McNerd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τη βρώμη του πρωινού γιατί σιχάθηκα. Έτσι μια βδομάδα να φάω κάτι άλλο ρε παιδάκι μου. Προτάσεις;
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Θέλω να κάνω ένα διάλειμμα από τη βρώμη του πρωινού γιατί σιχάθηκα. Έτσι μια βδομάδα να φάω κάτι άλλο ρε παιδάκι μου. Προτάσεις; Γιαουρτι, μπανανα(φρουτα γενικα), κρανμπερις, δημητριακα συσκευασμενα , αυγα, πιτάκια με αυγα-βρωμη και ο,τι θες απο πανω, μελι, φυστικοβουτυρο 1
McNerd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 OK μου προτείνετε πάλι παραλλαγές της βρώμης (μούσλι).... Φρούτα τρώω έτσι και αλλιώς, δεν κατεβάζω τη βρώμη ξεροσφύρι. Μάλλον θα "μπω στη κουζίνα" για πιτάκια. Ερώτηση, όταν κάτι έχει ψημένο αυγό μέσα, πόσο καιρό διατηρείται ψυγείο; Επιτρέπεται να μπει και ζγκατάψυξ;
margaritagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Πόση ποσότητα σκοπεύεις να κανεις και να το χώσεις κατάψυξη βρε 2-3 μέρες στο ψυγείο , τωρα για κατάψυξη.... αποθηκεύονται αυγά χωρίς το κέλυφος ακόμα και για κανα χρόνο αλλα τωρα για το μαγειρεμένο μέσα σε φαγητο δε θυμαμαι.
wizzy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Διάλειμμα από τα posts για τη διατροφή : Bolt Thrower - When cannons fade https://www.youtube.com/watch?v=2GNRC8gHC1M 3
γροσερισοπ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 να ρωτήσω πότε την παίρνεις την κρεατίνη; πριν η μετά το γυμναστήριο η κάνα βράδυ; εγώ πάω πρωί 2 ώρες αφού έχω ξυπνήσει και πίνω και καφέ ενισχυμένο πριν πάω και διάβασα ότι κάνει counteract ο καφές.. επίσης τα νερά που μαζεύει ο οργανισμός στους μύες σε πόσο καιρό αποβάλονται; διάβασα από μια εβδομάδα μέχρι μήνα + ένα ΚΑΤ σε καρμπς βοηθάει αρκετά.
Dakonblackblade Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Τα νερά, δεν είναι από το βόθρο, να εξηγουμαστε 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Για σας αγαπες , πηγε πολυ καλα η εκπαιδευση καναμε 2 κορυφες στα 3400 m στις Γαλλικες και Ιταλικες αλπεις πεσαμε σε καταιγιδα την δευτερη μερα με 75 χιλιομετρα αερα και -12 και φαγαμε πολυ ξυλο ,ψωνισαμε διχως αυριο και φαγαμε διχως αυριο επισης αλλα για αυτα στα αντιστοιχα τοπικ . 13
yannis27gr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Σε καμια βδομαδα που θα πηξεις θα αρχισεις παλι να γκρινιαζεις για τη "ζωαρα" που κανουμε εγω κι η Μαργαριτα. Αει ρε! 5
Demetra_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Σε καμια βδομαδα που θα πηξεις θα αρχισεις παλι να γκρινιαζεις για τη "ζωαρα" που κανουμε εγω κι η Μαργαριτα. Αει ρε! Γιάννη, μιας και είσαι ο μόνος που θυμάμαι να κάνει χρήση κρεατίνης πρόσφατα, είδες κανένα αποτέλεσμα και στην εικόνα σου και στις αντοχές σου...
Liverpool89 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2017 Δημητρα δεν θα σε κανει και σουπερ σαγια. Καλο ειναι να την παιρνουμε οταν θελουμε να μπουσταρουμε ή σε προγραμμα δυναμης που εκει ειναι αναγκαια. Παλια που επαιρνα κρεατινη και επινα πρωτεινες εβαζα σε πρεσσα αυτη με το καθισμα το ιδιοκτητη που ναι 120κιλα +70κιλα. Τωρα ουτε για πλακα δεν μπορω να τα κανω. Το συζήτησα με τον ιδιοκτητη και μου ειπε υπαρχουν καποιοι περιοδοι που φτανεις στα μεγιστα κιλα. Μετα πεφτεις. Κανω χαλια διατροφη, οχι τηγανητά κλπ αλλα δεν φτανω στις απαιτουμενες θερμιδες. Καλα τα ημερισια γρ της πρωτεινης δεν τα φτανω με τίποτα. Να βγει ο μηνας να παω για ψωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις