Προς το περιεχόμενο

Lidl

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, opcorsa είπε

βαζω παντα φουλ συνθετικα 5-30 οποτε ουτε εγω ξερω.. βγαινει 2-3 ευρω το λιτρο η διαφορα οποτε ουτε το συζηταω..

για τα λαδια του λιντλ συμφωνω, τα βαζω χρονια σε γεωργικα μας μηχανηματα, γεννητριες κλπ, μια χαρα..

τα λαδια τα παλια μπορειτε  πρέπει και επιβάλλεται ευθαρσως να τα πατε σε ενα βενζιναδικο, σε ενα συνεργειο , ή εκει που αλαλζουν  λαδια να τους τα αφησετε.. ειναι υποχρεωμενοι να τα παρουν... βασει νομοθεσιας οποιος πουλαει λαδια ειναι και σημειο συλλογης αυτων

Fixed!

Επεξ/σία από dtzgr
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 10,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, opcorsa είπε

βαζω παντα φουλ συνθετικα 5-30 οποτε ουτε εγω ξερω.. βγαινει 2-3 ευρω το λιτρο η διαφορα οποτε ουτε το συζηταω..

για τα λαδια του λιντλ συμφωνω, τα βαζω χρονια σε γεωργικα μας μηχανηματα, γεννητριες κλπ, μια χαρα..

τα λαδια τα παλια μπορειτε ευθαρσως να τα πατε σε ενα βενζιναδικο, σε ενα συνεργειο , ή εκει που αλαλζουν  λαδια να τους τα αφησετε.. ειναι υποχρεωμενοι να τα παρουν... βασει νομοθεσιας οποιος πουλαει λαδια ειναι και σημειο συλλογης αυτων

Ναι βάλε στο corsa συνθετικά 5-30 να έχεις την εντύπωση ότι οδηγάς φεράρι ή πόρσε. :P

Άκου σε τρακτέρ και γεννήτριες  τα λάδια του lidl.Ρε είσαι σοβαρός.Στο τρακτέρ μπορείς να βάλεις και αυτά που βγάζεις από το corsa.Μια χαρά θα φρεζάρει και με αυτά.:lol:

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ναι βάλε στο corsa συνθετικά 5-30 να έχεις την εντύπωση ότι οδηγάς φεράρι ή πόρσε. :P

Άκου σε τρακτέρ και γεννήτριες  τα λάδια του lidl.Ρε είσαι σοβαρός.Στο τρακτέρ μπορείς να βάλεις και αυτά που βγάζεις από το corsa.Μια χαρά θα φρεζάρει και με αυτά.:lol:

το κορσα εχει πουληθει καιρο τωρα χαχα

αλλα ειναι μαλλον ψυχολογικο, θελω φουλ συνθετικα τι να κανουμε... αλλωστε η διαφορα ειναι λιγοτερο απο μια τυροπιτα ανα λιτρο.. :P

γενικα ειμαι τελειως ψειρας με ολα τα μηχανηματα μου.. και αν δεν ηταν 35 χρονων το τρακτερ θα εβαζα κι εκει φουλ συνθετικα... αλλα λογικα θα αρχισει να χανει λαδια και δεν θελω :devil:

Δημοσ.

Στο τρακτέρ φουλ συνθετικά; Να του βάλεις και νιτρο και μουφο-σχαστρα για τούρμπο στο χωράφι.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, orck είπε

Στο τρακτέρ φουλ συνθετικά; Να του βάλεις και νιτρο και μουφο-σχαστρα για τούρμπο στο χωράφι.

δεν εννοω τα μεγαλα με τις ροδες, "καλλιεργητης" ειναι , ψιλο μικρο, τετραχρονο και ιταλικο :rolleyes:

προφανως μας βγαζει την πιστη για να δουλεψει και προφανως εχει απειρες κακοτεχνιες, το μπουζι κατο ακριβως απο το τεποζιτο να μην χωραει καν το χερι σου να περασει για να το αλλαξεις και πολλα αλλα..

οσοι εχουν και ιταλικα αμαξια θα ξερουν :lol:

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ladakis είπε

τυπε σημασια εχει οτι το εχεις τεραστια αναγκη να το καλομαθαινεις και να το χαϊδεύεις με τοπ λαδάκια της αγοράς

Εγώ πάντως και στην αλυσίδα για το βενζινοπρίονο 10-40 βάζω από το lidl. Έτσι κι αλλιώς πιο φτηνά μου έρχεται από κάτι 30άρια χοντρόλαδα του εμπορίου που τα πουλάνε πάνω από 3 ευρώ το λίτρο για τις αλυσίδες.Λιπαίνεται και καλύτερα με το 10-40.:P

Δημοσ.
10 ώρες πριν, dtzgr είπε

Εσείς που αλλάζετε τα λάδια μόνοι σας:

- Τα παλιά λάδια τι τα κάνετε;

- Το φίλτρο πώς το ξεβιδώνετε αν είναι σφιχτό;

πηγα σε ραμπα που κανει για αυτην την δουλεια!ηταν εξω απο το μαγαζι αλλα το μαγαζι ηταν κλειστο ειχε μπιτονια και χονι και τα εριξα εκει...φιλτρο δεν αλλαξα την επομενη φορα..για το φιλτρο εχω ειδικο εργαλειο με ιμαντα και οχι το αλλου που ειναι σαν του τυπου λιντλ

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dtzgr είπε

Εσείς που αλλάζετε τα λάδια μόνοι σας:

- Τα παλιά λάδια τι τα κάνετε;

- Το φίλτρο πώς το ξεβιδώνετε αν είναι σφιχτό;

Τα παλιά ξαναμπαίνουν στο μπιτόνι των νέων και μία στο τόσο, αφού μαζευτούν 2-3 μπιτόνια, καταλήγουν σε συνεργείο ή βενζινάδικο.

Για το φίλτρο υπάρχει ειδικό εργαλείο πχ

image.png.25b07fba25f42dce014b57440616bad3.png

το οποίος εκτός από το φίλτρο μπορεί να σου ξεβιδώσει και "δύσκολο" καπάκι βάζου (στην κουζίνα) ή "δύστροπο" γκαζάκι ;)

• Like 1
Δημοσ.

Και αν πάλι δεν έχουμε το ειδικό εργαλείο, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας και με κάποιο απλό...

80-oilfilter01_b009038a319a2e46335970d2d

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, phanispal είπε

Καλό. Με το σφίξιμο όμως τι γίνεται;

Όσο πάρει με το χέρι, ούτε χρειάζεται ούτε πρέπει να σφιχτεί παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος. Θα ήταν φρόνιμο να υποθέσω ότι με αυτή τη λογική δε θα χρειαστεί εργαλείο και για το ξεσφίξιμο, ή με τον καιρό, την υγρασία κ.λπ. δυσκολεύει το πράγμα;

Δημοσ.

38 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Όσο πάρει με το χέρι, ούτε χρειάζεται ούτε πρέπει να σφιχτεί παραπάνω.

Όντως γιατί έχει λαστιχένια φλάντζα η οποία εφαρμόζει τέλεια με λίγο σφίξιμο του χεριού και αν τη σφίξουμε υπερβολικά ενδεχομένως να κοπεί και να έχουμε διαρροή λαδιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, ladakis είπε

τυπε σημασια εχει οτι το εχεις τεραστια αναγκη να το καλομαθαινεις και να το χαϊδεύεις με τοπ λαδάκια της αγοράς

μυστη μου ειναι ξεκαθαρο οτι το εχω ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΝΑΓΚΗ

Επεξ/σία από opcorsa
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...