spartak1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Eες βάλει και τα δύο;ΚΑι ταυτότητα και δίπλωμα; Mονο ταυτότητα στην αρχη και την ίδια ταυτότητα πρόσφατα
kon1to Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, minotavros είπε Μία εργάσιμη θέλει αν κατατεθούν μέχρι τις 15:00. ναι εξαρταται πως το βλέπεις... αν τα βαλεις σημερα μεχρι τις 15:00 θα μπουν αύριο κάποια στιγμή... αυτό ναι μεν θα είναι σε λιγότερο απο 24 ώρες, αλλά θα σου πιστωθούν την επόμενη εργάσιμη και όχι την ίδια μέρα... Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από kon1to
turbakiasss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλησπέρα! Σύντομα θα ταξιδέψω Αγγλία και έχω στην κατοχή μου revolut & n26. Το ερώτημα μου είναι αν θα κερδίσω κάτι χρησιμοποιώντας αυτές τις κάρτες ή την κάρτα της Alpha bank που πληρώνομαι? Η κάρτα θα χρησιμοποιηθεί για αγορές και σε εστιατόρια. Έχουν διαφορετική ισοτιμία σε σχέση με τις τράπεζες μας?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και οι δύο γίνονται παντού δεκτές.Ας επιβεβαιώσουν και άλλοι αλλά εχουν καλύτερη ισοτιμία. 1
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, turbakiasss είπε Καλησπέρα! Σύντομα θα ταξιδέψω Αγγλία και έχω στην κατοχή μου revolut & n26. Το ερώτημα μου είναι αν θα κερδίσω κάτι χρησιμοποιώντας αυτές τις κάρτες ή την κάρτα της Alpha bank που πληρώνομαι? Η κάρτα θα χρησιμοποιηθεί για αγορές και σε εστιατόρια. Έχουν διαφορετική ισοτιμία σε σχέση με τις τράπεζες μας? Εχουν καλύτερη ισοτιμία από την κάρτα της alpha bank 1
turbakiasss Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, spartak1 είπε Εχουν καλύτερη ισοτιμία από την κάρτα της alpha bank 47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και οι δύο γίνονται παντού δεκτές.Ας επιβεβαιώσουν και άλλοι αλλά εχουν καλύτερη ισοτιμία. Άρα σε ότι αγορά κάνω θα κερδίζω σίγουρα κάτι από την ισοτιμία. Αυτό ήθελα να ξέρω. Ο καλύτερος τρόπος για φόρτιση είναι κατευθείαν στο ΑΤΜ με κατάθεση?
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 6 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Άρα σε ότι αγορά κάνω θα κερδίζω σίγουρα κάτι από την ισοτιμία. Αυτό ήθελα να ξέρω. Ο καλύτερος τρόπος για φόρτιση είναι κατευθείαν στο ΑΤΜ με κατάθεση? Γεμίζουν με κατάθεση;Μόνο με μεταφορα ήξερα. Η ρεβο γεμίζει και με την κάρτα της Αλφαμπανκ που έχεις. 1
geont Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σε ολους! Μια γρηγορη ερωτηση... Εχω λογαριασμο paypal (uk) εχω περασει τον τραπεζικο μου λογαριασμο και καρτα απο την tsb. Εχω στο συγκεκριμενο λογαριασμο ενα μικρο ποσο σε ευρω (paypal balance), Εχω ανοιξει λογαριασμο στη revolut χρησιμοποιωντας το ελληνικο μου κινητο (δεν ξερω γιατι εγινε αυτο εχω δυο καρτες σιμ στη συσκευη και η πρωτη ειναι αγγλικη). Θελω αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να μεταφερω τα λιγα ευρω απο το paypal balance κατευθειαν στη revolut (προσοχη δεν εχω ακομα την καρτα, προσπαθω να βαλω χρηματα ωστε να την αποκτησω.) Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από geont
Doubt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις μου ήρθε κι εμένα το μήνυμα για νέο έγγραφο ταυτοποίησης. Θα ξαναστείλω την ταυτότητα μου (με λατινικούς χαρακτήρες και όχι χειρόγραφη). Μάλλον θα αδειάσω και το λογαριασμό (πάλι) μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τους Τόμυδες και την ΕΕ.
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Doubt είπε Μόλις μου ήρθε κι εμένα το μήνυμα για νέο έγγραφο ταυτοποίησης. Θα ξαναστείλω την ταυτότητα μου (με λατινικούς χαρακτήρες και όχι χειρόγραφη). Μάλλον θα αδειάσω και το λογαριασμό (πάλι) μέχρι να δούμε τι θα γίνει με τους Τόμυδες και την ΕΕ. Τα ίδια και σε μένα. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Πριν λίγο καιρό μου ζητησαν ξανά και έκανα πάλι τη διαδικασία (με ταυτότητα). Τωρα ξανά. Δεν είναι καθόλου σοβαροί
bjj-p Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Εχει παρει σβαρνα ολους τους πελατες της και στενει αυτοματοποιημενα email και ειδοποιησεις... για ταυτοποιηση. Μου λεει για δίπλωμα οδηγησης χωρις να εχω δωσει ποτε κατι τετοιο. Αντε να δουμε ποσο θα το τραβηξει. 1
zananiro Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Και εμένα μου ήρθε σήμερα για ταυτοποίηση. Εν τω μεταξύ το λογαριασμό τον άνοιξα πριν 3 εβδομάδες με ταυτότητα. Την παλεύουν εκεί στη revolut?
barman_ Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Καλά ότι να ναι... Και τώρα θα μας στέλνουν κάθε μέρα μέχρι να στείλουμε.
NikosKallithea Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, spartak1 είπε Τα ίδια και σε μένα. Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι. Πριν λίγο καιρό μου ζητησαν ξανά και έκανα πάλι τη διαδικασία (με ταυτότητα). Τωρα ξανά. Δεν είναι καθόλου σοβαροί Εντάξει τι να κανουν και αυτοι, εδω μια ολόκληρη χωρα, τωρα βγαίνουμε, τωρα δεν βγαίνουμε, τρελοκομείο οι Άγγλοι 2 ώρες πριν, geont είπε Καλησπερα σε ολους! Μια γρηγορη ερωτηση... Εχω λογαριασμο paypal (uk) εχω περασει τον τραπεζικο μου λογαριασμο και καρτα απο την tsb. Εχω στο συγκεκριμενο λογαριασμο ενα μικρο ποσο σε ευρω (paypal balance), Εχω ανοιξει λογαριασμο στη revolut χρησιμοποιωντας το ελληνικο μου κινητο (δεν ξερω γιατι εγινε αυτο εχω δυο καρτες σιμ στη συσκευη και η πρωτη ειναι αγγλικη). Θελω αν μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να μεταφερω τα λιγα ευρω απο το paypal balance κατευθειαν στη revolut (προσοχη δεν εχω ακομα την καρτα, προσπαθω να βαλω χρηματα ωστε να την αποκτησω.) Τι πρεπει να κανω? Ευχαριστω Για να παρεις τα χρηματα απο το ππ, πρέπει να συνδέσεις το ιβαν της ρεβο στο ππ και μετά να τα κατεβάσεις στην ρεβο
spartak1 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Εντάξει τι να κανουν και αυτοι, εδω μια ολόκληρη χωρα, τωρα βγαίνουμε, τωρα δεν βγαίνουμε, τρελοκομείο οι Άγγλοι Ναι μονο που υποτίθεται, ότι εξαιτίας αυτού, πριν μερικούς μήνες μας βάλαν να κάνουμε ξανά ταυτοποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα