vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Εκανα πριν λιγες ημερες στον Γαληνο , αν μπορεις μαζεψε λεφτα και καντο σε κλινικη μεσω ΙΚΑ , δεν θα καταλαβεις τιποτα και εχουν καλους Ιατρους αν και νεαρους σε ηλικια . Αν εισαι θεσσαλονικη εχω προταση αλλιως οπως ειπα να πας σε κλινικη μεσω ικα θα βγει φτηνα ισως και 10-20 ευρω.
gokuthelegend Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Έκανα πρόσφατα γαστροσκόπηση σε ιδιώτη γιατρό κάπου στην επαρχία. Κόστος φιλική τιμή 50 ευρώ χωρίς απόδειξη, 90 με απόδειξη. Είχε 2 νοσοκόμες για βοήθεια (δυστυχώς άσχημες). Μου έριξε σπρέι στον λαιμό για το μούδιασμα. Η εμπειρία όχι και τόσο ευχάριστη αλλά από την άλλη όχι και τόσο άσχημη όσο θα το περίμενα (από σχόλια που είχα διαβάσει σε άλλα φόρουμ περίμενα τα χειρότερα). Διάρκεια 2-3 λεπτά περίπου.
thant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, vairass είπε Εκανα πριν λιγες ημερες στον Γαληνο , αν μπορεις μαζεψε λεφτα και καντο σε κλινικη μεσω ΙΚΑ , δεν θα καταλαβεις τιποτα και εχουν καλους Ιατρους αν και νεαρους σε ηλικια . Αν εισαι θεσσαλονικη εχω προταση αλλιως οπως ειπα να πας σε κλινικη μεσω ικα θα βγει φτηνα ισως και 10-20 ευρω. Οπως έγραψα πιο πισω δεν πρόκειται για εμένα. Αυτός που ενδιαφέρεται δεν ειναι θεσσαλονικη. Γενικά θελει ψάξιμο το θέμα..
vairass Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, thant είπε Οπως έγραψα πιο πισω δεν πρόκειται για εμένα. Αυτός που ενδιαφέρεται δεν ειναι θεσσαλονικη. Γενικά θελει ψάξιμο το θέμα.. ε τι ψαξιμο ; πας στο ΙΚΑ σε γραφει την εξεταση και με το χαρτι βρισκεις κλινικη , σιγα το δυσκολο σε 2 ημερες εκλεισα ραντεβου. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από vairass
masteripper Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Σήμερα το συζητούσα με γνωστό μου για 2πλο...τιμή περίπου 400 € για κλινικη - Θεσσαλονίκη και η κλινική μέσω ΙΚΑ...(ουσιαστικά αμοιβή γιατρου - αναισθησιολόγου )..πολλά,νορμάλ,λίγα πως το βλέπετε..
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Δημοσ. 2 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, masteripper είπε Σήμερα το συζητούσα με γνωστό μου για 2πλο...τιμή περίπου 400 € για κλινικη - Θεσσαλονίκη και η κλινική μέσω ΙΚΑ...(ουσιαστικά αμοιβή γιατρου - αναισθησιολόγου )..πολλά,νορμάλ,λίγα πως το βλέπετε.. Παρα πολλα...Θυμιζουν τιμες πριν 10 χρονια . Εγω παω σε Δημοσιο νοσοκομειο με ασφαλεια πιο μεγαλη δωρεαν .Για πιο γρηγορα προηγειται απογευματινο ραντεβου με τον γιατρο .Κοστος 50-70 ευρω.
ΛεναΛενα Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 40 ευρω σε ιδιωτη, διαρκεια περιπου 5 λεπτα...αλλα οχι η καλυτερη μου εμπειρια(ο γιατρος ταχυς και επιδεξιος, εγω ειμαι μυγιαγγιχτη lol)...η νοσοκομα πολυ καλη μου εδινε κουραγιο...γενικα περιμενα να δωσω περισσοτερα και να ταλαιπωρηθω για ωρες, αλλα σε μια ωρα ημουν as good as new!
