Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Μου ρθε μια παραγγελια σημερα

20170222_145048.jpg

Τωρα μενει να παρω πρωτεινη και θα θελα να δοκιμασω κρεατινη μιας που την αναφερετε :P

Oπα και γυναίκα και κρεατίνη. Μάλλον είμαι φλώρος εγω που τις φοβάμαι. Ουτε πρωτεινη δεν έχω πάρει ακόμα. Εχεις παρατηρήσει κάποιο φούσκωμα με τις πρωτεινες?

Δημοσ.

Oπα και γυναίκα και κρεατίνη. Μάλλον είμαι φλώρος εγω που τις φοβάμαι. Ουτε πρωτεινη δεν έχω πάρει ακόμα. Εχεις παρατηρήσει κάποιο φούσκωμα με τις πρωτεινες?

εμένα ποτέ δεν μου έκαναν φούσκωμα ,τα ασπράδια τα παστεριωμένα πάλι ναι . Ε τώρα αμα πίνεις 5-6 σκουπ τη μέρα ίσως αρχίσεις τα κλανίδια, που κ πάλι δεν είναι σίγουρο , άλλος έχει θέμα άλλος όχι 

Δημοσ.

Τι έπος τρώω....

Μια κουτάλια απο τη πρωτεϊνική νουτελα, τοταλ, μπανάνα, κρανμπερις και σιρόπι.

IMG_0952.jpg

Τι ειναι αυτο ρε συ;; Δωσε ινφοζ για τα προϊοντα! :D  Μας πεθανες βραδιατικα.

Δημοσ.

Τα πήρα σήμερα απο xtrem , δες μια σελίδα πίσω :D

Η Walden farms βγάζει σιρόπια, μαρμελάδες, σος κλπ χωρίς θερμίδες όποτε είπα να δοκιμάσω. Όντως αξίζει το σιρόπι, απλά όπως ειχα διαβάσει θέλει καποια ωρα πριν ψυγείο να "δέσει" λιγο. Και η "μερεντα" μετράει, φυσικά δεν ειναι το ίδιο γλυκιά αλλα σου καλύπτει την ανάγκη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τα πήρα σήμερα απο xtrem , δες μια σελίδα πίσω :D

Η Walden farms βγάζει σιρόπια, μαρμελάδες, σος κλπ χωρίς θερμίδες, ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ, όποτε είπα να δοκιμάσω. Όντως αξίζει το σιρόπι, απλά όπως ειχα διαβάσει θέλει καποια ωρα πριν ψυγείο να "δέσει" λιγο. Και η "μερεντα" μετράει, φυσικά δεν ειναι το ίδιο γλυκιά αλλα σου καλύπτει την ανάγκη.

fixed

• Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Κάποιοι θελουμε και λίγη γεύση στη ζωή μας :P

και λιγο εξτρα καρκινο. Μπορεις μια χαρα αντι για αυτη τη βλακεια να παρεις κακαο και να μην βαλεις μπανανα και μπερις

• Like 2
Δημοσ.

αν και δεν ειμαι κατά των calorie free δεν φτάνουν με την καμία το απο κάτω 

1 scoop whey σοκολάτα μπανάνα πχ 100-120cal
25γρ καθαρό κακάο 100cal
1 μύτη κ γλ βανίλια 
50μλ γάλα 2% , χτύπημα με μίξερ και γίνεται και γαμώ τα spread = 220-230 περίπου θερμίδες και αν θες να γίνει και γαμώ προσθέτεις και 10-15γρ φυστικοβούτυρο στο χτύπημα ή φουντούκια σπασμένα κ πάει κοντά στις 300 / 2 δόσεις = 150 θερμίδες 
Θα μου πείτε δεν ειναι calorie free , αλλα απ την άλλη ειναι θερμίδες άψογες για τον οργανισμό οποιουδήποτε

@margaritagr
για το κακάο που λες μαργαρίτα όταν είχα κόψει τα γλυκά παλιά και είχα να φάω κανα χρόνο μου φαινόταν πως κάτι ήταν , μόλις έγινα άνθρωπος ούτε καν , εννοείται πως σκέτο κακάο spread δεν παλεύεται με την καμία και δεν υπάρχει και λόγος να υποβάλει κάποιος τον εαυτό του σε μαρτύρια. Για εμένα το σημαντικό ειναι να ανυπομονώ να ξαναφάω την επόμενη μέρα όχι να κατεβαίνει κάτω με το ζόρι.

• Like 3
Δημοσ.

Δεν έχω whey :(

Παίδες παίρνουμε ενα καρό συμπληρώματα που ειναι χημεία δε νομίζω οτι αξίζει ο "ντόρος" για το σιρόπι.. όχι οτι δεν ισχύουν αυτά αλλα δε γινεται απ τη μια να παίρνουμε πραγματα που παρασκευάζονται σε εργαςτηρια κι απο την αλλη να λέμε για τα τρόφιμα.

• Like 2
Δημοσ.

Μαργαριτα, αστους να λενε. Κ γω μαζι σου. Εχω συμβιβαστει οτι με τοση κοτα κ τα οιστρογονα της που καταναλωνω, θα αποκτησω εν τελει κ δευτερη μητρα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...