Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά μπορεί να κάνω λάθος αλλά αυτό με το κλειδί που μένει στην μητρική πρέπει να ισχύει για όσους έχουν UEFI τύπου μητρικές.

• Απαντ. 7,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Clean install, αλλα με αυτα που βλεπω με τα κλειδια απο πανω το μετανειωνω.....

Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε? Παλι φορματ σε 8.1 και μετα upgrade για να παρουμε κλειδι? Τι χαζομαρες ειναι αυτες απο την Microsoft

Δημοσ.

Όσοι έχουν θέμα με το windows update, κάνετε τη διαδικασία με το tool. Πολύ εύκολη και σχετικά γρήγορη διαδικασία. Για αρχή upgrade και μετά βλέπουμε για clean install.

Δημοσ.

Σχετικα με τα κλειδια 

Απο reddit https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/3dfda8/build_10240_did_you_get_assigned_a_licenseproduct/

EDIT 5: The popular theory online seems to be that as long as your hardware was legitimately updated to 10240 from an activated version of Windows 7, 8, 8.1, or 10 Preview, you will have an activated Windows 10 RTM. Even if if your 10 Preview wasn't an upgrade from 7, 8, or 8.1 and even if you disable Insider builds: this is contrary to what Microsoft said. After you successfully complete an upgrade, Microsoft will have your HWID stored in their activation servers you can just skip product key entry during clean installation later (you'll automatically be activated under the generic key).

Οποτε δεν ισχυει οτι παει πανω στην μητρικη το κλειδι 
Δημοσ.

update 2, σταματησα το κατεβασμα, αφου διαβασα οτι δεν δεχεται product key απο 8.1

θα εκανες clean install?

Δημοσ.

Ρε παιδια όταν εννουμε clean install εννουμε αυτό που πατας "keep nothing"? ή κανονικο φορματ?

(μαλλον ρωταω μ****ς)

Δημοσ.

update 2, σταματησα το κατεβασμα, αφου διαβασα οτι δεν δεχεται product key απο 8.1

Με το tool το δέχεται νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα...... Λογικά το tool το βγάλανε για εμάς που για κάποιο λόγο δεν το κάνει από το win update.

Δημοσ.

clean install ειναι το κανονικο φορματ!

Εdit. lepaterious ναι απλα μεσα απο το tool σου δινει την επιλογη να σβησει τα παντα?

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδια όταν εννουμε clean install εννουμε αυτό που πατας "keep nothing"? ή κανονικο φορματ?

Mε το clean install εγω καταλαβαινω κανονικο φορματ , παρολα αυτα εγω εχω windows 7 ultimate x64, με το mediacreation εβαλα να κατεβει windows 10 pro 64 , κατεβηκε Bootari απο το φλασακι παταω εγκασταση μου ζηταει key προσπαθω να βαλω το key αλλα δεν το δεχετε ,τι στο καλο κανουμε σε αυτη την περιπτωση?

Δημοσ.

clean install ειναι το κανονικο φορματ!

Εdit. lepaterious ναι απλα μεσα απο το tool σου δινει την επιλογη να σβησει τα παντα?

Όχι, ενταξει το επιασα, αλλα λογω του εκνευρισμου μου που δεν τα εχω (ειπαμε tool) και με όλα αυτά που διαβαζω γυρω-γυρω από χθες εχω μπερδευτεί..

Από το tool, μπορω να δημιουργησω iso και να το εχω όταν κανω φορματ?

Clean install, ποιος ο λογος αφου σου δινε την δυνατοτητα να σβησεις τα αρχεια σου!

Δημοσ.

Παιδια αυτα ειναι βλακιες απο την microsoft, σου δινει την επιλογη για upgrade ή clean install μεσω iso, και οταν επιλεξεις το iso δεν δεχεται τα κλειδια απο προηγουμενες εκδοσεις.....

cpttony μεσα απο το tool, που κανω και εγω τωρα εχει την επιλογη του upgrade. Προσωπικα ηθελα clean install γιατι ειχα αρκετο καιρο να κανω format, και περιμενα τα 10 για να το κανω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...