Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Βλεπω να ξεκιναω ομαδικη γυμναστικη με τη γυναικα. Το ειχα παρατησει το αθλημα.

Για να είναι "ομαδική" χρειάζονται και άλλοι αθλούμενοι. Αλλιώς κάνετε μικτό ζευγάρι. Άλλο η ατομική, άλλο τα ζευγάρια, άλλο το διπλό ανδρών, άλλο το διπλό γυναικών, άλλο η μικτή ατομική και άλλο η μικτή ομαδική.

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Magic_Nature είπε

Επειδη βλέπω οτι ανέβηκε το λέβελ ως προς την κριτική του physique ! Και επειδη και ο Σπέκτ ειχε πει σωστά παλαιοτερα οτι δεν χαϊδευουμε τα αυτιά κανενος εδω και δεν δημιουργουμε φαντασιώσεις. και επειδη μου χει ασκήσει σκληρη κριτική στο πάνω μέρος του κορμου και καλά έκανε. Θα πώ λοιπον και εγω την δική μου πλέον οπτική για αυτο το πολυσυζητημένο θέμα αλλα και πολυ σημαντικο ταυτοχρονα διοτι η δυναμη του ανθρωπου για μενα ξεκινάει απο εκει επομένως 

Ποδια δεν ειναι μονο οι τετρακέφαλοι.... ποδια ειναι και το γονατο (εσω-εξω πλάγιος ) - γάμπες-δικέφαλος μηριαιος κτλπ κτλπ  συνολικά δηλαδή ολοκληρο. Το να μεγάλωσει λιγο το ποδι στο πάνω μέρος επειδη πατήθηκε στις άρσεις και τα καθισματα μπορει να γινει στον οποιονδήποτε με 3-4 μήνες προπόνηση.

Αυτο δε σημαινει οτι το ποδαράκι ειναι μεγάλο, θέλει ακομη αρκετή δουλειτσα και κυριως χρονο. Θέλω να δω και άλλα πράγματα για να δώσω πόντο. Και σιγουρα δεν ειναι δυνατα ποδια οσα ειναι λιγο μεγάλα στο τετρακέφαλο αλλα τα γονατα-γάμπες σαν 15χρονου παιδιού ή chicken legs. 

Θεος ο Ντιντης...Μεσα σε 2 μερες εγινε expert στην γυμναστικη στο σπιτι και ειπε οτι θα κοψει τα μεγαλα κειμενα εδω μεσα...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, 4saken είπε

Θεος ο Ντιντης...Μεσα σε 2 μερες εγινε expert στην γυμναστικη στο σπιτι και ειπε οτι θα κοψει τα μεγαλα κειμενα εδω μεσα...

σε 3-4ς μηνες κάνεις τετρακέφαλα πέτρα κατά το ντίντη.

εγώ τον προσκάλεσα στο ΝΥC gym πάντως να κανουμε προπόνηση ;)

Επεξ/σία από mpiskoto12
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Magic_Nature είπε

Επειδη βλέπω οτι ανέβηκε το λέβελ ως προς την κριτική του physique ! Και επειδη και ο Σπέκτ ειχε πει σωστά παλαιοτερα οτι δεν χαϊδευουμε τα αυτιά κανενος εδω και δεν δημιουργουμε φαντασιώσεις. και επειδη μου χει ασκήσει σκληρη κριτική στο πάνω μέρος του κορμου και καλά έκανε. Θα πώ λοιπον και εγω την δική μου πλέον οπτική για αυτο το πολυσυζητημένο θέμα αλλα και πολυ σημαντικο ταυτοχρονα διοτι η δυναμη του ανθρωπου για μενα ξεκινάει απο εκει επομένως 

Ποδια δεν ειναι μονο οι τετρακέφαλοι.... ποδια ειναι και το γονατο (εσω-εξω πλάγιος ) - γάμπες-δικέφαλος μηριαιος κτλπ κτλπ  συνολικά δηλαδή ολοκληρο. Το να μεγάλωσει λιγο το ποδι στο πάνω μέρος επειδη πατήθηκε στις άρσεις και τα καθισματα μπορει να γινει στον οποιονδήποτε με 3-4 μήνες προπόνηση.

