίζω να μην κινδυνέυω 🤣

Νομίζω πως ΄΄η ο προμηθευτής τον δούλεψε ή δεν πρόλαβε ο Παρλέπος να την κάνει με τις μαζεμένες μυνήσει που επέσαν. Α ρε κατακημένε Παρλέπο τι σου μελε να πάθεις...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PopiAlba είπε

2 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Τα έστειλες με email? Εχω στειλει απο τ πρωι για ακύρωση της παραγγελίας και να στείλω iban Και ούτε φωνη ούτε ακροαση

Δημοσ.

1) οσοι καναμε καταθεση ειμαστε καταδικασμενοι ν α χασουμε τα λεφτα μας?  και 2)επικοινωνησαν μαζι σου για παραγγελεια που εγινε 29/11 και η δικια μου που εγινε 25/11 ουτε μια ενημερωση? μαλλον τα μεγαλης αξια κινητα δεν θα τα δουμε και ουτε τα λεφτα μας απο οτι καταλαβαινω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, fivosdi είπε

Νομίζω πως ΄΄η ο προμηθευτής τον δούλεψε ή δεν πρόλαβε ο Παρλέπος να την κάνει με τις μαζεμένες μυνήσει που επέσαν. Α ρε κατακημένε Παρλέπο τι σου μελε να πάθεις...

αυτο με τον προμηθευτη δεν ισχυει πιστευω. Εγω αυτο που πιστευω ειναι το εξης: η κομπινα ηταν στημενη αρτια αλλα δεν προλαβαν να φυγουν, δωσαμε εκταση στο θεμα πολυ γρηγορα και κινητοποιηθηκαν και μεσω του Insomnia αλλα κυριως στην αστυνομια και στην γραμμη καταναλωτη. Οποτε πιστευω για να μην παει στην μπουζου σκαρφιστηκε το παραμυθι περι προμηθευτη

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, gothakos είπε

εγω εχω 4087 και δεν ειχα καμια απαντηση.οποτε μαλακιες σου λενε

Τι να πω. Θα περιμενω μέχρι και αύριο. Έτσι και αλλιώς η αίτηση από τη τράπεζα αύριο θα μου σταλεί στο mail μου. Επίσης πήγαινε να ελέγξεις την κατάσταση της παραγγελίας σου μέσα από το site τους. Εμένα άλλαξε σε «στάλθηκε»

8E2FAAB3-7F11-4953-9CAB-165F37C1786E.png

Επεξ/σία από jzago
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PopiAlba είπε

Και εγω i ban εδωσα. Για τα στοιχεια της καρτας μιλαω

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Kig24 είπε

Τα έστειλες με email? Εχω στειλει απο τ πρωι για ακύρωση της παραγγελίας και να στείλω iban Και ούτε φωνη ούτε ακροαση

Τα έστειλα με email τότε οταν ζήτησα ακυρώση παραγγελίας γιατι μου τα ζήτησαν.. καμία απάντηση απο τότε 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, jzago είπε

Ρε φίλε προσπάθησε να γράφεις σωστά για να βγαίνει νόημα στις προτάσεις. Πρέπει να τα αποκρυπτογραφούμε. Ξέρω έχεις νεύρα αλλά και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε 

Τι δεν καταλαβες φιλε. Εδωσε τα στοιχεια της καρτας και τον 3ψηφιο απο πισω. Και κλεισανε εισητηρια για ινδια. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...