Lucifer Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι τέτοιο πρέπει να 'ναι. Θα πειραματιστώ, αν τύχει κάποιος και μπορεί να δει ή ξέρει που φτάνει ο θερμοστάτης του, ας πει. Κατά τα άλλα, τα 180 τα βρήκα που είναι, ψήθηκαν τα κούκιζ σοκολάτας <3
Sheogorath Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κάτι τέτοιο πρέπει να 'ναι. Θα πειραματιστώ, αν τύχει κάποιος και μπορεί να δει ή ξέρει που φτάνει ο θερμοστάτης του, ας πει. Κατά τα άλλα, τα 180 τα βρήκα που είναι, ψήθηκαν τα κούκιζ σοκολάτας <3 Βαλτός είσαι... Άσε τον χονδρο στον πόνο του... Στο θέμα μας, δέμα απλό ελτά με χρέωση παραλήπτη μπορείς να στείλεις? Ή μόνο με την αντικαταβολή γίνεται?
Hellaslover Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Εχω android και οταν στελνω μηνυμα σε ενα ατομο συγκεκριμενα βλεπω αν το εχει διαβασει (μου βγαζει 2 μπλε τσεκ μαρκς, ενα γκρι αν δε το χει διαβασει). Με κανεναν αλλον δε γινετε αυτο. Πως και ετσι; εχω κανει κατι στα σεττινκς και δε θυμαμαι;
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τι ακριβώς είναι αυτό;Μπόμπος ή μπάμπουρας ή χαζοσβουρος... είδος αγριας μέλισσας με ,αν και σπάνια, επώδυνο τσίμπημα... κάποιοι το λένε χαζό ξαδερφάκι του μαύρου σβούρου Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2016 από soik85 1
soik85 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Πάντως πολύ ωραίο για έντομο. Αφρατο,χοντρουλικο σαν να φοραει γουνακι στα χρωματα τις μελισσας. Ακινδυνο αν δεν το πειραξεις....ναι ειναι ομορφο
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Εχω android και οταν στελνω μηνυμα σε ενα ατομο συγκεκριμενα βλεπω αν το εχει διαβασει (μου βγαζει 2 μπλε τσεκ μαρκς, ενα γκρι αν δε το χει διαβασει). Με κανεναν αλλον δε γινετε αυτο. Πως και ετσι; εχω κανει κατι στα σεττινκς και δε θυμαμαι; Μιλάς για whatsapp ή για απλό μήνυμα;
thant Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μιλάς για whatsapp ή για απλό μήνυμα; Σωστός. Με βάση την περιγραφή το μυαλό παει στην εφαρμογή whatsapp.
gokuthelegend Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Η υποβολή αιτήσεων για το επίδομα θέρμανσης έχει ξεκινήσει; Μπαίνω στο gsis και συγκεκριμένα εκεί που κάνουμε αίτηση, βάζω τους κωδικούς μου, στο πεδίο "Αίτηση ένταξης στο Μητρώο Δικαιούχων του Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης Έτους" επιλέγω το έτος 2016-2017 (μου το βγάζει σαν επιλογή) και όταν πατάω υποβολή/διαχείριση αίτησης μου βγάζει Error 500--Internal Server Error. Έχω δοκιμάσει με Firefox και Internet Explorer.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Νομίζω από τις 12 Δεκεμβρίου, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης καλή τύχη για το πότε θα το δώσουν...
actorius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Που / πως πετάμε ληγμένο πυροσβεστήρα; (μικρός αυτοκινήτου)
maarinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 @actorius Δεν δέχεται αναγόμωση?? Το πας σε κατάστημα που πουλάει και κάνει αναγομώσεις, για να στο αναγόμωση η να το αποχώρησή - ανακύκλωση.
actorius Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 A, δεν το σκέφτηκα για αναγόμωση. Θα το προχωρήσω έτσι, ευχαριστώ!
life is music Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 καλημερα ξερει κανεις το τηλεφωνο της cisco να ρωτησω κατι επειδβ εχω ενα προβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις