Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Εντάξει τι να κανουν και αυτοι, εδω μια ολόκληρη χωρα, τωρα βγαίνουμε, τωρα δεν βγαίνουμε, τρελοκομείο οι Άγγλοι

Για να παρεις τα χρηματα απο το ππ, πρέπει να συνδέσεις το ιβαν της ρεβο στο ππ και μετά να τα κατεβάσεις στην ρεβο

Με το που μου απαντησε ο Νικος εφαγα ακριβως την ιδια πορτα με ολους. Δηλαδη ηρθε το mail και ειδοποιηση μεσα απο την εφαρμογη.

Εγω σημερα εστειλα την ταυτοτητα μου με λατινικους χαρακτηρες η οποια εκδοθηκε το 2009. Η εφαρμογη λεει οτι δεν δεχονται πλεον διπλωμα οδηγησης.. ποιο διπλωμα οδηγησης.. τα εχετε χασει εκει στη revolut! Τωρα πως προχωραω?

6 λεπτά πριν, asdfnikos είπε

Με ενα μήνυμα στο support ξεκλειδωνεται άμεσα ο λογαριασμός σας άμα η ταυτότητα που είχατε αποστείλει έχει λατινικούς χαρακτήρες και είναι σε ισχύ (15 χρονιά απο την έκδοση ) . 

Φιλε πως το κανω αυτο? Γινεται μεσα απο την εφαρμογη η μονο απο web?

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πατάς κάτω δεξιά στην εφαρμογή πίνακα

Επάνω μετά στο ερωτιματικο

Και κατεβαίνεις τέρμα κάτω όπου λέει συνομιληστε μαζί μας

Μετά ζητα να μιλήσεις με εκπρόσωπο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, asdfnikos είπε

Με ενα μήνυμα στο support ξεκλειδωνεται άμεσα ο λογαριασμός σας άμα η ταυτότητα που είχατε αποστείλει έχει λατινικούς χαρακτήρες και είναι σε ισχύ (15 χρονιά απο την έκδοση ) . 

Δεν ισχύει. Εμένα που η ταυτότητα έχει τα παραπάνω μου ζητάνε ξανά ταυτοποίηση (όλο το πακέτο selfie Κλπ) για τρίτη φορά

Δημοσ.

1 ώρα στο chat, μίλησα με 2 διαφορετικούς άκρη δε βγήκε. Ζητανε και οι 2 να γίνει ξανα η διαδικασία. Απίστευτη ταλαιπωρία γιατί οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαι γραμμένος και σε αλλες παρόμοιες υπηρεσίες, καμιά δεν κάνει αυτα τα καραγκιοζιλίκια

Δεν είναι σοβαροι οι τύποι. Από τη συζητηση προέκυψε ότι δε μπορούσαν να δουν τι έγραφο έχω υποβάλλει (ταυτότητα, διαβατήριο) ούτε έβλεπαν ότι τα έχω υποβάλλει! Μάλιστα ο ένας από αυτούς μου ζήτησε screenshot από την εφαρμογή ότι δέχτηκαν τα δικαιολογητικά πριν κάτι μήνες που τα ξαναυπέβαλα!!

Για τα πανηγύρια....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα δεν με αφήνει να βγάλω φωτογραφίες, γιατί η έκδοση του app που έχω είναι παλιά, και όταν προσπαθώ να την αναβαθμίσω, μου λέει ότι η καινούργια έκδοση είναι incompatible με το κινητό μου (που τρέχει android 7.1, δεν είναι και τόσο παλιό δηλαδή)!

Να κάνω και μια ερώτηση - αν μεταφέρω τα χρήματα από τη revolut σε ελληνική τράπεζα, τι fees θα πληρώσω, ξέρει κανείς; Είναι ανάλογα το ποσό, ή είναι fix το fee που πληρώνεις; (μιλάω πάντα για τα fees των ελληνικών τραπεζών, ξέρω ότι η revolut, μέχρι κάποιο όριο τουλάχιστον, δε σε χρεώνει)

Επεξ/σία από enteacher04
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, enteacher04 είπε

Να κάνω και μια ερώτηση - αν μεταφέρω τα χρήματα από τη revolut σε ελληνική τράπεζα, τι fees θα πληρώσω, ξέρει κανείς; Είναι ανάλογα το ποσό, ή είναι fix το fee που πληρώνεις; (μιλάω πάντα για τα fees των ελληνικών τραπεζών, ξέρω ότι η revolut, μέχρι κάποιο όριο τουλάχιστον, δε σε χρεώνει)

Πριν κάτι βδομάδες που είχα μεταφέρει €200 κάτι στην Πειραιώς, μου πήρε €4 εισερχόμενο έμβασμα.

