psarakis07 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Παιδιά μια ερώτηση.έχω iPhone κ την εφαρμογή PayPal κ κάθε φορά που πάω να αγοράσω κάτι με PayPal από το safari όταν κάνω checkout με PayPal πάντα μου ανοίγει νέο παράθυρο να βάλω username k password κ ποτε δεν μου ανοίγει ποτε την εφαρμογή να το κάνω από εκεί accept. ξερει κάποιος αν γίνεται να αλλάξει αυτό;
super3bingo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Άλλη μια ερώτηση, μπορείς να μεταφέρεις τα χρήματα του Payeer σε Paypal και με ποιες προυποθέσεις?
alxnt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μου στείλει λεφτά στο paypal; Δεν έχω business account. Αν ναι, έχει κάποια κράτηση; Επίσης μεταφέρονται στην χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με το paypal ή μένουν αποκλειστικά στο paypal; @theanonymousΠες μου τι σε στενοχώρησε να στο λύσω. Update: Είδα ότι μπορεί να μου στείλει κι ας έχω προσωπικό paypal. Αυτό που δεν μπόρεσα να βρω είναι αν υπάρχει κάποια παρακράτηση από μεταφορά μεταξύ προσωπικών λογαριασμών στην Ελλάδα και αν τα χρήματα μπαίνουν στην συνδεδεμένη κάρτα ή μένουν στο paypal. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2021 από alxnt
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 5 ώρες πριν, alxnt είπε Μπορεί κάποιος να μου στείλει λεφτά στο paypal; Δεν έχω business account. Αν ναι, έχει κάποια κράτηση; Επίσης μεταφέρονται στην χρεωστική που είναι συνδεδεμένη με το paypal ή μένουν αποκλειστικά στο paypal; @theanonymousΠες μου τι σε στενοχώρησε να στο λύσω. Update: Είδα ότι μπορεί να μου στείλει κι ας έχω προσωπικό paypal. Αυτό που δεν μπόρεσα να βρω είναι αν υπάρχει κάποια παρακράτηση από μεταφορά μεταξύ προσωπικών λογαριασμών στην Ελλάδα και αν τα χρήματα μπαίνουν στην συνδεδεμένη κάρτα ή μένουν στο paypal. Τα χρηματα με μεταφορά προς φίλους οικογένεια απο το ππ δεν εχουν καμια προμήθεια, τα χρήματα ποτε δεν πηγαίναν και ουτε γίνεται να πανε σε οποιαδήποτε συνδεμενη καρτα με το ππ, για να πάρεις χρήματα απο το ππ απαιτείται σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό 1
alxnt Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 43 λεπτά πριν, theanonymous είπε Καταλάθος η αντίδραση φίλε @alxnt Μια χαρα, απλα δεν καταλαβαινα γιατι την ειχες βαλει. 37 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Τα χρηματα με μεταφορά προς φίλους οικογένεια απο το ππ δεν εχουν καμια προμήθεια, τα χρήματα ποτε δεν πηγαίναν και ουτε γίνεται να πανε σε οποιαδήποτε συνδεμενη καρτα με το ππ, για να πάρεις χρήματα απο το ππ απαιτείται σύνδεση με τραπεζικό λογαριασμό Αρα μενουν στο balance του pp αν εχω συνδεσει μονο χρεωστικη. Ξερεις μηπως μπορω να συνδεσω και τραπεζικο λογαριασμο μαζι με την καρτα; 1
NikosKallithea Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, alxnt είπε Μια χαρα, απλα δεν καταλαβαινα γιατι την ειχες βαλει. Αρα μενουν στο balance του pp αν εχω συνδεσει μονο χρεωστικη. Ξερεις μηπως μπορω να συνδεσω και τραπεζικο λογαριασμο μαζι με την καρτα; Σαφως και μπορεις 1
billyspatra Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) παιδια καλησπερα.εχω ενα λογριασμο paypal..και επειδη εχει ξεμεινεη μια χρεωστικη του αδερφου μου ,που την διαχειριζομαι εγω ( δεν εχει λεφτα μεσα )διαχειριζομαι και το ebanking του, αυτο που θελω να ρωτησω αν μπορω να τη προσθεσω τη καρτα στο paypal μου? θ αυπαρξει προβλημα??? η μπορω να το κανω?? απο τη στιγμη θα εχω τη δυνατοτητα να την επιβεβαιωσω αφου θα μου στελει ο 4 ψηφιο κωδικος ελπιζω να με βοηθησετε Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2021 από billyspatra
NikosKallithea Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 42 λεπτά πριν, billyspatra είπε παιδια καλησπερα.εχω ενα λογριασμο paypal..και επειδη εχει ξεμεινεη μια χρεωστικη του αδερφου μου ,που την διαχειριζομαι εγω ( δεν εχει λεφτα μεσα )διαχειριζομαι και το ebanking του, αυτο που θελω να ρωτησω αν μπορω να τη προσθεσω τη καρτα στο paypal μου? θ αυπαρξει προβλημα??? η μπορω να το κανω?? απο τη στιγμη θα εχω τη δυνατοτητα να την επιβεβαιωσω αφου θα μου στελει ο 4 ψηφιο κωδικος ελπιζω να με βοηθησετε Δεν μπορείς να βαλεις καρτα τρίτου στο ππ. πιθανόν να συνδεθεί αλλα αν το εντοπίσουν θα σε κλειδώσουν 1
super3bingo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Πολύ δύσκολοι οι καιροί για Paypal, οι περισσότερες διαδικτυακές συναλλαγές το έχουν αποκλείσει, παλιότερα ήταν διαφορετικά.
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Θέλω κάποιος να με πληρώσει για κάτι που θα του στείλω, η πληρωμή μέσω paypal. Τι στοιχεία πρέπει να του στείλω για να μου μεταφέρει τα χρήματα στον paypal λογαριασμό μου; Το email μου και το όνομα; Μέχρι στιγμής έχω χρησιμοποιήσει το paypal μόνο για αγορές από το ebay. 1
super3bingo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Πείτε μας κάποιον τρόπο να μεταφέρουμε χρήματα στον Paypal, από Payeer, Perfectmoney οτιδήποτε.
amadou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 7 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Θέλω κάποιος να με πληρώσει για κάτι που θα του στείλω, η πληρωμή μέσω paypal. Ο πιο απλός τρόπος είναι να στείλεις το email που έχεις δηλώσει στο ΡΡ, στον αγοραστή και να κάνει αυτός πληρωμή. Εναλλακτικά μεσά στο CP του PP υπάρχει ηα δυνατόητα να δημιουργήσεις εσύ ένα "τιμιλόγιο" και να το στίλεις στο email του αγοραστή Τέλος υπάρχει και το paypal.me (πάλι μέσα στο CP του PP, θα το βρεις και θα το ενεροποιήσεις) 1 1
Doubt Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 47 λεπτά πριν, amadou είπε Εναλλακτικά μεσά στο CP του PP Τι είναι αυτό το σιπι του πιπι;
amadou Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2021 39 λεπτά πριν, Doubt είπε Τι είναι αυτό το σιπι του πιπι; Control Panel - Paypal 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα