Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 25,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Πότε ανακοινώνεται η πρόσκληση για την Γ ΕΣΣΟ Μαΐου;

Οπως παντα, το πρωτο 10ημερο αντε βαρια 15ημερο του Μαϊου

Επεξ/σία από fernw_thn_souvla
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Phoenix7 είπε

Πότε ανακοινώνεται η πρόσκληση για την Γ ΕΣΣΟ Μαΐου;

Στον αδερφο μου βγηκε ηδη.

Ερώτηση τον βγαζει μηχανικό στην θηβα με τοποθέτηση Θήβα τα χει παίξει το σύστημα ή ειναι τέρμα κώλος.

Υγ δεν ξερω αν παίζει ρολο οτι ειχε μπει μηχανικο (Ναύπλιο) κ πηρε αναβολή.

ουσιαστικά θα υπηρετήσει 3 μήνες.

Επεξ/σία από bilya
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε

Οπως παντα, το πρωτο 10ημερο αντε βαρια 15ημερο του Μαϊου

Μισό πως θα βγει Μαΐο απο την στιγμή που είναι να μπει με την ΕΣΣΟ Μαΐου; αρχες του μηνα και μεσα του μηνα δεν παρουσιάζονται;

Σημείο Υποδοχής Οπλιτών 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ)/ΕΟΔ - Στρδο «Έφεδρου Ανθλγού (ΠΖ) Μπαλανίκα Νικ
Έδρα ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Μονάδα Τοποθέτησης 26 ΕΜΑ

Για πείτε! Καλα ειναι; 26 ΕΜΑ Λιτόχωρο παλι δεν ειναι;

Επεξ/σία από Phoenix7
Δημοσ.

Καλησπέρα μάγκες.

Θέλω να μάθω τις προυποθέσεις για αγροτική άδεια. Έχω διαβάσει διάφορα με ένα γρήγορο googlαρισμα, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει.

Η μητέρα μου είναι δηλωμένη αγρότης, και "νοικιάζει" ένα χωραφάκι που το δούλευα εγώ. Ρώτησα στο πρώτο γραφείο σήμερα και στο διοικητή και μου άρχισαν τις μαλακίες, να πάρω από δικές μου άδειες και άλλες τέτοιες μαλακίες. Θέλω να μάθω αν τις δικαιούμαι, για να ξέρω πόσο να το κυνηγήσω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Μισό πως θα βγει Μαΐο απο την στιγμή που είναι να μπει με την ΕΣΣΟ Μαΐου; αρχες του μηνα και μεσα του μηνα δεν παρουσιάζονται;

Σημείο Υποδοχής Οπλιτών 592 Μ/Π ΤΠ (ΕΚΕ)/ΕΟΔ - Στρδο «Έφεδρου Ανθλγού (ΠΖ) Μπαλανίκα Νικ
Έδρα ΠΙΕΡΙΑΣ - ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

Μονάδα Τοποθέτησης 26 ΕΜΑ

Για πείτε! Καλα ειναι; 26 ΕΜΑ Λιτόχωρο παλι δεν ειναι;

ναι και είναι με διαφορά η πιο χαλαρή μονάδα εκεί μέσα, θα βλέπεις ακριβώς απέναντί σου το πεζικό και θα καταλάβεις 

για τους ντόπιους είναι ξεκάθαρα βυσματική η φάση.. 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kostask91 είπε

Καλησπέρα μάγκες.

Θέλω να μάθω τις προυποθέσεις για αγροτική άδεια. Έχω διαβάσει διάφορα με ένα γρήγορο googlαρισμα, αλλά θα ήθελα να μου πει κάποιος που ξέρει.

Η μητέρα μου είναι δηλωμένη αγρότης, και "νοικιάζει" ένα χωραφάκι που το δούλευα εγώ. Ρώτησα στο πρώτο γραφείο σήμερα και στο διοικητή και μου άρχισαν τις μαλακίες, να πάρω από δικές μου άδειες και άλλες τέτοιες μαλακίες. Θέλω να μάθω αν τις δικαιούμαι, για να ξέρω πόσο να το κυνηγήσω.

Δεν είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν. Ανάλογα τη μονάδα, εξαρτάται αν θα σου δώσουν χωρίς δεύτερη ερώτηση, αν θα σου κάνουν τους δύσκολους ή αν δεν θα σου την δώσουν καθόλου. Προφανώς και μπορείς να πάρεις από τις δικές σου μέρες χωρίς να μπορούν να σου πουν τίποτα. Στην δική μου μονάδα δεν έδιναν με την καμία αγροτική.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες για  221 Τάγμα Εθνοφυλακής (221 ΤΕ) (ΜΥΤΙΛΗΝΗ) τι έχετε να πείτε;

Δημοσ.

Ναι , έχει αναφερθεί ξανά πως αγροτική-φοιτητική είναι προαιρετικές άδειες. Είναι στην ευχέρεια του διοικητή να τις δώσει ή όχι ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και την στελέχωση της μονάδας. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Ναι , έχει αναφερθεί ξανά πως αγροτική-φοιτητική είναι προαιρετικές άδειες. Είναι στην ευχέρεια του διοικητή να τις δώσει ή όχι ανάλογα με τις υπηρεσιακές ανάγκες και την στελέχωση της μονάδας. 

Ναι το γνωρίζω. Αλλά από τη στιγμή που μας πάει 1-1 δε βρίσκω λόγο να μη μου δώσει. Τα δικαιολογητικά τα γνωρίζει κανένας; Θέλει αν κατάλαβα καλά ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι η μητέρα μου είναι αγρότισσα και ένα χαρτί που να αποδεικνύει ότι εγώ είχα όντως δουλειά?!?!

Την χρειάζομαι και θέλω να το κυνηγήσω.

Δημοσ.

Τα δικαιολογητικά τότε που ήμουν εγώ τα ζητούσαν εκ των υστέρων, δλδ στην ενέκριναν πρώτα , την έπαιρνες και όταν γύρναγες τους πήγαινες ξέρω γω βεβαίωση ότι απασχολήθηκες σε αγροτικές εργασίες από το δημαρχείο ή βεβαίωση από τη γραμματεία πανεπιστημίου ότι πήγες στην εξέταση κλπ

Γενικά πρέπει να την αιτηθείς ( πχ στη πρωινή αναφορά αν το κάνετε έτσι ή μέσω του λόχου σου) και αν στην εγκρίνουν έπειτα κοιτάς για τα χαρτιά.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Τα δικαιολογητικά τότε που ήμουν εγώ τα ζητούσαν εκ των υστέρων, δλδ στην ενέκριναν πρώτα , την έπαιρνες και όταν γύρναγες τους πήγαινες ξέρω γω βεβαίωση ότι απασχολήθηκες σε αγροτικές εργασίες από το δημαρχείο ή βεβαίωση από τη γραμματεία πανεπιστημίου ότι πήγες στην εξέταση κλπ

Γενικά πρέπει να την αιτηθείς ( πχ στη πρωινή αναφορά αν το κάνετε έτσι ή μέσω του λόχου σου) και αν στην εγκρίνουν έπειτα κοιτάς για τα χαρτιά.

Φοβάμαι μήπως μου τη δώσουν, τους πάω μετά τα δικαιολογητικά και μετά μου κάνουν την πάπια. 11 μέρες έχω κανονική άδεια. Αν δώσω 2 τώρα, μετά θα θέλω και για το μάζεμα κάποιες μέρες, τι θα μείνει για μένα για ξεκούραση;;

Δημοσ.

Όταν σου δίνουν το αδειόχαρτο γράφει επάνω πόσες μέρες και τι είδους άδεια είναι...  Δηλαδή αν στην εγκρίνουν το χαρτί θα λέει τάδε μέρες αγροτική άδεια. Επίσης γίνεται συνδυασμός δλδ να πάρεις πχ 4 μέρες κανονική και 4 μέρες ΤΑΠ  κλπ.... (και όλα αυτά αναγράφονται στο αδειόχαρτο) Δε γίνεται εκεί η πουστιά... το θέμα είναι να στην εγκρίνει ο δίκας.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostask91 είπε

Καλησπέρα μάγκες.

Οταν εκανα τη θητεια μου, μονο ενα παλικαρι πηρε αγροτικη αδεια και αυτο μετα απο πολλη φασαρια και με πολλαπλα βυσματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...