Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως για αυτούς που διαβάζουν το thread και δεν γράφουν, κάντε κάτι τέτοιο στη γλουταμίνη: Γλουταμίνη

• Like 2
  • Απαντ. 54,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Δημοσ.

Ειναι ιδεα μου η το χουμε παραχεσει στο τοπικ με τις σκονες και τα χαπια?

Οι τροφές με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε γλουταμίνη είναι τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και τα όσπρια, η σόγια και το σιτάρι. Όλες αυτές οι τροφές περιέχουν L-γλουταμίνη ως συστατικό των πρωτεϊνών τους και όχι σε ελεύθερη μορφή.

• Like 4
Δημοσ.

Μα τη γλουταμινη δε τη παιρνεις για να χτισεις μυς. Τη παιρνεις για καλυτερη αναρρωση και ενισχυση του ανοσοποιητικού.

1: Την καλύτερη ανάρρωση μέσω ποιού μηχανισμού την πετυχαίνει ?

2: Ενίσχυση του ανοσοποιητικού: Έχει κάτι δηλαδή το ανοσοποιητικό κάποιου μη άρρωστου ανθρώπου και χρειάζεται να ενισχυθεί ? Και αν ναι γιατί δεν αρκεί η γλουταμίνη από το φαγητό ? Υπάρχει κάποιο minimum dosage σε υγιείς για έξτρα γλουταμίνη ?

• Like 3
Δημοσ.

Ειναι ιδεα μου η το χουμε παραχεσει στο τοπικ με τις σκονες και τα χαπια?

Οι τροφές με τη μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε γλουταμίνη είναι τα κρέατα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλά και τα όσπρια, η σόγια και το σιτάρι. Όλες αυτές οι τροφές περιέχουν L-γλουταμίνη ως συστατικό των πρωτεϊνών τους και όχι σε ελεύθερη μορφή.

Άστα να πάνε ξενέρωμα,λείπει και ο ντιντης να βάλει μία τάξη :)

• Like 2
Δημοσ.

Παρέθεσες ενα άρθρο σχετικά με την επίδραση στην αύξηση των μυών και είπα πως όσοι την παίρνουν τη παίρνουν γι αυτούς τους δυο λόγους, κυρίως body builders. Ιςως αυτοί ήξεραν ν απαντήσουν σ αυτά τα ερωτήματα.

Προσωπικά Έχω διαβάσει για καλή επίδραση στη λειτουργία των εντέρων και την ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Πολλοι άνθρωποι με τέτοια θέματα καταφεύγουν σε συμπληρώματα γλουταμινης.

• Like 1
Δημοσ.

https://www.myprotein.gr/sports-nutrition/creatine-monohydrate/10530050.html

πχ εδώ παιδιά αν κατάλαβα καλά:

φορτώνεσαι:

πρώτες 5 μέρες: 4χ5gr

μετά 1-2χ5gr για 8 βδομάδες και διάλειμμα μιας εβδομάδας.

σωστά; κάποια παρατήρηση; 

Τι σκάλωμα τρώτε και δεν ακολουθείτε απλά το 5 γρ κάθε μέρα για πάντα? Δεν είναι αρκετά πολύπλοκο?

• Like 2
Δημοσ.

Τι σκάλωμα τρώτε και δεν ακολουθείτε απλά το 5 γρ κάθε μέρα για πάντα? Δεν είναι αρκετά πολύπλοκο?

στην υδροχλωρική λιγότερο δεν θέλει; 

Δημοσ.

Έχεις ένα συμπλήρωμα , μονουδρυκή κρεατίνη, που έχει μελετηθεί μέχρι αηδίας , είναι φτηνή και δουλεύει και παίρνει και η κουτσή μαρία , και την υδροχλωρική κρεατίνη , που δεν ξέρω από που προέκυψε. 

Πάρε τη μονουδρική. Αυτά τα υδροχλωρικά δεν τα ξέρω και προσωπικά δε θα ασχολούμουν. Αν αργότερα βγει τίποτα σημαντικό το συζητάμε. 

• Like 3
Δημοσ.

Moλις εφαγα ψητες σαρδελες.

''Με φάβα και σαρδέλα, θα κατακτήσουμε την κορυφή! :cry: '' Δεν ξεχνώ!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...