Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kleo1 είπε

εγώ είχα κάνει την εγγραφή με χειρόγραφη ταυτότητα (είχε λατινικούς χαρακτήρες) που εκδόθηκε το 2004.

Δε μου έχει έρθει κάποιο μήνυμα για ταυτοποίηση.

Το θέμα είναι ότι σε κανα μήνα θα πάω εξωτερικό και χρησιμοποιώ τη revolut σαν βασική κάρτα σε τέτοιες περιπτώσεις. Έχω και backup εννοείται.

Έχε γούστο να γίνει καμία στραβή και να μου τη μπλοκάρουν όσο είμαι έξω.

Μήπως να στείλω εγώ κανένα μήνυμα για ταυτοποίηση; Να τους στείλω διαβατήριο;

Στείλε διαβατήριο να το έχουν. κακό δεν είναι. Επίσης αν το νόμισμα συναλλαγής είναι ευρώ, τότε δεν κερδίζεις σε κάτι με τη revolut εναντι των ελληνικών τραπεζών, ίσα ίσα που χάνεις και το αφορολόγητο.

• Απαντ. 11,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Στείλε διαβατήριο να το έχουν. κακό δεν είναι. Επίσης αν το νόμισμα συναλλαγής είναι ευρώ, τότε δεν κερδίζεις σε κάτι με τη revolut εναντι των ελληνικών τραπεζών, ίσα ίσα που χάνεις και το αφορολόγητο.

δεν είναι σε €, αλλιώς δεν είχα λόγο να τη χρησιμοποιήσω.

Σε όσους ήρθε μήνυμα, 

σας ήρθε πρώτα μήνυμα με κάποια προθεσμία ή ανοίξατε ένα πρωί το app και είδατε ότι είχε μπλοκαριστεί η κάρτα;

Γιατί αν κάναν το 2ο είναι καραγκιόζηδες οι τύποι

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Αφορολόγητο με αγορές στο εξωτερικό;

Δημοσ.

Εχει ερθει σε καποιον που εχει κανει ταυτοποιηση με διαβατηριο κλασικο μηνυμα για εκ’ νεου ταυτοποιηση;

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, soiramk είπε

Αφορολόγητο με αγορές στο εξωτερικό;

Ναι. Εγώ ψωνίζω στο σουπερ μαρκετ και όχι μόνο (στη Γερμανία) με τη κάρτα της Γιούρομπανκ και μου τα περνά στο αφορολόγητο ...

17 ώρες πριν, dimigar είπε

Chat  έκανα αλλά με  τεχνητό άτομο.. Πως να καλέσω φυσικο συνομιλητή; Με το να γράψω human;

Εντάξει. Με live chat επανενεργοποιήθηκε η κάρτα..

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dimigar είπε

Ναι. Εγώ ψωνίζω στο σουπερ μαρκετ και όχι μόνο (στη Γερμανία) με τη κάρτα της Γιούρομπανκ και μου τα περνά στο αφορολόγητο ...

Δεν το γνώριζα αυτό. Ευχαριστώ!

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stefanosgeo είπε

Νομίζω και εγώ ότι παίζει κανονικά και του εξωτερικού οι αγορές. Δεν ξέρω εάν είναι τρύπα του συστήματος αλλά στο σύνολο εμφανίζονται όλες οι αγορέ

Στην εφαρμογή της κάρτας.Η εφορία θα το δεχτεί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stefanosgeo είπε

Νομίζω και εγώ ότι παίζει κανονικά και του εξωτερικού οι αγορές. Δεν ξέρω εάν είναι τρύπα του συστήματος αλλά στο σύνολο εμφανίζονται όλες οι αγορέ

Εξαιρούνται οι αγορές από χώρες εκτός ΕΟΧ.

Επίσης, δεν προσμετρώνται οι δαπάνες με κάρτες που έχουν εκδοθεί στο εξωτερικό.

*ΕΟΧ = Ε.Ε. + Ισλανδία, Νορβηγία, Λιχτενστάιν.

Δημοσ.

αν φορτώσεις τη revolut με κάποια ελληνική χρεωστική-πιστωτική (νομίζω γίνεται-δε το έχω δοκιμάσει) , η τράπεζα τι το θεωρεί;

το βλέπει σαν αγορά και το περνάει στο αφορολόγητο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kleo1 είπε

αν φορτώσεις τη revolut με κάποια ελληνική χρεωστική-πιστωτική (νομίζω γίνεται-δε το έχω δοκιμάσει) , η τράπεζα τι το θεωρεί;

το βλέπει σαν αγορά και το περνάει στο αφορολόγητο;

Η eurobank το καταχωρεί ως αγορά αλλά δεν περνάει στο αφορολόγητο. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.

Καλημέρα, μόλις είδα ότι μπορώ να βάλω την προπληρωμένη της εθνικής για να στείλω λεφτά στη ρεβο.Τι προμήθεια κρατάει;

2ον.αυτό με τη ταυτότητα με έχει σπάσει τα νεύρα 5 φορές την έχω στείλει τη δέχονται όμως πάλι έρχεται μήνυμα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

Καλημέρα, μόλις είδα ότι μπορώ να βάλω την προπληρωμένη της εθνικής για να στείλω λεφτά στη ρεβο.Τι προμήθεια κρατάει;

2ον.αυτό με τη ταυτότητα με έχει σπάσει τα νεύρα 5 φορές την έχω στείλει τη δέχονται όμως πάλι έρχεται μήνυμα.

Καμία προμήθεια.

Εάν είναι χειρόγραφη θέλει αλλαγή δεν την δέχονται. Εάν όχι μίλα με το chat.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σορρυ αν εχει ξαναειπωθει αλλα ποια ειναι η κατάσταση πλεον με προμηθειες για ανάληψη μετρητων; κανουν ακομα οι τραπεζες μας την κομπινα να θεωρουν το ποσο αυτο που ζητησες + 2 ευρω; επισης ειναι ολα τα ΑΤΜ ολων των τραπεζων το ιδιο;

Επεξ/σία από Snolly
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kostasallinone είπε

Καμία προμήθεια.

Εάν είναι χειρόγραφη θέλει αλλαγή δεν την δέχονται. Εάν όχι μίλα με το chat.

Ούτε το ένα ευρώ σαν εμβασμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...