Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άλλαξα ταυτότητα. Πέρα απο την εφορία και την τράπεζα, που αλλού πρέπει να αναφέρω την αλλαγή; δεη & ευδαπ δεν ειναι στο όνομά μου.

Φίλος που είναι πολλά χρόνια προϊστάμενος στα ΚΕΠ της περιοχής μου (όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει), μου έχει αναφέρει ότι η αστυνομία (στην οποία πας για να βγάλεις νέα ταυτότητα), είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτοβούλως όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Μιας και όμως μιλάμε για το Ελληνικό Δημόσιο, κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι δεν γίνεται, οπότε για να είσαι σίγουρος πέρνα από όλες τις υπηρεσίες στις οποίες έχεις πάρε δώσε.

• Like 1
  • Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μερικές φορές που έχω κερδίσει μικροποσά στο ΚΙΝΟ, ο ταμίας στο πρακτορείο μου τα δείνει επιτόπου τα λεφτά. Αν κάποιος κερδίσει το τζόκερ ή κάποιο άλλο αρκετά μεγάλο ποσό στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, ξέρουμε μετά από πόσες μέρες μπαίνουν τα χρήματα στον λογαριασμό του; μετρώντας φυσικά από την ημέρα που θα γίνει η ταυτοποίηση του κέρδους και η δήλωση λογαριασμού τραπέζης.

Συνήθως δεν στα βάζουν σε λογαριασμό, μόλις γίνει η "ταυτοποίηση του κέρδους" επιταγή σου δίνουν. Την οποία μπορείς να την καταθέσεις άμεσα στο λογαριασμό σου.

Φίλος που είναι πολλά χρόνια προϊστάμενος στα ΚΕΠ της περιοχής μου (όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει), μου έχει αναφέρει ότι η αστυνομία (στην οποία πας για να βγάλεις νέα ταυτότητα), είναι υποχρεωμένη να ενημερώσει αυτοβούλως όλες τις δημόσιες υπηρεσίες. Μιας και όμως μιλάμε για το Ελληνικό Δημόσιο, κάτι τέτοιο φαντάζομαι ότι δεν γίνεται, οπότε για να είσαι σίγουρος πέρνα από όλες τις υπηρεσίες στις οποίες έχεις πάρε δώσε.

Σίγουρα δεν παίζει κάτι τέτοιο, στην πράξη τουλάχιστον, ξέρω περίπτωση που η εφορία μετά από 7 χρόνια δεν είχε ενημερωθεί για αλλαγή ταυτότητας.

Δημοσ.

Καλημέρα, μια ερώτηση προς τους διαχειρηστές κυρίως.

Φίλος μπήκε με τον λογαριασμό του στο λάπτοπ μου για να τσεκάρει αν έχει μηνύματα κτλ. Δεν έβαλε να αποθηκευτεί ο κωδικός του κτλ. Μόλις τέλειωσε έκανε αποσύνδεση και κλείσαμε το pc. Μετά κάθε φορά που ανοίγω την σελίδα είναι συνδεδεμένος και πρέπει να κάνω αποσύνδεση και να βάλω τα δικά μου στοιχεία. Μια φορά με έκανε αποσύνδεση και στην ανανέωση ήταν συνδέθηκε με τον λογαριασμό του μόνο του.

Τι διάολο, πως φτιάχνει μην φάω και κανα μπαν?

Αν χρησιμοποιείς firefox θα πας "επιλογές - ασφάλεια - αποθηκευμένοι λογαριασμοί" και αφου βρεις τον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει θα επιλέξεις "απομάκρυνση".

Δημοσ.

Η ταχύτητα του ίντερνετ επειρεάζεται από τις μεταβολές του καιρού; Χαζή ερώτηση το ξέρω, αλλά επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά που αλλάζει απότομα ο καιρός το ίντερνετ παθαίνει μεγάλα μπλακ άουτ. Να βάλω κάνα θερμοπομπό στο ρούτερ στην τελική με τις κωλοεταιρίες που έχουμε μπλέξει.

Δημοσ.

Η ταχύτητα του ίντερνετ επειρεάζεται από τις μεταβολές του καιρού; Χαζή ερώτηση το ξέρω, αλλά επειδή μου έχει σπάσει τα νεύρα κάθε φορά που αλλάζει απότομα ο καιρός το ίντερνετ παθαίνει μεγάλα μπλακ άουτ. Να βάλω κάνα θερμοπομπό στο ρούτερ στην τελική με τις κωλοεταιρίες που έχουμε μπλέξει.

Στο ρούτερ δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, αλλά αν μαζεύεται υγρασία στο κουτί που είναι έξω από το σπίτι και μπαίνει μέσα μετά το καλώδιο, ενδέχεται να παθαίνει βραχυκύκλωμα. Μπορείς να το μονώσεις με κάποιο τρόπο για να μην μαζεύει υγρασία. Τώρα αν το πρόβλημα προκύπτει στα ΚΑΦΑΟ των παρόχων τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι εσύ.

Δημοσ.

Πρέπει να επηρεάζεται. Πολλές φορές με βροχή είχα θέματα.

Δημοσ.

Κανονικά δεν θα έπρεπε, στην πράξη όμως συμβαίνει μερικές φορές.

Το ρούτερ σου σίγουρα δεν φταίει, εκτός αν στάζει νερό πάνω του. Συνήθως τα καλώδια του ΟΤΕ φταίνε, και όχι οι ISP's.

Δημοσ.

Αν χρησιμοποιείς firefox θα πας "επιλογές - ασφάλεια - αποθηκευμένοι λογαριασμοί" και αφου βρεις τον λογαριασμό που σε ενδιαφέρει θα επιλέξεις "απομάκρυνση".

Έχω Chrome, αλλά ευχαριστώ πάντως.

Τελικά με διαγραφή "μπισκοτακίων" έστρωσε ;)

Δημοσ.

Αγορασα καινουριο λαπτοπ απο την σελιδα της λενοβο. Ηρθε με πρασινη γραμμη στην οθονη doa, τα εξοδα μεταφορας ειναι δικα τους, σωστα ή κανω λαθος?

Δημοσ.

Αγορασα καινουριο λαπτοπ απο την σελιδα της λενοβο. Ηρθε με πρασινη γραμμη στην οθονη doa, τα εξοδα μεταφορας ειναι δικα τους, σωστα ή κανω λαθος?

Δες αυτό αν και δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει.

Δημοσ.

@afairesths

Η οθόνη δέχεται HDMI v1.3, δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δοκίμασες ενώ έχεις το καλώδιο συνδεδεμένο να επιλέξεις με το Input Select πλήκτρο της οθόνης το HDMI??

Στην κάρτα γραφικών έχεις άλλο συνδεδεμένο επάνω π.χ τηλεόραση??

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...