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε 40 ευρω σε ιδιωτη, διαρκεια περιπου 5 λεπτα...αλλα οχι η καλυτερη μου εμπειρια(ο γιατρος ταχυς και επιδεξιος, εγω ειμαι μυγιαγγιχτη lol)...η νοσοκομα πολυ καλη μου εδινε κουραγιο...γενικα περιμενα να δωσω περισσοτερα και να ταλαιπωρηθω για ωρες, αλλα σε μια ωρα ημουν as good as new! Με μεθη ή χωρις ? Πολυ πολυ λιγα....
ΛεναΛενα Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Χωρις, μονο αναισθητικο σπρευ, γιαυτο και δεν ηταν πολυ καλη η εμπειρια μου...αλλα δεν παραπονιεμαι, τουλαχιστον ειδα σε τι σημειο βρισκομαι με στομαχια και τετοια! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 9 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Χωρις, μονο αναισθητικο σπρευ, γιαυτο και δεν ηταν πολυ καλη η εμπειρια μου...αλλα δεν παραπονιεμαι, τουλαχιστον ειδα σε τι σημειο βρισκομαι με στομαχια και τετοια! Χωρις μεθη το εκαναν πριν πολλα χρονια .Τωρα με μεθη η ταλαιπωρια ειναι ελαχιστη .
ΛεναΛενα Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Ο ιατρος εκρινε οτι δεν χρειαζομουν διοτι ηταν σιγουρος οτι δεν θα εβρισκε κατι ωστε να χρειαστει να με 'πειραξει' παραπανω...και ειχε δικιο....
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ΛεναΛενα είπε Ο ιατρος εκρινε οτι δεν χρειαζομουν διοτι ηταν σιγουρος οτι δεν θα εβρισκε κατι ωστε να χρειαστει να με 'πειραξει' παραπανω...και ειχε δικιο.... Αν ηταν τοσο σιγουρος γιατι στην εκανε ? Οπως και να εχει λιγη μεθη δεν κανει κακο και απαλασσει απο ταλαιπωρια. Δεν ξερω ποσο ετων εισαι αλλα αυτη η εξεταση μαζι με τον κολονοσκοπιη προληπτικα ειναι καλο να γινοντε απο καποια ηλικια και μετα συνηθως μετα τα 45 αν δεν υαρχει λογος. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από Γιάννης Platano
ΛεναΛενα Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 Δημοσ. 3 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Διοτι δεν εχω τυπικη παλινδρομηση και ο ιδιος μου ειπε πριν την εξεταση οτι η περιπτωση μου ειναι ελαφρια(ακομη).Παρολαυτα επειδη ειδε εμενα ανησυχη (απο τον προηγουμενο χρονο ταλαιπωρουμαι με ενα ειδους ιδιομορφης φαρυγγιτιδας που δεν ειναι φαρυγγιτιδα) ειπε να κανει την εξεταση για να δει σε τι βαθμο εχω επηρεαστει. Βασικα εχω ελαφρια αδυναμια σφυκτηρα λογω μηχανικης φυσεως αλλα οι παλινδρομησεις ειναι μικρες και δεν επηρεασαν ακομη τον οισοφαγο μου, μονο τον λαιμο και σε συνδυασμο με την ροπη μου προς αλλεργιες κανει τον φαρυγγα εναν αχταρμα!προσεκτικη διατροφη και παρακολουθηση λοιπον...και ειμαι 38 ετων... Επεξ/σία 3 Απριλίου 2018 από ΛεναΛενα 1
Philippe Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσιεύτηκε σε ογκολογικό περιοδικό στις 17 Μαΐου μια έρευνα από το Imperial College σύμφωνα με την οποία δεν θα χρειάζεται γαστροσκόπηση, αλλά test αναπνοής για τη διάγνωση δυσπλασίας. Η μέθοδος ανιχνεύει πτητικές οργανικές ενώσεις και φαίνεται να έχει υψηλό ποσοστό επιτυχίας. Φαντάζομαι θα αφορά ασθενείς που έχουν ήδη διαγνωσθεί με πρόβλημα (π.χ. Barrett's) και κάνουν τακτικά ενδοσκόπηση για να προλάβουν τα χειρότερα. www.in.gr/2018/05/19/health/health-news/test-anapnois-gia-ti-diagnosi-dyo-morfon-karkinou
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Απο οτι καταλαβαινω ειναι σε ερευνα ακομα .Μαλλον συμπληρωματικη εξεταση .
Προτεινόμενες αναρτήσεις