Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει τρόπος να βάλω στην αναζήτηση του google

περιορισμό για την "ηλικία" του αποτελέσματος αλλά όχι με τα σημερινά φίλτρα.

Να του πω βρες το τάδε σε αποτέλεσμα από πχ 1/1/2013 εώς 1/6/2013

• Απαντ. 18,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πατας αυτο που θες στην αναζητηση,

μετα πας ακριβως απο κατω που λεει "εργαλεια αναζητησης"

μετα "οποιαδηποτε στιγμη"

μετα "προσαρμοσμενο ευρος"

και μετα ανοιγει ενα ημερολογιο και βαζεις τις ημερομηνιες που θελεις

• Like 1
Δημοσ.

ΑΤΜ της Πειραιώς που να υποστηρίζουν online κατάθεση (χωρίς φάκελο δηλαδή) στην Αθήνα;

• Moderators
Δημοσ.

ΑΤΜ της Πειραιώς που να υποστηρίζουν online κατάθεση (χωρίς φάκελο δηλαδή) στην Αθήνα;

Μητροπολεως 9 (Κεντρο)

Χαλκιδος 31 (Α. Πατησια)

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω που να το βάλω, οποτε ρωτάω εδώ: σπουδάζει κανείς στο ΟΠΑ (ή έχει γνωστό με κωδικούς) να μου στείλει κάποια αρχεία από e-class?

Δημοσ.

Δεν ξέρω που να το βάλω, οποτε ρωτάω εδώ: σπουδάζει κανείς στο ΟΠΑ (ή έχει γνωστό με κωδικούς) να μου στείλει κάποια αρχεία από e-class?

Εγώ.

Δημοσ.

Εγώ.

Τέλεια. Σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για μάρκετινγκ και θα ήθελα οτιδήποτε έχει το e-class του Εισαγωγή στο Μαρκετινγκ, Εισαγωγή στην Επικοινωνία, Εισαγωγή στα οικονομικά.

Δημοσ.

εχω αρκετα αρχεια υποτιτλων σε srt, οταν τα ανοιγω, αντι για κανονικα γραμματα ειναι γεματα συμβολα αλλά οταν βλεπω τα αντιστοιχα επεισοδια με τον vlc εμφανιζει κανονικα τους υποτιτλους. Εχω αλλαξει κωδικοποιηση στο αρχειο για να καταφερω να ανοιξω το srt αρχειο και να βλεπω τους υποτιτλους στα ελληνικα αλλα δεν τα εχω καταφερει

Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να το κανω?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε βελτίωση, έστω και μικρή, σχετικά με το capital control, τις προσεχείς 40-50 μέρες; Τονίζω το "έστω και μικρή βελτίωση", δεν περιμένω να λυθεί πλήρως το ζήτημα. Θέλω να κάνω μια αγορά μικρής αξίας από το εξωτερικό το αργότερο ακριβώς σε 53 μέρες από σήμερα.

Δημοσ.

Άφησα όλοτ βράδυ τον υπολογιστή ανοικτό. Το πρωί βλεπω ότι είχε ανοιχτεί αυτή η σελίδα.

192.168.1.254/cgi/b/ic/connect/?nm=1&client=192.168.1.100&server=198.18.1.7&event=DNSSpoofed&url=go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=219472&clcid=0x409

Δεν θυμάμαι να πάτησα κάτι.

Να ανησυχήσω;

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να δούμε βελτίωση, έστω και μικρή, σχετικά με το capital control, τις προσεχείς 40-50 μέρες; Τονίζω το "έστω και μικρή βελτίωση", δεν περιμένω να λυθεί πλήρως το ζήτημα. Θέλω να κάνω μια αγορά μικρής αξίας από το εξωτερικό το αργότερο ακριβώς σε 53 μέρες από σήμερα.

Αυτό μόνο κάποιος με μαντικές ικανότητες μπορεί να το απαντήσει. Αν είναι πολύ μικρής αξίας και το χρειάζεσαι οπωσδήποτε, γιατί δεν πουλάς τίποτα στο eBay να αποκτήσεις PayPal balance?

Δημοσ.

Να ρωτήσω. Υπάρχουν βραχιολάκια που συνδέονται με GPS για να καταγράφουν διαδρομές κτλ και μετά να τα ανεβάζουν σε κάποια ιστοσελίδα; Φαντάζομαι πως ναι. Μπορούν να παίζουν και μουσική όμως; Κοινώς δεν θέλω να κουβαλάω την παντόφλα κάθε φορά που πάω για τρέξιμο :P

Δημοσ.

Τώρα με τα capital controls έχει ακούσει κανείς αν υπάρχει όριο στα μετρητά που μπορεί να έχει κάποιος πάνω του φεύγοντας απ τη χώρα; (εκτός προφανώς του ορίου των 10Κ € που πρέπει έτσι κι αλλιώς να δηλωθούν, δε μιλάω για τόσο μεγάλα ποσά)

Δημοσ.

Αυτό με τα χρήματα που κουβαλάς μαζί σου πώς εξασφαλίζεται ; Εννοώ σε ρωτάει ο τελωνειακός πόσα έχεις , λες "1.000" , σου λέει ΟΚ . Και εν τω μεταξύ στην τσάντα σου έχεις καμιά 10ριά ακόμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...