Εμένα από εχθές βράδυ που μου ήρθε και το email και ειδοποίηση στην εφαρμογή, έχω στείλει την ταυτότητα (με λατινικούς, που είχα κάνει και την εγγραφή τον περασμένο Νοέμβριο) και περιμένω... Στο chat δε λέει να συνδεθεί. Πολύ κίνηση μου γράφει..
Πάω τώρα σε ένα ΑΤΜ να σηκώσω, αν μπορέσω, αυτά που έχω μέσα.

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Εμένα τον Ιούνιο έκλεισε η ταυτότητα 15 χρόνια , θα το δούνε λέτε ;; Περιμένω επιβεβαίωση 

Σιγά μην το δούνε! Την τύφλα τους δε βλέπουν. Ούτε ξέρουν τι τους γίνεται!

Δημοσ.

Λοιπόν για οποί@ ενδιαφέρεται!
Μόλις έδωσα το €3 μου (στην Πειραιώς) και σήκωσα όσα είχα μέσα χωρίς θέμα. Άρα ο λογαριασμός δεν είναι (ακόμα;) μπλοκαρισμένος.

Αν μου δεχτούν την ταυτότητα που έχω στείλει από εχθές, έχει καλώς... Αλλιώς κρίμα, γιατί εξωτερικό με βόλεψε πάρα πολύ η Revolut.

Δημοσ.
18 minutes ago, soiramk said:

Λοιπόν για οποί@ ενδιαφέρεται!
Μόλις έδωσα το €3 μου (στην Πειραιώς) και σήκωσα όσα είχα μέσα χωρίς θέμα. Άρα ο λογαριασμός δεν είναι (ακόμα;) μπλοκαρισμένος.

Αν μου δεχτούν την ταυτότητα που έχω στείλει από εχθές, έχει καλώς... Αλλιώς κρίμα, γιατί εξωτερικό με βόλεψε πάρα πολύ η Revolut.

Γιατί να μην στη δεχτούν ; Είναι παλιά ;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kostakiss είπε

Γιατί να μην στη δεχτούν ; Είναι παλιά ;

Του 2009, η ίδια που είχα ανοίξει λογαριασμό τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν ξέρω... Έχουν γραφτεί διάφορα εδώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, runner69 είπε

Τα ίδια και σε εμένα. Είχα κανει ταυτοποιήση πέρσι με την ταυτότητα (λατινικά-όχι χειρόγραφη) και σήμερα μου ξαναζήτησαν ταυτοποίηση. Ανέβασα πάλι την ίδια ταυτότητα και φωτογραφια και θα περιμενω,γράφουν, έως 72ωρες για τον ελεγχο. Ωστοσο μέχρι τότε μου εχουν ανενεργες τις κάρτες, φυσική και άυλη!!! Από ότι φαίνεται θα το λάβουν όλοι αυτο το μήνυμα γιατί δεν έχουν την ικανότητα να ελέγξουν ποιος είχε ταυτοποιήσει πρόσφατα το λογαριασμό του. Όσοι δεν το έχουν λάβει, λογικά θα το λάβουν στις επόμενες μέρες. Απλά το email τους θα βρίσκεται σε άλλο batch αρχείο. (Δεν μπορούν να σταλούν σε όλους ταυτόχρονα). Πάντως δεν δείχνει και πολλή σοβαρότητα η όλη κατάσταση. Αν ήμουν εξωτερικό και είχα ανάγκη την κάρτα, τι θα έκανα;

Σε εμένα τελικά σήμερα το πρωι , δεχτηκαν πάλι την ταυτοποιηση και μου ενεργοποιησαν ξανα τις καρτες. Ηταν κακη η αποφαση οτι μεχρι το approved της ταυτοποιησης (οταν είναι σε εξέλιξη) να σου μπλοκάρουν τις κάρτες! Εστω και για 10-12 ώρες. Θα έπρεπε κατι τετοιο να γίνεται μόνο μετα το rejected. Για να πιασεις 1-2 τυπους, δημιουργείς πρόβλημα σε όλους τους υπόλοιπους.

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...