Αυτο δε σημαινει οτι το ποδαράκι ειναι μεγάλο, θέλει ακομη αρκετή δουλειτσα και κυριως χρονο. Θέλω να δω και άλλα πράγματα για να δώσω πόντο. Και σιγουρα δεν ειναι δυνατα ποδια οσα ειναι λιγο μεγάλα στο τετρακέφαλο αλλα τα γονατα-γάμπες σαν 15χρονου παιδιού ή chicken legs. 

Αν άφηνες τα γόνατα απέξω που είναι κόκαλα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι κατά τα άλλα καλά. Τα λες... Επίσης αγορια/κορίτσια γυμνάστε κωλο, είναι ο μεγαλύτερος μυς πάνω μας αν δεν γυμνασετε αυτόν τι να κάνουν τα υπόλοιπα αποο μόνα τους; 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, mpiskoto12 είπε

σε 3-4ς μηνες κάνεις τετρακέφαλα πέτρα κατά το ντίντη.

εγώ τον προσκάλεσα στο ΝΥC gym πάντως να κανουμε προπόνηση ;)

ξερεις τι λενε ε; Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Και μην ακουσω την γνωστη βλακεια «πηδαει και τα πιανει»  απο κανεναν.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evabb είπε

ξερεις τι λενε ε; Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Και μην ακουσω την γνωστη βλακεια «πηδαει και τα πιανει»  απο κανεναν.

Πηδαει και τα πιάνει :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Δεν βλέπω καν τι γράφει αυτή, μονη της μιλάει. Γιάνης πινει γιάνης κερνάει. Λέει τα δικά της. Άστην στο κοσμο της ! Δεν ασχολουμαι αυτη με παραθέτει. 

Έχουν κλεισει και τα προσωπικά μηνύματα...... για να αποτραπει η εισοδος σε ... κορωνοϊους ! 

Ήταν ένας που έμπαινε έγραφε τις ανοησίες του με διαφορετικά ψευδώνυμα στο τέλος πηρε την απάντηση που του έπρεπε και έληξε εκει η συζητηση, μπλοκαρίστηκε επιτοπου! 

Δε χρειάζεται να πούμε πολλά με τέτοια άτομα γιατι πέφτει και το επιπεδο.  Προτιμω να μιλησω με κανα σοβαρό άτομο που ξέρει σοβαρά απο γυμναστική και δεν ειναι ο αθλητης της παραλιας που λεγε και ο OneWay!!! ;) 

Δέχτηκα και κριτική απο άτομα που ασχολουνται σοβαρά ομως. Δεν εχω προβλημα. 

1 ώρα πριν, Spect~ είπε

Αν άφηνες τα γόνατα απέξω που είναι κόκαλα και δεν μπορείς να κάνεις κάτι κατά τα άλλα καλά. Τα λες... Επίσης αγορια/κορίτσια γυμνάστε κωλο, είναι ο μεγαλύτερος μυς πάνω μας αν δεν γυμνασετε αυτόν τι να κάνουν τα υπόλοιπα αποο μόνα τους; 

Συμφωνω αλλα δεν ειπα για τα κοκκαλα... εγω ειπα για το γυρω γυρω ! Το δικο μου πως ειναι πχ 40cm διάμετρος;;;; και πιάνω και κρεατάκι ! 

Οσο το μπράτσο ενος γυμνασμένου. 

Μια και λέμε για το physique θα τα υπολογισουμε ολα! 

Επεξ/σία από Magic_Nature
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά τώρα με. τον covid προσπαθώ να κάνω γυμναστική στο σπίτι αλλά δεν. Μου φταίνε όλα, είμαι σε σπίτι 110 τετραγωνικά (των γονιών) και με ολες τις μαλακιες που μου ρχεται να τις σουταρω δεν εχω όσο χώρο θα ήθελα. το μονο πουκανω ειναι jumping jacks,  κατι. ασκησουλες για τεντωμα, κοιλιακους ραχιαιους, push ups και κατακορυφο. Δικέφαλα καιιστορίες δεν έχω αλτήρα, αντε να πάρω και κανά βιβλόγια squat. νιωθω μια απελπισια, δεν. μαρεσει ναμν γυμναζομαι,  δεν μαρεσει να μην τρέχω και μια παρηγορια έχω το φαι το οποιο το. εχω περιορισειγιαναμην παχυνω :(

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, lactate είπε

Ρε παιδιά τώρα με. τον covid προσπαθώ να κάνω γυμναστική στο σπίτι αλλά δεν. Μου φταίνε όλα, είμαι σε σπίτι 110 τετραγωνικά (των γονιών) και με ολες τις μαλακιες που μου ρχεται να τις σουταρω δεν εχω όσο χώρο θα ήθελα. το μονο πουκανω ειναι jumping jacks,  κατι. ασκησουλες για τεντωμα, κοιλιακους ραχιαιους, push ups και κατακορυφο. Δικέφαλα καιιστορίες δεν έχω αλτήρα, αντε να πάρω και κανά βιβλόγια squat. νιωθω μια απελπισια, δεν. μαρεσει ναμν γυμναζομαι,  δεν μαρεσει να μην τρέχω και μια παρηγορια έχω το φαι το οποιο το. εχω περιορισειγιαναμην παχυνω :(

φιλε εγω εκοψα για να κανω αποκατάσταση στο χέρι σημερα ξεκινησα εκκεντρες προπονησεις με 3 κιλους αλτήρες :P 

ελπιζω σε 1 μηνα να ειμαι οκ. 

Mια χαρα ειστε ! 

Εγω μονο ποδια έχω να κάνω. 

Πηγα σουπερ σημερα και ειδα μια σοκολατα υγειας με φραουλα σε κάποια φάση σκεφτηκα να τη πάρω αλλα θα φυγει ολη οποτε το άφησα. 

Γενικα μη μπαινεις σε πειρασμο να παιρνεις τέτοια αν δεν θές να ξεφυγεις. Φιλικη συμβουλή.

Δημοσ.
On 17/03/2020 at 14:04, Magic_Nature said:

Ωραιος φιλε One! Δύναμη ! Τοτε και τώρα :D 

Αν και πρέπει να δεχτεις οτι γενετικά τουλάχιστον σε βλέπω προικισμενο στο στήθος.

Άλλου ίσως 😁😅 στο στήθος δεν θα έλεγα οτι ήμουν και τόσο προικισμένος όταν ξεκίνησα  16-17χρ ήμουν σαν όρθια οδοντογλυφίδα !

Εριξα πολύ δουλειά και πολύ φαΐ για να βάλω αρκετά κιλά πάνω μου!  Καλά κιλά νομίζω και όχι σαβούρα.

• Like 9
Δημοσ.
On 17/03/2020 at 21:30, OneWaySystem said:

Άλλου ίσως 😁😅 στο στήθος δεν θα έλεγα οτι ήμουν και τόσο προικισμένος όταν ξεκίνησα  16-17χρ ήμουν σαν όρθια οδοντογλυφίδα !

Εριξα πολύ δουλειά και πολύ φαΐ για να βάλω αρκετά κιλά πάνω μου!  Καλά κιλά νομίζω και όχι σαβούρα.

Οντως. Δικιο έχεις. 

Ειναι ευλογημένες ηλικιες αυτες φιλε! Γενικα οσο πιο μικρος ξεκινας τοσο το καλύτερο.

Εχεις και αντοχη σε τραυματισμους, γρηγορη αποκατασταση αρα και γρηγοροτερα gains γιατι πάς πιο συχνά γυμναστήριο. 

Και βλέπω άψογο αποτέλεσμα συνολικο. Ωμοι-στηθος-χέρια -πήχεις - κορμος και ποδια. Η μέρα με την νύχτα.  

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, lactate είπε

Ξεκινα να πετας την σαβουρα για αρχη. Ειναι απο μονο του γυμναστικη αυτο. Το θεμα ειναι αυτον το καιρο που θα ειμαστε κλεισμενοι να μην γινουμε 500 κιλα απο την βαρεμαρα.

εγω κανω το προγραμμα αυτης εδω και μου βγαινει η γλωσσα εξω οσο κι αν δεν του φαινεται

και μολις ειδα και οτι η αγαπημενη μου μολις εβγαλε κι αυτη βιντεο

1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε

😝😝

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να και ο σαρουκλας!!!!!! Παρα το οτι κάνει φωτοσοπ για να φαινονται οι κοιλιακοι του(τι αλλη πονηρια κ καχυποψια θα διαβασουμε θεοι) ! χαχα προφανως αστειευομαι μια χαρα ειναι ο τυπος. Αμα τον πετυχω σε καμια προπονηση θα του πω να γελάσει!!!!!

Παω να κανω τις εκκεντρες μου. Παρασκευη ή Σαββατο θα έχω ποδια. Εκει θα μπορέσουμε να δωσουμε λιγο  πονο 1!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...